Şimdi Ara

C İLE PROGRAMLAMA DİLİNİ ÖĞRENİP GELİŞTİREBİLECEĞİM KAYNAKLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
373
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar C dilini öğrenip geliştirebileceğim kaynak kitaplar arıyorum, değişik kaynaklarda olabilir... tavsiyelerinizi bekliyorum,.. şimdiden teşekür ediyorum,..

• BEn sana seçkin kitabevinin c Programlama kitabını tavsiye ederim seni başlangıç ve orta seviyeye kadar getirir tabi kitabla iş bitmez algoritma mantığınıda bikmen gerek.ondan sonrasına kendin karar verirsin.
  • c dili bomba basit olan delphi veya vbasic tavsiye ederim tecrube....
  • c dili delphi veya vbasic e göre daha kuvvetli dillerdir.Ayrıca bu dediğin diller görsel dildir c ise işin temelidir bu yüzden programlamaya başlayan herkes c ile başlamalı bence.
    kitap olarak Kaan Aslan - Adan Zye C Kılavuzu nu önerebilirim.
  • Dogru soyluyorsun ama c dilini ogrenmek zor.Eger delphi ile baslarsa bir takim
    seyleri daha cabuk kavrayabilir
  • Önemli olan işin algoritma kısmıdır komutların zor veya kolay olması birşey değiştirmez sen ezberlesen bile algoritma bilmeden birşey yapamazsın.Delphi vb nin basit olması görsel arabirimlerle kod yazmayı kısaltmandır.Bunuda daha kolaylaştırarak hazır kodları kullanırsın ama birebir kod yazmadan programcı olamazsın bu yüzden en ideal dil c dir.
  • C de yaptıgın bir programi delphi veya vbasic te cok daha kolay ve cabuk yapabiliyorsun yani demek istedigim c cok profosyonel bir dil herkes c diline katlanamaz.Hem hacker olmadıktan sonra neyleyim c dilini
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hackerla C ne alaka ya.
  • +1 Programlama bilmek bişeyler inşa etmektir.. yıkmak deil. Millet şu özentilerden bi türlü sıyrılamadı !
  • mesleği prg.cılık olacaklar/olanlar tabiki C
    VB vs şeyleri bi çok kişi kullanabilio ztn
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.