Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
311.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alpergayretli

Evet.Ayrıca seni arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim.Bende almayı düşünüyorum.Alırsam kapışırız :) Ama bir tane gold pack yetmez.2 tane alırsan daha iyi olur.Gerçi şimdilik sana lazım olmaz ama sen bilirsin.

Kabul ettim GUYRATLEE mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

quote:

Evet.Ayrıca seni arkadaş olarak ekledim kabul edersen sevinirim.Bende almayı düşünüyorum.Alırsam kapışırız :) Ama bir tane gold pack yetmez.2 tane alırsan daha iyi olur.Gerçi şimdilik sana lazım olmaz ama sen bilirsin.

Evet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

quote:

quote:

Evet.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Birsürü yarış yaptım 1 tane t3 parçası 1 tane T1 parçası Çıktı.
    Ama Hİç t2 Part Çıkmıyo Nedendir en az 200 yarış yapmışımdır.
    Lotus aldım Bir aydır Hiç Part takamadım Stok halde Duruyor lotus 31 levelim saygılar....

• quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

Lotus aldım Bir aydır Hiç Part takamadım Stok halde Duruyor lotus 31 levelim saygılar....

Alıntıları Göster
    5500 boost varsa murci alın oyunun en iyi arabası o.
    Bide t3 gold pack alınca tadından yenmez,r8,gtr r35,gallardo,corvette hepsi fıs
  • quote:

Orijinalden alıntı: Reasonable Doubt

5500 boost varsa murci alın oyunun en iyi arabası o.
    Bide t3 gold pack alınca tadından yenmez,r8,gtr r35,gallardo,corvette hepsi fıs

Alıntıları Göster
    quote:

Lion's Challenge'de yarış.Biraz uzun sürer ama çıkarsa T2 pro parça çıkar.

• quote:

quote:

Lion's Challenge'de yarış.Biraz uzun sürer ama çıkarsa T2 pro parça çıkar.

Alıntıları Göster
    T2 pro part mekanlarını sayıyorum
    23-west park lyons
    28-rosewood lyons
    29-lions challenge(hiç çıkmadı :D)
    32-water front road(9-9 t2 motor)

• quote:

T2 pro part mekanlarını sayıyorum
    23-west park lyons
    28-rosewood lyons
    29-lions challenge(hiç çıkmadı :D)
    32-water front road(9-9 t2 motor)

Alıntıları Göster
    arabam Stok Lotus oldugu için Silvia z4 rx7 Bile geçiyor Hep en Sonuncu oluyorum.......
  • quote:

arabam Stok Lotus oldugu için Silvia z4 rx7 Bile geçiyor Hep en Sonuncu oluyorum.......

Alıntıları Göster
    Hayırlısı ile iş çıkışı akşama sms yoluyla murci alıcam aslnda şöyle güzel hızlı bi amerikan arabası olsa fena olmazdı ama o gelesiye kadar murci takılırım =)
  • quote:

Hayırlısı ile iş çıkışı akşama sms yoluyla murci alıcam aslnda şöyle güzel hızlı bi amerikan arabası olsa fena olmazdı ama o gelesiye kadar murci takılırım =)

SMS ile almanı tavsiye etmem.Kredi kartı ile çok daha iyi olur.
  • quote:

quote:

SMS ile almanı tavsiye etmem.Kredi kartı ile çok daha iyi olur.

Alıntıları Göster
    Herkeste şöyle bir algı var. 10 lw olsamda boost la araba alıp her lw de yarışır ve adamları geçerim gibi. Ama asıl önemli olan her lewel sonu alınan skill ler ve parçalardır.

Yani 10 15 lw adam m3 ile 45 50 lw adamın herhangibir t1 aracını geçememesi çok olası ki buda boosta para yatıran kişiyi deli eden birşey sanırım :D

Ayrıca yarıştaki bazı parçalar kartlarda olmadığı gibi bunun tam terside mevcut. Sadece boost ile olmuyor yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

Herkeste şöyle bir algı var. 10 lw olsamda boost la araba alıp her lw de yarışır ve adamları geçerim gibi. Ama asıl önemli olan her lewel sonu alınan skill ler ve parçalardır.

