arkadaşlar daha önceden 15mt uzunluğunda dvi/hdmı kablo aldım (baya pahalı bişey) ve şimdiye kadar sorunsuz olarak lcd tvme pc görüntüsünü aktardım taki dm 800hd alıncaya kadar lcd tvmin tek olan hdmı girişine dm800ün hdmı sını takınca pc nin hdmı ucu boşta kaldı bende bunun üzerine bu iki çevirici HDMI/DVİ--DVİ/VGA (not: hdmı/vga çevirici diye bir aparat yok) siparişinde bulunup aldım ve taktım ama pc görüntüsü gelmiyor nedeni ne olabilir yani bu çeviriciler ile görüntü iletilebilirmi iletilemezmi?.............saygılar. dallas Şu An Çevrim Dışı Alıntı Yaparak Cevapla
bu konuda bir fikri olan yokmu :(
Bunun yerine HDMI çoklayıcılardan al.Daha rahat edersin. Üzerindeki tuşlarla PC ve dm 800hd arasında rahatça geçiş yapabilirsin.
quote:
Orjinalden alıntı: şampiyon bilo
Bunun yerine HDMI çoklayıcılardan al.Daha rahat edersin. Üzerindeki tuşlarla PC ve dm 800hd arasında rahatça geçiş yapabilirsin.
arkadaşım öneride bulunduğun HDMI çoklayıcılarının en düşük fiyatı 200 tl den başlıyor eğer sorunumu anlayabildiysen aslında basit bir şey sordum ama bi türlü cevabına ulaşamıyorum YANİ:bu HDMI/DVİ--DVİ/VGA aparatlar şuan sistemime bağlı görüntü gelmiyor? bu bağlantı ile görüntü alabilirmiyim alamazmıyım eğer gerçekten alınmazsa dediğin gibi mecburen alternatif yolları düşüneceğim .......tşk.