Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (59. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Slayer_

Tier 2'de rx7 kullanıyorum güzel araba ama gözüm bmw'de

Alıntıları Göster
    3 saatlik subaru impreza incelemem

Araba at arabasından farksız öyle bi hızlanışı var işte
    Son hızı normal 230 larda paketsiz
    Dönüşler ve manevralar ceylan gibi ona lafımız yok oyunda en iyi manevra kabiliyetine sahip araçlardan biridir

Enteresan şeyler oluyor bazı yarışlardaaraç tam bir arap atı bi anda 220-230 lara çıkıyor nitroya bile basmadan bi baktım sağdan kapatıyorum yani her an herşey olabilir bu araçla öyle bi araç

Ayrıca en sert dönüşlerde bile patinaj çekmiyo bunla dönemiceğiniz viraj yok
    tavsiye edermisin dersen 250 bin dolar vermem bu arabaya sırf subaru sevdam var diye aldım
    tier 2 yarışında nasıl oldu bnede anlamadım ama 1. oldum 8 kişi arasından bu araçlabu araçla entresan sonuçlara açık olmanız lazım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 16 Eylül 2010; 13:38:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Scott.

3 saatlik subaru impreza incelemem

Araba at arabasından farksız öyle bi hızlanışı var işte
    Son hızı normal 230 larda paketsiz
    Dönüşler ve manevralar ceylan gibi ona lafımız yok oyunda en iyi manevra kabiliyetine sahip araçlardan biridir

Enteresan şeyler oluyor bazı yarışlardaaraç tam bir arap atı bi anda 220-230 lara çıkıyor nitroya bile basmadan bi baktım sağdan kapatıyorum yani her an herşey olabilir bu araçla öyle bi araç

Ayrıca en sert dönüşlerde bile patinaj çekmiyo bunla dönemiceğiniz viraj yok
    tavsiye edermisin dersen 250 bin dolar vermem bu arabaya sırf subaru sevdam var diye aldım
    tier 2 yarışında nasıl oldu bnede anlamadım ama 1. oldum 8 kişi arasından bu araçlabu araçla entresan sonuçlara açık olmanız lazım

Alıntıları Göster
    ooOOOoooOOOOooo TÜRKLER UÇUYOR !!!!
     Need For Speed : World Online

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Master_Evil -- 16 Eylül 2010; 14:27:24 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Master_Evil

ooOOOoooOOOOooo TÜRKLER UÇUYOR !!!!

Alıntıları Göster
    hocam ekledinde bana gelmedi hala ekleme talebi

• quote:

Orijinalden alıntı: KoRoNiDeS

oyunda slingshot ready gibi şeyler var acaba bunların hepsi nedir sıralayabilirmisiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

benim profilde varsın hatta yolda da gördüm seni, tier 2 race çıkışındayım binada 1905 yazıyor, noluyoruz dedim senin araba dibimdeymiş kırmızı impreza
  • quote:

quote:

oyunda slingshot ready gibi şeyler var acaba bunların hepsi nedir sıralayabilirmisiniz

slingshot: 1. değilsen 1.ye yetişene kadar 10sn süresi var sanırım kenarda yazar, arabanın performansını artırır
    ready: poweruplar 1 kere kullanıldıktan sonra bekletir, ready yapınca powerup bekleme süresi tamamlanır tekrar kullanılabilir
    juggernaut: arabanın önüne geleni çarpıp savurmana yarar
    nitro: bildiğin nitro
    traffic magnet: 1. giden kişiye belli bir süreliğine tüm trafiği ona musallat etmek
    shield: 1. giderken magnet yemek istemiyorsan shield açarsın başkaları magnet atsada işlemez (shield magnetten korur, yine kaza yapılır, magnet yedikten sonra shield açmanın manası yok en çok gördüğüm hata)
    emergency evade: polisleri uzaklaştırır
    run flat tires: patlayan lastiği onarır
    aklıma bu kadar geldi

