Şimdi Ara

Need For Speed : World Online (33. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
2.524
Cevap
9
Favori
310.951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: fk_entertainment

quote:

Orijinalden alıntı: streetmyther

Arkadaşlar bu yarışlara girememe sorunu yaşan yok mu benden başka acaba oyuna girerken yanlış bir şey mi yaptım acaba yada sürücü açarken nasıl açtığınızıda buraya belirtirseniz belki bende bir hata vardır sıkıldım artık verdiğim parada boşa gidecek sonunda ona üzülüyorum :(

yarışa girememe derken loading sorunumu yoksa multiplayer da ki sorun mu?

yarışa girememe sorunu bendede var sakin olun

multiplayer'ı seçince opponents de bekliyor 2-3 dakika beklediğim halde oyuncu bulamıyor mp oynayamıyorum
    muhakkak ki sorun çözülecektir hiç endişelenmeyin herkeste var sorun

Alıntıları Göster
    Ya bnede hani oyuna ilk başlarkem multinin açılması için single yarış yapıosun y o bile açılmıo tıklıyorum single a kalıyo öle format attım pc ye yinede düzelmedi :(

• quote:

Ya bnede hani oyuna ilk başlarkem multinin açılması için single yarış yapıosun y o bile açılmıo tıklıyorum single a kalıyo öle format attım pc ye yinede düzelmedi :(

işletim sistemi nedir?
  • quote:

quote:

işletim sistemi nedir?

Alıntıları Göster
    Ben format attım sorunu çözdüm kullanıcı adım RUNO isteyen ekleyebilir baskentlee nerelerdesin seninle yarışmak iyi oluyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Runoart

Ben format attım sorunu çözdüm kullanıcı adım RUNO isteyen ekleyebilir baskentlee nerelerdesin seninle yarışmak iyi oluyor

Alıntıları Göster
    xp sp3 işletim sistemim
  • quote:

Orijinalden alıntı: StreetLegend

xp sp3 işletim sistemim

Alıntıları Göster
    Starter packsiz level 10'dan sonra yeni araç açılmıyor sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

Starter packsiz level 10'dan sonra yeni araç açılmıyor sanırım.

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bende yeni bir sorun başladı.

yarış>multiplayer deyince finding opponent de bekliyor kalıyor single ve private oynayabiliyorum ama multiplayer da kalıyor sizdede aynı sorun var mı?
  • quote:

arkadaşlar bende yeni bir sorun başladı.

yarış>multiplayer deyince finding opponent de bekliyor kalıyor single ve private oynayabiliyorum ama multiplayer da kalıyor sizdede aynı sorun var mı?

Alıntıları Göster
    Arkadaslar yine aynı sorun ile karsi karsiyayım oyunda yaris yapamıyorum kimseyi göremiyorum daha önce sisteme format attım düzelmisti nasil yapicaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 4 Ağustos 2010; 18:05:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

Arkadaslar yine aynı sorun ile karsi karsiyayım oyunda yaris yapamıyorum kimseyi göremiyorum daha önce sisteme format attım düzelmisti nasil yapicaz

Alıntıları Göster
    bugün ortalık hile yapan kaynıyor, abi araba sağ duvara sol duvara çarpıyor ve aynı hızla devam ediyor üstelik önüne çıkan tüm trafik araçları havaya uçuyor ve hız yine düşmüyor.. ve her yarışta en ez bi tane böyle var. 8kişi geldi 3ü böyle, ne anladım bu yarıştan. adım " TECHCAGRI" ekleyin listeye, adam gibi oynayalım. anlamıyorum cheat engine veya türevlerini kulalnıp yarışları kazanınca nasıl bir zevk alıyor bu millet

• quote:

Orijinalden alıntı: cagriii

bugün ortalık hile yapan kaynıyor, abi araba sağ duvara sol duvara çarpıyor ve aynı hızla devam ediyor üstelik önüne çıkan tüm trafik araçları havaya uçuyor ve hız yine düşmüyor.. ve her yarışta en ez bi tane böyle var. 8kişi geldi 3ü böyle, ne anladım bu yarıştan. adım " TECHCAGRI" ekleyin listeye, adam gibi oynayalım. anlamıyorum cheat engine veya türevlerini kulalnıp yarışları kazanınca nasıl bir zevk alıyor bu millet

Alıntıları Göster
    Oyun çoluk çocuk kaynıyor, adam gibi yarışana az rastlanır. Beta zamanı ne güzeldi.

