Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
311.101
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: darkrhapsody

quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

quote:

Orijinalden alıntı: darkrhapsody

Beyler oyunu indirdemde update filan yüklüyor baya bir bekliyordu bende iptal ettim yüklemesini.Hani şu oyunu kurduktan sonra kullanıcı adınla şifreni yazdıgın yerden sonra olan kısım.Burda yaklaşık olarak ne kadar bir süre yükleme yapıyor? Ona göre pc yi açık bırakacamda.

Update 8 mb netle 15 dakika sürüyor oyunu yüklerken update duruyorsa bekle gecte olsa yüklüyecektir

Daha hızlı yüklemek icin dns defual al veya degistirmeyi dene host dosyasına youtube girmek icin program kullanıyorsan veya hosta dns yazdırdıysan net yavaşlamıstır host dosyasını sil
     Need For Speed : World Online
    o-utube girmek icin internet explorer internet seçenekleri baglantılar yeralag ayarlarına gir asagidaki resimdeki yap

hmm benim net 1 mb olduguna göre baya bi sürecek o halde.Update i yaptıktan sonra herhangi bir şey yapmama gerek yok sanırım.Direk oyuna başlayabilirim ?

Modemin arayüzünden oyuna port acican acmadanda oyunu oynarsın acarsan sorunsuz baglantı saglarsın

TCP 12683, 5222, 5223

UDP 31928, 5222, 5223

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 6 Ağustos 2010; 18:46:52 >

• starter packi kart ile alırken bekleyen işlemlerde 1.00$ lık bi işlem görünüyor.bunu yaşayan başka kimse varmı? neden olabilir bu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: fk_entertainment

quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

@fk_entertainment
    Boost'ın bitince tıkanacaksın level 10'da.

biliyorum sp alınca 0 dan baslayacağım

Boost nasıl alınıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KORSAN_TR

starter packi kart ile alırken bekleyen işlemlerde 1.00$ lık bi işlem görünüyor.bunu yaşayan başka kimse varmı? neden olabilir bu?

yokmu bu konuda yardım edebilecek?
    he birde 10 lv olmuş hesabıma starter pack alabilirim dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Twelve -- 6 Ağustos 2010; 22:58:59 >
  • quote:

quote:

starter packi kart ile alırken bekleyen işlemlerde 1.00$ lık bi işlem görünüyor.bunu yaşayan başka kimse varmı? neden olabilir bu?

yokmu bu konuda yardım edebilecek?
    he birde 10 lv olmuş hesabıma starter pack alabilirim dimi?

alabilirsin heralde. baştan başlatmaz sana

boost lar gerçek para ile satın alınıyor. sağ üst köşede sarı buton şeklinde boost yazıyor. ona tıklayınca yönlendiriyor seni
  • Pazartesi kredi kartı ödemesi yapıp salı günü sp alacağım kısmetse, kredi kartının dibine dibine girmişsiz yeni farkettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SmyrneGe

Pazartesi kredi kartı ödemesi yapıp salı günü sp alacağım kısmetse, kredi kartının dibine dibine girmişsiz yeni farkettim.

Bu konuda yalnız olmadığımı bilmek güzelmiş
  • Sırf üstüne Türk bayrağı koyduğunuz araçlarla yarışmak için 20$ veriyorsunuz şu oyuna acırım vallahi paranıza Tüm betalarına katıldım hiçbir cacığı yok bildiğin Most Wanted... İki HD texture eklediler diye 20$'a kitlenir mi bu oyun modcular bile daha iyisini bedavaya yapıyorlar (Bkz. Half Life 2 FakeFactory mod). Most Wanted hatırına bedava olsaydı oynardım oyunu ama 10 lvl'e kadar hiçbir özelliği yok ondan sonrası da 5 yıllık Most Wanted için 20$ etmez
  • Nick'im Viper312. Ekleyebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Sırf üstüne Türk bayrağı koyduğunuz araçlarla yarışmak için 20$ veriyorsunuz şu oyuna acırım vallahi paranıza Tüm betalarına katıldım hiçbir cacığı yok bildiğin Most Wanted... İki HD texture eklediler diye 20$'a kitlenir mi bu oyun modcular bile daha iyisini bedavaya yapıyorlar (Bkz. Half Life 2 FakeFactory mod). Most Wanted hatırına bedava olsaydı oynardım oyunu ama 10 lvl'e kadar hiçbir özelliği yok ondan sonrası da 5 yıllık Most Wanted için 20$ etmez

ztn insanlar online oynamak için alıyor oyunu.herkes oyunun most wanted'ın aynısı olduğunu biliyor

• çok kötü oyun ya.
  • quote:

