Şimdi Ara

acer 5610 (BL50) model notebook ta usb sorunu..........

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar tekrardan merhaba elimde bir adet acer aspire 5610 (BL50) model notebook war cihaza 1 hafta önce falan format attım xp yükledim sp3 bütün driverleri tamam hepsini tek tek ayarlayıp tanıttım int den indirerek yanliz sole bir sorunum var cihaz hiç bir flash disc i görmuyor arti usb portlarindan mause taktigimda da bilinmeyen aygit seklinde buluyor yani otomatik tanimıyor web cam taktim sirf usb girislerinde sornmu war diye denemek icin onu goruyor ve bi sekilde tanıyor sistemi 3 kere kaldırdım tekrardan yukledım farkli bir sistem yukledim genede sorunu gideremedim

driverleri bu siteden indirdimhttp://support.acer-euro.com/drivers/notebook/as_5610.html

sitede usb driver diye bi bolumde yok eksik kurulan bisey war ama ne oldugunu bulamadım

bu arada bios ubdate den tutunda chip setine kadar yuklenebilicek ne warsa hepsinide denedim

bu sekilde bir sorunla karsilasan varsa yardimlarinizi bekliorum

SAYGILARIMLA

• bios update yaptın ? mı tam olarak usb ayarlarından olabilir webcam görüyorsa 1.0 ve 2.0 ayarı olabilir bios ta resetlemeni öneririm bi öyle bi dene yardımcı olabilecegim kadar olmaya calısırım ;)
  • biosu resetledim update ettim akla gelebilicek hemen hemen her seyi denedim dostum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.