• quote:

quote:

quote:

slingshot: 1. değilsen 1.ye yetişene kadar 10sn süresi var sanırım kenarda yazar, arabanın performansını artırır
    ready: poweruplar 1 kere kullanıldıktan sonra bekletir, ready yapınca powerup bekleme süresi tamamlanır tekrar kullanılabilir
    juggernaut: arabanın önüne geleni çarpıp savurmana yarar
    nitro: bildiğin nitro
    traffic magnet: 1. giden kişiye belli bir süreliğine tüm trafiği ona musallat etmek
    shield: 1. giderken magnet yemek istemiyorsan shield açarsın başkaları magnet atsada işlemez (shield magnetten korur, yine kaza yapılır, magnet yedikten sonra shield açmanın manası yok en çok gördüğüm hata)
    emergency evade: polisleri uzaklaştırır
    run flat tires: patlayan lastiği onarır
    aklıma bu kadar geldi

teşekkürler

• quote:

quote:

benim profilde varsın hatta yolda da gördüm seni, tier 2 race çıkışındayım binada 1905 yazıyor, noluyoruz dedim senin araba dibimdeymiş kırmızı impreza

evet o benim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scott.

quote:

quote:

evet o benim

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben oyunu indirim kurdum fakat oyuna girdiğimde çevrede kimse yok polis dahi yok nasıl yarışacağım ne yapacağım anlamadım acaba yanlış bir sürüm mü indirdim lütfen yardım edin...

• quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

arkadaşlar ben oyunu indirim kurdum fakat oyuna girdiğimde çevrede kimse yok polis dahi yok nasıl yarışacağım ne yapacağım anlamadım acaba yanlış bir sürüm mü indirdim lütfen yardım edin...

format atman lazım
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nasuh48

format atman lazım

Alıntıları Göster
    Beyler , Nickim : MaNgOsEr

Eklerseniz sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: MaNgOsEr

Beyler , Nickim : MaNgOsEr

Eklerseniz sevinirim

Alıntıları Göster
    Oyunu indirdim oynuyorum. Bir arkadasa daha yuklemeyi dusunuyorum ama C:\Program Files\Electronic Arts\Need For Speed World daki klasor sadece 15MB. Oyunu ben 1 kusur GB olarak indirdim simdi bu klasoru altip kopyala/yapistir yapsam olmaz ki.
    Nasil olacak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilalarabaci

Oyunu indirdim oynuyorum. Bir arkadasa daha yuklemeyi dusunuyorum ama C:\Program Files\Electronic Arts\Need For Speed World daki klasor sadece 15MB. Oyunu ben 1 kusur GB olarak indirdim simdi bu klasoru altip kopyala/yapistir yapsam olmaz ki.
    Nasil olacak?

Klasör seceneklerinden gizli dosyalırı göster de ap data acılsin
    Xp
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Electronic Arts\Need For Speed World\Data" burada.
    Windows 7 vistada
    burada

Oyunun regedit dosyalarını almadan calısırmıki bir dene sonucu bildirirsen sevinirim

MaNgOsEr ve 1905 sizi ekliyecem 10 sayfada liste var herkez eklesin

• quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

quote:

Nasil olacak?

Klasör seceneklerinden gizli dosyalırı göster de ap data acılsin
    Xp
    C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\Electronic Arts\Need For Speed World\Data" burada.
    Windows 7 vistada
    burada

Oyunun regedit dosyalarını almadan calısırmıki bir dene sonucu bildirirsen sevinirim

MaNgOsEr ve 1905 sizi ekliyecem 10 sayfada liste var herkez eklesin

Alıntıları Göster
    @K@ptan41, bizim senle daha onceden alisverisimiz oldu mu? Adin tanidik geliyor.
    Usenmemissin, vakit ayirmissin guzelce aciklamissin hatta goruntu resmi alip internete entegre etmissin, cok sagol. Minnettar kaldim.
    Denedikten sonra oldu olmadi mi yazarim bilahare.

• quote:

@K@ptan41, bizim senle daha onceden alisverisimiz oldu mu? Adin tanidik geliyor.
    Usenmemissin, vakit ayirmissin guzelce aciklamissin hatta goruntu resmi alip internete entegre etmissin, cok sagol. Minnettar kaldim.
    Denedikten sonra oldu olmadi mi yazarim bilahare.