Sırf üstüne Türk bayrağı koyduğunuz araçlarla yarışmak için 20$ veriyorsunuz şu oyuna acırım vallahi paranıza Tüm betalarına katıldım hiçbir cacığı yok bildiğin Most Wanted... İki HD texture eklediler diye 20$'a kitlenir mi bu oyun modcular bile daha iyisini bedavaya yapıyorlar (Bkz. Half Life 2 FakeFactory mod). Most Wanted hatırına bedava olsaydı oynardım oyunu ama 10 lvl'e kadar hiçbir özelliği yok ondan sonrası da 5 yıllık Most Wanted için 20$ etmez

dostum mmorg oyun yapmak zannettiğin kadar basit bir olay deil ea shift in grafik motorunu kullansa deilim her pc bunu çalışırmıcak grafikler çok yüksek olduğu için oyunda laglar olucak binlerce kişi gircek bu oyuna oyun öyle tamamen most wanted ve carbonda deil grafik iyileştirmeleri yapılmış oyun gayet güzel single player yarış yapmakmı daha eğlenceli yoksa online yarış yapmakmı?? şahsen ben single player oyunu bırakalı 3 sene oldu hep online oyun oynarımsingle player devri artık kapandı single player oyuna para vermektense online oyuna para veririm

• quote:

Orijinalden alıntı: fatality1907

quote:

dostum mmorg oyun yapmak zannettiğin kadar basit bir olay deil ea shift in grafik motorunu kullansa deilim her pc bunu çalışırmıcak grafikler çok yüksek olduğu için oyunda laglar olucak binlerce kişi gircek bu oyuna oyun öyle tamamen most wanted ve carbonda deil grafik iyileştirmeleri yapılmış oyun gayet güzel single player yarış yapmakmı daha eğlenceli yoksa online yarış yapmakmı?? şahsen ben single player oyunu bırakalı 3 sene oldu hep online oyun oynarımsingle player devri artık kapandı single player oyuna para vermektense online oyuna para veririm

her kelimesine katılıyorum

• quote:

quote:

quote:

Yahu kardeşim, oyunu beğenen parasını verir oynar. Bizim ödediğimiz para size mi dert oldu? OzanSRC. Hayatında mmorpg tarzı oyun oynamadığın belli. Bu tür oyunlarda grafik orta halli olmalıdır, yoksa bilgisayarlar kasar ve oyun lagdan oynanmaz. Oynamıyorsanda, milletin hevesini kırma. Git most wanted oyna.

• buda benim yeni makine
    bu sefer kiralamadım paraya kıyıp satın aldım
    Nissan 350z

arkadaşlar bu arada herkes eğer mümkünse araçlarının üzerine türk bayrağı koyarsa güzel olur diyorum?

ne düşünüyorsunuz bu konuda?

• Benim makine siyah kırmızı beyaz şeridi var oynadığımız arkadaşlar görmüştür ama Türk Bayrağı ekleyelim derse çoğunluğun kararına saygı gösteririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skykiller

quote:

quote:

quote:

Yahu kardeşim, oyunu beğenen parasını verir oynar. Bizim ödediğimiz para size mi dert oldu? OzanSRC. Hayatında mmorpg tarzı oyun oynamadığın belli. Bu tür oyunlarda grafik orta halli olmalıdır, yoksa bilgisayarlar kasar ve oyun lagdan oynanmaz. Oynamıyorsanda, milletin hevesini kırma. Git most wanted oyna.

Saçma saçma konuşmayın kimin ne parası verdiği umrumda değil ama bu oyuna da level atlamak için 20$ verilmez benim demek istediğim bu illaki herşeyiyle bedava olacak değil mmo oyun sonuçta ama Level kısıtlaması niye? Boosterlardan kazansan o bile yeter sana aç EA... Sanki hiç MMO oyun oynamadık görüyoruz adamlar nasıl kazanıyor şu caponları örnek alsınlar bari yaparken

• Buda benim geçici otomobilim pek memnun değilim almayı düşünenler 2 -3 kez düşünsünler güzel uzuyor ama malesef kalksşta seri değil tabi stock hali için konuşuyorum malesef motor modifiyesi yapma şansı vermiyorlar free oynayan arkadaşlar için...

• quote:

Orijinalden alıntı: fk_entertainment

buda benim yeni makine
    bu sefer kiralamadım paraya kıyıp satın aldım
    Nissan 350z

arkadaşlar bu arada herkes eğer mümkünse araçlarının üzerine türk bayrağı koyarsa güzel olur diyorum?

ne düşünüyorsunuz bu konuda?

koyalımda bu kadar abartmayalım bence. 350z yerine sanki bayrağa binip onla yarışıyorsun :P

• Arkadaslar ben direct2drive dan medal of honoru almaya calıstım böle bi uyarı verdi (Medal of Honor Limited Edtion is Country restricted on your IP) acaba ne yapabilirim :S
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.