Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (58. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.556
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: habibb12

Optionsa girmeye çalıştıgım zaman oyundan atıyor böyle bir sorun yaşayan varmı

çözümü yokmu bunun arkadaşlar yardım edin 3 defa sildim kurdum hala aynı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Twelve

update yapılıo arkadaşlar yükleyeblrsnz

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ben bu oyunu indirdim ve tam olarak yüklemesini yaptım oyunada girdim. Ancak her oyunu kapatıp tekrardan girmeye çalıştığımda güncelleme yapmak istiyo. Benim netim kotalı olduğundan her defasında güncelleme yaptıramam. Buu sorunun bir çözümü varmı acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Motta.

quote:

Alıntıları Göster
    Oyunda tuşları nasıl değiştiriyoruz bilgisi olan varmı ? Menude ayarlara girince controls aktif görünmüyor...varmı başka yolu acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: devrimdoga

hepinize merhaba oyunu yükledim oynuyorum 3 levelim oyun sanırsam most wanted in şehrinde geçiyor ayarları full yaptım görüntüler online bir oyun için gerçekten iyi hızlı level atlamak için önerileri olan varmı ?

polis kovalamacalarıda gayet iyi kastırıyor 4 dk lık bir kovalamacanın ardından 1500 ile 2000 arası rep alınabiliyor
    tabi saf dışı bıraktığınız polis arabaları, çarptıkların, peşine taktıkların ve çevirmelerden kurtulmanızda baya önemli bir faktör puanın artmasında.
    tabi haritaları ve saklanacak yerleri iyi bilmekte çok önemli birde skill lerden bir tane bile olsa ramming e verince baya fark ettiriyor araba çarpmalarında yada bana öyle geldi
    oyundaki nick im de aynı countermaniac isteyen eklesin kiralık BMW var şuan yılan gibi kaçıyor meret

• quote:

Orijinalden alıntı: CoUnTeRMaNiaC*

quote:

Orijinalden alıntı: devrimdoga

hepinize merhaba oyunu yükledim oynuyorum 3 levelim oyun sanırsam most wanted in şehrinde geçiyor ayarları full yaptım görüntüler online bir oyun için gerçekten iyi hızlı level atlamak için önerileri olan varmı ?

polis kovalamacalarıda gayet iyi kastırıyor 4 dk lık bir kovalamacanın ardından 1500 ile 2000 arası rep alınabiliyor
    tabi saf dışı bıraktığınız polis arabaları, çarptıkların, peşine taktıkların ve çevirmelerden kurtulmanızda baya önemli bir faktör puanın artmasında.
    tabi haritaları ve saklanacak yerleri iyi bilmekte çok önemli birde skill lerden bir tane bile olsa ramming e verince baya fark ettiriyor araba çarpmalarında yada bana öyle geldi
    oyundaki nick im de aynı countermaniac isteyen eklesin kiralık BMW var şuan yılan gibi kaçıyor meret

Alıntıları Göster
    oyun burnumuzdan geldi,40yılda bi online oyuna girdik Server hatası verip duruyo.bide para verenleri düsün Usa da olsam kesin dava açardım

• quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

Sabah 6.30 ta yine gitti server simdi baktım 80.39 mb yeni update gelmis

Alıntıları Göster
    250 bin dolar oldu ve level 20 yim audi s5 mi subarı mu? hangisini alim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Palio Team

nasıl alıyosunuz arabaları boost istiyor ama o da paralı yolunu anlatırsanız sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mix_man

quote:

nasıl alıyosunuz arabaları boost istiyor ama o da paralı yolunu anlatırsanız sevinirim.

Alıntıları Göster
    oyunda slingshot ready gibi şeyler var acaba bunların hepsi nedir sıralayabilirmisiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: mix_man

quote:

araç modellerini seçerken ilk seçenek boost çıkıo alttan diğer seçeneklerine bakarsan oyun parasıyla alabilirsin
  • quote:

subaru nun çok iyi dönüşleri var hiç zorlanmadan çok keskin virajları bile dönüyor ama hızlanması ve hızı pek tatmin etmiyor birde sanki dönüşlerde gereğinden fazla hız kaybediyor gibi geldi bana subaru
    s5 i hiç deneme şansım olmadı ama s5 i polislerle kapışırken çok öneriyorlar çarpma olaylarında baya iyiymiş diye okumuştum forumda
    bence biraz daha sabret Porsche Cayman al kiralık olarak onuda kullandım çok iyi gidiyor dönüşlerde güzel.Birde sanki az para toparlamışın ben 18 lvl im 300k var bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoUnTeRMaNiaC* -- 16 Eylül 2010; 1:55:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: countermaniac