Alıntıları Göster
    bilalarabaci
    rica ederim isini gördüyse ne güzel alısveris derken donanım haberde ürün satmadım ve almadım nasıp olmadi
    iyi oyunlar

Arkadaslar Ts server gunceleme yapılıdıgı icin2 gün kapalıydı tekrar acildi herkezi bekliyorum oyunda kasma olmuyor tüm sorunlar oyunla alakalıdır ts oyuna etkisi yoktur nfs cheat berbat herseyi dogru düzgün yazamıyoruz ama ts de sesli baskonus konusuyoruz kendi aramızda yarislar düzenliyoruz oyunda isem ts deyimdir

http://www.teamspeak.com/?page=downloads

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 16 Eylül 2010; 23:24:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*

quote:

Orijinalden alıntı: devrimdoga

hepinize merhaba oyunu yükledim oynuyorum 3 levelim oyun sanırsam most wanted in şehrinde geçiyor ayarları full yaptım görüntüler online bir oyun için gerçekten iyi hızlı level atlamak için önerileri olan varmı ?

polis kovalamacalarıda gayet iyi kastırıyor 4 dk lık bir kovalamacanın ardından 1500 ile 2000 arası rep alınabiliyor
    tabi saf dışı bıraktığınız polis arabaları, çarptıkların, peşine taktıkların ve çevirmelerden kurtulmanızda baya önemli bir faktör puanın artmasında.
    tabi haritaları ve saklanacak yerleri iyi bilmekte çok önemli birde skill lerden bir tane bile olsa ramming e verince baya fark ettiriyor araba çarpmalarında yada bana öyle geldi
    oyundaki nick im de aynı countermaniac isteyen eklesin kiralık BMW var şuan yılan gibi kaçıyor meret

Alıntıları Göster

ERROR

SERVICE IS UNAVAILABLE

• quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

bilalarabaci
    rica ederim isini gördüyse ne güzel alısveris derken donanım haberde ürün satmadım ve almadım nasıp olmadi
    iyi oyunlar

Arkadaslar Ts server gunceleme yapılıdıgı icin2 gün kapalıydı tekrar acildi herkezi bekliyorum oyunda kasma olmuyor tüm sorunlar oyunla alakalıdır ts oyuna etkisi yoktur nfs cheat berbat herseyi dogru düzgün yazamıyoruz ama ts de sesli baskonus konusuyoruz kendi aramızda yarislar düzenliyoruz oyunda isem ts deyimdir

http://www.teamspeak.com/?page=downloads

Alıntıları Göster
    yav bu t3 yarişlarına adam bulunmuyor resmen, 20 lvl im lambo kiraladım
    nissan gtr de kullandım ama lambo daha süper.
    birde audi deniyecem bakalım nasıl.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Pulse_

yav bu t3 yarişlarına adam bulunmuyor resmen, 20 lvl im lambo kiraladım
    nissan gtr de kullandım ama lambo daha süper.
    birde audi deniyecem bakalım nasıl.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar delirmek üzereyim lütfen yardım.

140.000 param var. level14 deyim. araba değişmek istiyorum henüz hiç değişmedim menüdeyken araba satın alma yerini açıyorum. tier2 ye geliyorum arabaları görüyorum lakin fiyatlarını görüp satın alamıyorum. boost puanı ile satın alma var oyun parası ile satın alma yok neden acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tears of ice

Oyunda tuşları nasıl değiştiriyoruz bilgisi olan varmı ? Menude ayarlara girince controls aktif görünmüyor...varmı başka yolu acaba ?

Alıntıları Göster
    evet multiplayerde daha fazla puan geliyor

nick name devrimdoga isteyen eklesin tozunuzu attırayım

• quote:

Orijinalden alıntı: balerefone

arkadaşlar delirmek üzereyim lütfen yardım.

140.000 param var. level14 deyim. araba değişmek istiyorum henüz hiç değişmedim menüdeyken araba satın alma yerini açıyorum. tier2 ye geliyorum arabaları görüyorum lakin fiyatlarını görüp satın alamıyorum. boost puanı ile satın alma var oyun parası ile satın alma yok neden acaba?

tamam çözdüm sorunu. aşağıdan değiştiriyorsun(arabanın renginin değiştirdiğimiz kısım) paralı oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 5758596061
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.