• quote:

RUNO güzel yarıştı.bende z4 var sende silvia eşit olmadığı içim finish in önünde bekledim sen 1.oldun

Bir tane audi alacam
  • quote:

quote:

RUNO güzel yarıştı.bende z4 var sende silvia eşit olmadığı içim finish in önünde bekledim sen 1.oldun

Bir tane audi alacam

Alıntıları Göster
    server açıp, ona bağlanma gibi birşey var mı oyunda? bir tane dh server ı açalım. hepimiz o server a girelim. böylece herkes türk olur. hile kullananlardan da kurtulmuş oluruz. aramızda adam gibi yarışlar yaparız. var mı böyle bi imkan?

şimdi oyuna girdim. "you joined channel 10" yazdı. demek ki farklı kanallar var. kendimize özel bi kanalda kurabiliriz belki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pplhntr -- 4 Ağustos 2010; 19:07:42 >

• quote:

Orijinalden alıntı: pplhntr

server açıp, ona bağlanma gibi birşey var mı oyunda? bir tane dh server ı açalım. hepimiz o server a girelim. böylece herkes türk olur. hile kullananlardan da kurtulmuş oluruz. aramızda adam gibi yarışlar yaparız. var mı böyle bi imkan?

şimdi oyuna girdim. "you joined channel 10" yazdı. demek ki farklı kanallar var. kendimize özel bi kanalda kurabiliriz belki

Alıntıları Göster
    Birbirinizi ekleyerek özel grup kurabilirsiniz, onun dışında kanal kurmak yok. 50'ye kadarmış kanal sayısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Magilum

Birbirinizi ekleyerek özel grup kurabilirsiniz, onun dışında kanal kurmak yok. 50'ye kadarmış kanal sayısı.

Alıntıları Göster
    Eşit şartlarda karşılaşmayı bekliyorum seninle yaptığın davranış içinde teşekkürler güzel bir haraketti
  • quote:

Eşit şartlarda karşılaşmayı bekliyorum seninle yaptığın davranış içinde teşekkürler güzel bir haraketti

• quote:

Biz dün yaklaşık 6-7 kişi aramızda çok güzel yarışlar yaptık. Dh den değillermiş oyunda buldum. Kullanıcı adım RIME isteyen eklesin. Birazdan girerim ben zaten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Immortal King

quote:

Biz dün yaklaşık 6-7 kişi aramızda çok güzel yarışlar yaptık. Dh den değillermiş oyunda buldum. Kullanıcı adım RIME isteyen eklesin. Birazdan girerim ben zaten.

Alıntıları Göster
    şu aralar aktif olarak oynayanlar oyun içi isimlerini yazabilirler mi? hepsini ekleyeyim.

• quote:

şu aralar aktif olarak oynayanlar oyun içi isimlerini yazabilirler mi? hepsini ekleyeyim.

Alıntıları Göster
    Hardisk Unique ID Ban yedik galiba Id no nasil degistircez format atıgımızda degisyor ne yapacaz oyunu oynuyamıyorum team speak gelin konuşalım bir kaç kisiyiz çözüm arıyoruz bulamadık
    teamspeak3
    ts3.worldonlineclan.com: port 9987 sifre yok
    oda adı NEED FOR SPEED WORLD ONLİNE
    Neet For Speed DH JTV-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 5 Ağustos 2010; 6:21:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K@ptan41

Hardisk Unique ID Ban yedik galiba Id no nasil degistircez format atıgımızda degisyor ne yapacaz oyunu oynuyamıyorum team speak gelin konuşalım bir kaç kisiyiz çözüm arıyoruz bulamadık
    teamspeak3
    ts3.worldonlineclan.com: port 9987 sifre yok
    oda adı NEED FOR SPEED WORLD ONLİNE
    Neet For Speed DH JTV-

Alıntıları Göster
    neden ban yediniz ki?
  • quote:

neden ban yediniz ki?

Bilmiyorum oyunu multi oynuyamıyorum kimseyide oyunda göremiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K@ptan41 -- 5 Ağustos 2010; 0:30:56 >
  • quote:

SMYRNEGE
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.