Yani 10 15 lw adam m3 ile 45 50 lw adamın herhangibir t1 aracını geçememesi çok olası ki buda boosta para yatıran kişiyi deli eden birşey sanırım :D

Ayrıca yarıştaki bazı parçalar kartlarda olmadığı gibi bunun tam terside mevcut. Sadece boost ile olmuyor yani.

Alıntıları Göster
    Peki Skiller Hakkında Bir öneriniz var mı İlk önce hangisini yülkseltelim hangisi İşe yaramaz.Ben Mesala İlk olarak Pursuit Deki Terminatoru Fulledim.Siz hangisini Önerirsiniz...

• quote:

Peki Skiller Hakkında Bir öneriniz var mı İlk önce hangisini yülkseltelim hangisi İşe yaramaz.Ben Mesala İlk olarak Pursuit Deki Terminatoru Fulledim.Siz hangisini Önerirsiniz...

Alıntıları Göster
    tabiki ilk once RACE skill leri alman lazım .
    Arada ram veya rampage alınabilir ama unutulmamalı ki explore veya termınator tarzı skill ler daha hızlı para kazanmayı sağlıyor.
    Skill hakkını onlarla doldurunca yarıştaki skill ler eksik kalır.
    Daha az para kazansanızda kasarsınız arttırırsınız ama kaybettiğiniz race skill lerini para ile de telafi edemezsiniz.
    Birde skill ler iptal edilemediğinden RAM ve benzeri skill leri alırken düşünerek almak lazım.
    Hafif ve dönüşleri iyi bir arabada farketmesenizde biraz daha ağır araç alınca can sıkıcı olabiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

quote:

Orijinalden alıntı: m_cowen

kaptan abime şöyle söylüyeyim garajda mazda speed 3 var tier 1 nissan silvia var tier 1 vebde tier 2 araç yok şuanda levelimde 33 felan parasa dediğim gibi baya var sizce bana kalsa siviala kasmaya devam edecem ama yoksa tier 2 araç almalımıyım of kafam karıştı

Tier 2 aracı almazsan kendine ezıyet edersin ve cok uzun sürede parayı tamamlarsın tier 2 aracı al tier 2 logosu oldugu yerde yaris tier 2 aracı olarak lotus al 1.paket yap 35 levelde 2 paketi yap lotusa paketlerlyle 500 0000 gider 2 levelde yaparsın o parayı

Alıntıları Göster
    Nickim CEOMAX ekleyin valla arkadaş arıyorum konuşucak full rus var :D şu an rx7 war şimdilik bi lotus alıcam ekleyin ha valla konuşalım

• quote:

Orijinalden alıntı: nfsworld

tabiki ilk once RACE skill leri alman lazım .
    Arada ram veya rampage alınabilir ama unutulmamalı ki explore veya termınator tarzı skill ler daha hızlı para kazanmayı sağlıyor.
    Skill hakkını onlarla doldurunca yarıştaki skill ler eksik kalır.
    Daha az para kazansanızda kasarsınız arttırırsınız ama kaybettiğiniz race skill lerini para ile de telafi edemezsiniz.
    Birde skill ler iptal edilemediğinden RAM ve benzeri skill leri alırken düşünerek almak lazım.
    Hafif ve dönüşleri iyi bir arabada farketmesenizde biraz daha ağır araç alınca can sıkıcı olabiliyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Herkese göre değişir.Eğer yarıştan çok pursuit yapıyorsan tabikide puanları onagöre dağıtıcaksın.Ya da ağır bir araban varsa puanları ona göre dağıtacaksın.Sadece skilleri seçtiğinde kısa açıklamaları oku ve kendine göre değerlendir.Örneğin ben R8 kullanıyorum.Araç tam bir boğa.Tek vuruşta K9 alıyor.Bu yüzden pursuit pek arttırmadım.Ama kalkışı yavaş ve kıvrak olmadığı için race'den nitro süresini,araç kontrolünü,nitro ile başlama vs. arttırdım.

Velhasılıkelam kendi araçlarını ne kadar kullanıyorsan,neleri eksikse değerlendir (ya da alacağın araçların) ve puanları ona göre arttır.