quote:

subaru nun çok iyi dönüşleri var hiç zorlanmadan çok keskin virajları bile dönüyor ama hızlanması ve hızı pek tatmin etmiyor birde sanki dönüşlerde gereğinden fazla hız kaybediyor gibi geldi bana subaru
    s5 i hiç deneme şansım olmadı ama s5 i polislerle kapışırken çok öneriyorlar çarpma olaylarında baya iyiymiş diye okumuştum forumda
    bence biraz daha sabret Porsche Cayman al kiralık olarak onuda kullandım çok iyi gidiyor dönüşlerde güzel.Birde sanki az para toparlamışın ben 18 lvl im 300k var bende

Çok para harcadım tier 2 den nissan falaın alıp sattım

• quote:

quote:

Sorunu kendim çözdüm eğer nvidia kart kullanıp 260.63 beta driverını kuran varsa driverı temiz bir şekilde kaldırıp 258.96 whql kursun problem çözülüyor.nissan 240 la 10 lvllik saglam adamları ezmekte ayrı bir zevkli oluyor

• quote:

quote:

quote:

Sorunu kendim çözdüm eğer nvidia kart kullanıp 260.63 beta driverını kuran varsa driverı temiz bir şekilde kaldırıp 258.96 whql kursun problem çözülüyor.nissan 240 la 10 lvllik saglam adamları ezmekte ayrı bir zevkli oluyor

Alıntıları Göster
    level 13 oldum 130k da para var,baya sardı

• quote:

Orijinalden alıntı: ©em

level 13 oldum 130k da para var,baya sardı

Alıntıları Göster
    Subarumu almış bulunmaktayım daha iyileri olabilir ama gerçekte alamıyoruz bari oyunda subaruya binelim dedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 16 Eylül 2010; 3:38:37 >
  • quote:

Subarumu almış bulunmaktayım daha iyileri olabilir ama gerçekte alamıyoruz bari oyunda subaruya binelim dedim

Güle güle parçala
  • quote:

quote:

Güle güle parçala

Alıntıları Göster
    Kulanıp satıgım araclar aralarında Tier 1 aracı olarak Nisan silvia 515 iyidi Tİer 2 olarak kuldagım arclarda en iyisi simdilik Lotus

Tier 1 İlk aracım Nisan 240 Nisan Silvia 515 Dogge Charger Srt 8 Super bee Mazda Speed3 Mitsubishi Eclipse Gt

Tier 2 Mitsubishi Evo Audi S5 Nisan 370z (2 adet nisan 370z aldım ) Volkswagen R32 Lotus
    almak istedigim arac Porsche cayman 400 000 $

>Tier 2 aracın top speed degil hızlanma ve Dayanıklılık gücüne göre alın

Kazandıgım para 1200 000 iki adet tier3 arac alır kalan param 23,560
    tier3 aracı Nisan Gtr R35 almayı düsünüyorum bu aracı alıp kullanan varmı nasıl arac

,

,

,

,
    ,

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 18 Eylül 2010; 7:11:54 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Yav bu ne biçim iş 250 bin dolar bayıldık subarı aldık poposunu kaldırmay mecali yok 200 e vurduramadım daha ibreyi yarışlarda niye böyle? nissan silvia lar tokatlıo ya
  • quote:

Yav bu ne biçim iş 250 bin dolar bayıldık subarı aldık poposunu kaldırmay mecali yok 200 e vurduramadım daha ibreyi yarışlarda niye böyle? nissan silvia lar tokatlıo ya

yahu yukarda yazmıştım dönüşler iyi ama hız ve hızlanması Tier2 bir araca göre çok zayıf, diğer araçlar tabiri caizse toz yutturabiliyor subaruya ama dönüşlerde üstüne tanımam
  • quote:

Orijinalden alıntı: countermaniac

quote:

yahu yukarda yazmıştım dönüşler iyi ama hız ve hızlanması Tier2 bir araca göre çok zayıf, diğer araçlar tabiri caizse toz yutturabiliyor subaruya ama dönüşlerde üstüne tanımam

Yav gitti 250 bin dolarne halt etcem ben şimdi nissan silvia ile tier 1 de kasmaya devam öyleyse

Not: Şuan satarsam 70 bin dolarım olucak napim satıp nissan falanmı alim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Scott. -- 16 Eylül 2010; 12:00:20 >

• quote:

Alıntıları Göster
    Tier 2'de rx7 kullanıyorum güzel araba ama gözüm bmw'de
  • 
Sayfa: önceki 5657585960
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.