Bildirim
Need For Speed : World Online (36. sayfa)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
starter packi kart ile alırken bekleyen işlemlerde 1.00$ lık bi işlem görünüyor.bunu yaşayan başka kimse varmı? neden olabilir bu? -
quote:
Orijinalden alıntı: fk_entertainment
quote:
Orijinalden alıntı: SmyrneGe
@fk_entertainment
Boost'ın bitince tıkanacaksın level 10'da.
biliyorum sp alınca 0 dan baslayacağım
Boost nasıl alınıyor? -
quote:
Orijinalden alıntı: KORSAN_TR
starter packi kart ile alırken bekleyen işlemlerde 1.00$ lık bi işlem görünüyor.bunu yaşayan başka kimse varmı? neden olabilir bu?
yokmu bu konuda yardım edebilecek?
he birde 10 lv olmuş hesabıma starter pack alabilirim dimi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Twelve -- 6 Ağustos 2010; 22:58:59 > -
quote:
quote:
starter packi kart ile alırken bekleyen işlemlerde 1.00$ lık bi işlem görünüyor.bunu yaşayan başka kimse varmı? neden olabilir bu?
yokmu bu konuda yardım edebilecek?
he birde 10 lv olmuş hesabıma starter pack alabilirim dimi?
alabilirsin heralde. baştan başlatmaz sana
boost lar gerçek para ile satın alınıyor. sağ üst köşede sarı buton şeklinde boost yazıyor. ona tıklayınca yönlendiriyor seni -
Pazartesi kredi kartı ödemesi yapıp salı günü sp alacağım kısmetse, kredi kartının dibine dibine girmişsiz yeni farkettim. -
quote:
Orijinalden alıntı: SmyrneGe
Pazartesi kredi kartı ödemesi yapıp salı günü sp alacağım kısmetse, kredi kartının dibine dibine girmişsiz yeni farkettim.
Bu konuda yalnız olmadığımı bilmek güzelmiş -
Sırf üstüne Türk bayrağı koyduğunuz araçlarla yarışmak için 20$ veriyorsunuz şu oyuna acırım vallahi paranıza Tüm betalarına katıldım hiçbir cacığı yok bildiğin Most Wanted... İki HD texture eklediler diye 20$'a kitlenir mi bu oyun modcular bile daha iyisini bedavaya yapıyorlar (Bkz. Half Life 2 FakeFactory mod). Most Wanted hatırına bedava olsaydı oynardım oyunu ama 10 lvl'e kadar hiçbir özelliği yok ondan sonrası da 5 yıllık Most Wanted için 20$ etmez
-
Nick'im Viper312. Ekleyebilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC
Sırf üstüne Türk bayrağı koyduğunuz araçlarla yarışmak için 20$ veriyorsunuz şu oyuna acırım vallahi paranızaTüm betalarına katıldım hiçbir cacığı yok bildiğin Most Wanted... İki HD texture eklediler diye 20$'a kitlenir mi bu oyun modcular bile daha iyisini bedavaya yapıyorlar (Bkz. Half Life 2 FakeFactory mod). Most Wanted hatırına bedava olsaydı oynardım oyunu ama 10 lvl'e kadar hiçbir özelliği yok ondan sonrası da 5 yıllık Most Wanted için 20$ etmez
ztn insanlar online oynamak için alıyor oyunu.herkes oyunun most wanted'ın aynısı olduğunu biliyor
-
çok kötü oyun ya. -
quote:
Sırf üstüne Türk bayrağı koyduğunuz araçlarla yarışmak için 20$ veriyorsunuz şu oyuna acırım vallahi paranızaTüm betalarına katıldım hiçbir cacığı yok bildiğin Most Wanted... İki HD texture eklediler diye 20$'a kitlenir mi bu oyun modcular bile daha iyisini bedavaya yapıyorlar (Bkz. Half Life 2 FakeFactory mod). Most Wanted hatırına bedava olsaydı oynardım oyunu ama 10 lvl'e kadar hiçbir özelliği yok ondan sonrası da 5 yıllık Most Wanted için 20$ etmez
dostum mmorg oyun yapmak zannettiğin kadar basit bir olay deil ea shift in grafik motorunu kullansa deilim her pc bunu çalışırmıcak grafikler çok yüksek olduğu için oyunda laglar olucak binlerce kişi gircek bu oyuna oyun öyle tamamen most wanted ve carbonda deil grafik iyileştirmeleri yapılmış oyun gayet güzel single player yarış yapmakmı daha eğlenceli yoksa online yarış yapmakmı?? şahsen ben single player oyunu bırakalı 3 sene oldu hep online oyun oynarımsingle player devri artık kapandı single player oyuna para vermektense online oyuna para veririm
-
quote:
Orijinalden alıntı: fatality1907
quote:
dostum mmorg oyun yapmak zannettiğin kadar basit bir olay deil ea shift in grafik motorunu kullansa deilim her pc bunu çalışırmıcak grafikler çok yüksek olduğu için oyunda laglar olucak binlerce kişi gircek bu oyuna oyun öyle tamamen most wanted ve carbonda deil grafik iyileştirmeleri yapılmış oyun gayet güzel single player yarış yapmakmı daha eğlenceli yoksa online yarış yapmakmı?? şahsen ben single player oyunu bırakalı 3 sene oldu hep online oyun oynarımsingle player devri artık kapandı single player oyuna para vermektense online oyuna para veririm
her kelimesine katılıyorum
-
quote:
quote:
quote:
Yahu kardeşim, oyunu beğenen parasını verir oynar. Bizim ödediğimiz para size mi dert oldu? OzanSRC. Hayatında mmorpg tarzı oyun oynamadığın belli. Bu tür oyunlarda grafik orta halli olmalıdır, yoksa bilgisayarlar kasar ve oyun lagdan oynanmaz. Oynamıyorsanda, milletin hevesini kırma. Git most wanted oyna.
-
-
Benim makine siyah kırmızı beyaz şeridi var oynadığımız arkadaşlar görmüştür ama Türk Bayrağı ekleyelim derse çoğunluğun kararına saygı gösteririm -
quote:
Orijinalden alıntı: Skykiller
quote:
quote:
quote:
Yahu kardeşim, oyunu beğenen parasını verir oynar. Bizim ödediğimiz para size mi dert oldu? OzanSRC. Hayatında mmorpg tarzı oyun oynamadığın belli. Bu tür oyunlarda grafik orta halli olmalıdır, yoksa bilgisayarlar kasar ve oyun lagdan oynanmaz. Oynamıyorsanda, milletin hevesini kırma. Git most wanted oyna.
Saçma saçma konuşmayın kimin ne parası verdiği umrumda değil ama bu oyuna da level atlamak için 20$ verilmez benim demek istediğim bu illaki herşeyiyle bedava olacak değil mmo oyun sonuçta ama Level kısıtlaması niye? Boosterlardan kazansan o bile yeter sana aç EA... Sanki hiç MMO oyun oynamadık görüyoruz adamlar nasıl kazanıyor şu caponları örnek alsınlar bari yaparken
-
-
-
Arkadaslar ben direct2drive dan medal of honoru almaya calıstım böle bi uyarı verdi (Medal of Honor Limited Edtion is Country restricted on your IP) acaba ne yapabilirim :S
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X