• quote:

quote:

Herkese göre değişir.Eğer yarıştan çok pursuit yapıyorsan tabikide puanları onagöre dağıtıcaksın.Ya da ağır bir araban varsa puanları ona göre dağıtacaksın.Sadece skilleri seçtiğinde kısa açıklamaları oku ve kendine göre değerlendir.Örneğin ben R8 kullanıyorum.Araç tam bir boğa.Tek vuruşta K9 alıyor.Bu yüzden pursuit pek arttırmadım.Ama kalkışı yavaş ve kıvrak olmadığı için race'den nitro süresini,araç kontrolünü,nitro ile başlama vs. arttırdım.

Velhasılıkelam kendi araçlarını ne kadar kullanıyorsan,neleri eksikse değerlendir (ya da alacağın araçların) ve puanları ona göre arttır.

Alıntıları Göster
    Bendede lotus var Ama 200 yarış yaptım..Hiç part çıkmadı ....
    Bide lotusa göre hangi skilllere vermeliyim oyları

• quote:

Bendede lotus var Ama 200 yarış yaptım..Hiç part çıkmadı ....
    Bide lotusa göre hangi skilllere vermeliyim oyları

Alıntıları Göster
    Öncelikle Perfect Start,Need for Speed,Nerves of Steel,Catch Up,Extended Nitrous,Super Shot geliştir.Biraz fazla saydım ama bunları 2 yapsan bile bu 12 level demek senin çok işine yarar.Bu saydıklarım yarış yapmayı daha çok seviyorsan.
    Eğer pursuit yapmayı seviyorsan Ram,Terminator,Demolition Man,Rampage yeterli olacaktır.
    Explore Skills'leri geliştirmek noşa level kaybı.Onları geliştirme.

Bak BURADA her skiller var ve kısa açıklamaları.Buradan bakabilirsin söylediklerime.Hangisi gerekli ise sana onları geliştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 10 Mayıs 2011; 22:32:13 >

• quote:

Öncelikle Perfect Start,Need for Speed,Nerves of Steel,Catch Up,Extended Nitrous,Super Shot geliştir.Biraz fazla saydım ama bunları 2 yapsan bile bu 12 level demek senin çok işine yarar.Bu saydıklarım yarış yapmayı daha çok seviyorsan.
    Eğer pursuit yapmayı seviyorsan Ram,Terminator,Demolition Man,Rampage yeterli olacaktır.
    Explore Skills'leri geliştirmek noşa level kaybı.Onları geliştirme.

Bak BURADA her skiller var ve kısa açıklamaları.Buradan bakabilirsin söylediklerime.Hangisi gerekli ise sana onları geliştir.

Alıntıları Göster
    ŞOK!!!
    Çoğu kişi ban yemiş,bende dahil,
    Bu arada skillere yarışlarda gerekli olanları bitirin,sonra pursuitteki gereklilere basın ram ve terminatör(rep artırır)

• quote:

ŞOK!!!
    Bu arada skillere yarışlarda gerekli olanları bitirin,sonra pursuitteki gereklilere basın ram ve terminatör(rep artırır)

Alıntıları Göster
    quote:

ŞOK!!!

Nasıl yani?Bir nedeni vardır.Eğer durduk yere ise itiraz et.
  • quote:

quote:

ŞOK!!!

Nasıl yani?Bir nedeni vardır.Eğer durduk yere ise itiraz et.

Alıntıları Göster
    Oyunda olmayan parça eklemek veya hile kullanan kişiler banlanmıştır. Geçmiş olsun. Bende ve arkadaşlarımda sorun yok oyunu temiz oynayın bu bir yarış oyunu metin2 gibi online oyun degil. Bu oyunu hile ile zevk alamazsın.
  • quote:

Oyunda olmayan parça eklemek veya hile kullanan kişiler banlanmıştır. Geçmiş olsun. Bende ve arkadaşlarımda sorun yok oyunu temiz oynayın bu bir yarış oyunu metin2 gibi online oyun degil. Bu oyunu hile ile zevk alamazsın.

Alıntıları Göster
    Şuan update yaptı ve genel bir problem yok.

Şok ve ben bile derken ? Senin farkın ne ki . Yeni update ile pc deki hackler yakalandı desene :D Geçmiş olsun . Format atmadan o pc ile bu

oyunu birdaha zor oynarsın.
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.