Şimdi Ara

Ve benim aşk hikayem...(6 Yıl Olmuş...) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
1
Favori
1.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ViCt0R

@dodomoco

Birbirimize katlanmak zorunda kalmadık. İlk gördüğüm de anladım ben bu günün ve fazlasının geleceğini. Evleneceğiz insanı gördüğünüzde aynı şeyi hissedeceğinize eminim

Ole bisi benim basima gelmez sutden agzi yanan yogurt yemez

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dodomoco

quote:

@dodomoco

Birbirimize katlanmak zorunda kalmadık. İlk gördüğüm de anladım ben bu günün ve fazlasının geleceğini. Evleneceğiz insanı gördüğünüzde aynı şeyi hissedeceğinize eminim

2-3 yıl sonra bir güncel daha çekeyim bakalım seninle ilgili bir değişme olacak mı

• quote:

quote:

quote:

@dodomoco

2-3 yıl sonra bir güncel daha çekeyim bakalım seninle ilgili bir değişme olacak mı

Sevındım hocam sizin için bende tatildeyim yaz askı arıyorumda bu gıdısle bulamam

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• @Olof Palme
    Umarım hayatınızı paylaşacağınız insanı bulursunuz
    Hoş iyi yanları olduğu kadar kötü yanları da var.
  • Helal olsun ne diyelim

• quote:

quote:

quote:

@dodomoco

Olur valla

• @The Mcp

Saol dostum. Darısı başına.

Sorusu olan varsa cevaplarım yoksa 2-3 yıl sonra görüşürüz arkadaşlar
  • Oha yaşayan tarih resmen, hayırlı olsun inşallah nice 6 seneler devam eder birlikteliğiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DH Havacı

Oha yaşayan tarih resmen, hayırlı olsun inşallah nice 6 seneler devam eder birlikteliğiniz.

Teşekkür ederim. Darısı olmayanın başına
  • inşallah yarın bir gün " 6 yıllık sevgilim benden bir günde ayrıldı SS li " diye konu açmazsın hocam. nice 6 senelere

• quote:

@Olof Palme
    Umarım hayatınızı paylaşacağınız insanı bulursunuz
    Hoş iyi yanları olduğu kadar kötü yanları da var.

Kötü yanı ne hocam en azından bir çiftin var

• quote:

Orijinalden alıntı: Edwin van der Sar

inşallah yarın bir gün " 6 yıllık sevgilim benden bir günde ayrıldı SS li " diye konu açmazsın hocam. nice 6 senelere

Hayatta her şey mümkün. En olmaz dediğimiz şey ne kadar imksansız gibi gözükse de bazen gerçekleşebiliyor. Tabi temennim bunun gerçekleşmemesi. Teşekkür ederim

@Olof Palme
    Kötü yanı şöyle söyleyim. Belirli bir şehirde, kasabada tanıştığınızda bu kadar uzun bir süreç sonucu mutlaka farklı şehirlerde yaşamaya başlıyorsunuz. Güven, sevgi gibi şeyler üzerine daha çok düşünüp daha yoğun oluyorsunuz. Örnek vermek gerekirse kendisini özlediğiniz her zaman malesef yanına gidemiyorsunuz. Tabi güven konusunu aştıysanız.

+ Olarak kız tripleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jaraxxus -- 24 Temmuz 2015; 12:30:26 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Edwin van der Sar

inşallah yarın bir gün " 6 yıllık sevgilim benden bir günde ayrıldı SS li " diye konu açmazsın hocam. nice 6 senelere

Hayatta her şey mümkün. En olmaz dediğimiz şey ne kadar imksansız gibi gözükse de bazen gerçekleşebiliyor. Tabi temennim bunun gerçekleşmemesi. Teşekkür ederim

@Olof Palme
    Kötü yanı şöyle söyleyim. Belirli bir şehirde, kasabada tanıştığınızda bu kadar uzun bir süreç sonucu mutlaka farklı şehirlerde yaşamaya başlıyorsunuz. Güven, sevgi gibi şeyler üzerine daha çok düşünüp daha yoğun oluyorsunuz. Örnek vermek gerekirse kendisini özlediğiniz her zaman malesef yanına gidemiyorsunuz. Tabi güven konusunu aştıysanız.

+ Olarak kız tripleri

Yaz askı yapsamdan bi işe yaramayacak o zaman. Eviloll zaten red edilmem konusunu açarım 2-3gune ıyı gunlerı

• @Olof Palme
    Seni anlayacak, özellikle halden anlayacak ve seni çok sevecek birini bulursun umarım sende
  • quote:

@Olof Palme
    Seni anlayacak, özellikle halden anlayacak ve seni çok sevecek birini bulursun umarım sende

Teşekkür ederim hocam sizede bir Ömür mutluluklar

• quote:

Orijinalden alıntı: Olof Palme

quote:

@Olof Palme

Teşekkür ederim hocam sizede bir Ömür mutluluklar

• vay bee
  • ULAN YA
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.