Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (69. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: KovenanT

Bu SS koyma bir gelenenk mi? Nasıl olsa sen de oynayacaksın. Neyse ben kurup oyuna dalıyorum...

Alıntıları Göster
    Herkesden ses soluk kesildi Kandil gecesi büyük sevaba geçtiler wallaa...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kov3nanT

Bu SS koyma bir gelenenk mi? Nasıl olsa sen de oynayacaksın. Neyse ben kurup oyuna dalıyorum...

Bugün yarın oynamayacaklar var sonuçta, bizzat kullanıcılardan gelecek SS ler ile bir fikir sahibi olmak istemeleri normal. Oyun inceleme sitelerine pek güvenmiyorum açıkçası, gerçi kişinin kendi kurup oynadığı dışında hiçbir şeye güvenmemek gerek, orası ayrı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MRT_

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    hala bulamadım torrent 2-3 siteden anca 20k la çekio.. neyse 17 eylülde alırız
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

quote:

Bugün yarın oynamayacaklar var sonuçta, bizzat kullanıcılardan gelecek SS ler ile bir fikir sahibi olmak istemeleri normal. Oyun inceleme sitelerine pek güvenmiyorum açıkçası, gerçi kişinin kendi kurup oynadığı dışında hiçbir şeye güvenmemek gerek, orası ayrı.

Zaten kilit nokta kendinizin oynaması. Böyle SS`lerden pek janjanlı görünüpte fos çıkan oyunlar oluyor. Sabredip bizzat test etmek en iyisi.

• quote:

ss ler işin eğlence kısmı aslında. tabiki başka birisinin pc si ile kendi pc inde görüntü farklı olabilir ama oyunu oynayanların elinden grafikleri bizzat görmekte işin zevkli olan kısmıdır
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3RS!N

quote:

İlk indirenden ss leri bekliyoruz

1 saatten az kaldı ilk fırsatta eklerim.

Alıntıları Göster
    PC videolari gelmeye basladi

http://www.youtube.com/watch?v=nLOTDgA6dWY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 15 Eylül 2009; 20:59:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

PC videolari gelmeye basladi

http://www.youtube.com/watch?v=nLOTDgA6dWY

Alıntıları Göster
    Q3 aylarını seviyorum oyun yağmuru başladı yine

• quote:

Orijinalden alıntı: ZiveR

Arkadaşlar diğer kişileri ilgilendirmeyecek mesajlar ile konuyu doldurmayın lutfen. " Indırıyorum, 250KB ile geliyor, şimdi başladım,sahurda biter " vs. şeyler için mesaj atmayın. Oyun hakkında konuşacağınız şeyler varsa istediğiniz kadar mesajlaşabilirsiniz. Gereksiz şeylerle konuyu dağıtmayın.

Linkle birlikte saçma sapan mesajlarla konuyu doldurmasalar süper olacak. 135 sayfa konu oluyor %90'ı saçmalık. Okuyup bir şey öğrenmek isteyen hiç bir şey öğrenemez aradığını bulamaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fenerista -- 15 Eylül 2009; 21:23:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fenerista

quote:

Arkadaşlar diğer kişileri ilgilendirmeyecek mesajlar ile konuyu doldurmayın lutfen. " Indırıyorum, 250KB ile geliyor, şimdi başladım,sahurda biter " vs. şeyler için mesaj atmayın. Oyun hakkında konuşacağınız şeyler varsa istediğiniz kadar mesajlaşabilirsiniz. Gereksiz şeylerle konuyu dağıtmayın.

Linkle birlikte saçma sapan mesajlarla konuyu doldurmasalar süper olacak. 135 sayfa konu oluyor %90'ı saçmalık. Okuyup bir şey öğrenmek isteyen hiç bir şey öğrenemez aradığını bulamaz.

Alıntıları Göster
    Oyunda sadece pist yarışı mı var?

• quote:

Orijinalden alıntı: fenerista

quote:

Alıntıları Göster
    Oyun güzel. İlk başta sürüşünüzü test eden bir test etabında başlıyorsunuz. Bu etaptaki performansınıza göre break asist vs... gibi özellikleri kendisi ayarlıyor. (Tabi isterseniz bunları kapatabiliyosunuz) Ben başta oyunun tavsiye ettiği kontrol ayarlarında oynamanızı tavsiye ederim. Çünkü oyun fizikleri oldukça gerçekçi geldi bana. Altınızda resmen araba olduğu hissini veriyor. Grafik bakımından tatmin edici. Gene kimi yerlerde anlık kasılmalar oluyor. Kronikleşti sanırım bu Nfs serilerinde Şimdilik izlenimlerim bu kadar.

• quote:

Orijinalden alıntı: batuberlin

Oyunda sadece pist yarışı mı var?

Alıntıları Göster
    Korsan diye bir şey yok sen korsan oyama ben oynamayım AMD-İNTEL-NVİDİA-ATİ kime satacak parçaları ekran kartlarını işlemcileri anakartları ramleri merak etmeyin oyun firmaları üstü kapalı oyunların kırılmasına izin veriyorlar bu konuda yemin bile edebilirim çünkü oyun firmasında çalışan bir akrabam var kompenent firmalrı ve asıl üretici firmalar oyunları yazan firmalara hisselerini veriyorlar oyun firmalrı da oyun yazdıkları için hisselrini alıyorlar merak etmeyim korsan diye bir şey yoktur....

zaten oyun olmasaydı sistem bileşenlerini kimse kolay kolay tazelemezdi haksızmıyım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XenonMan58 -- 15 Eylül 2009; 21:13:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtlln

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    şöyle kaliteli bir ekran kartıntan full ayarlardan SS ler verseniz arkadaşlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenonMan58

şöyle kaliteli bir ekran kartıntan full ayarlardan SS ler verseniz arkadaşlar...

bende öyle bir ss bekliyorum. Kendi pc imde olsaydım ben 1440-900 atardım ama malesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: XenonMan58

Alıntıları Göster
    High

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 15 Eylül 2009; 21:27:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SARIMSAKLI MAYONEZ

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar Kaspersky 9 (Lisanslı) oyunda virüs buldu.

Dikkat edin taklaya gelmeyin
  • quote:

Orijinalden alıntı: YnsTz

Arkadaşlar Kaspersky 9 (Lisanslı) oyunda virüs buldu.

Dikkat edin taklaya gelmeyin

Alıntıları Göster
    oyun sırf pistlerdemi geçiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAMASRA

oyunun boyutu 5.41 gb mi hakkaten?

evet indirenler FULL HIGH da SS koysunlar
  • quote:

Ergenlere hitap etmek için gidip kızlarla dolu sinematikler olmayınca boyut azalıyor tabi
  • quote:

Orijinalden alıntı: Millennium

quote:

Ergenlere hitap etmek için gidip kızlarla dolu sinematikler olmayınca boyut azalıyor tabi

karlı çıkan bizleriz adamlar resmen oyun tutsun diye hatun kiralıyorlardı haha
  • quote:

Orijinalden alıntı: [DMC]

quote:

evet indirenler FULL HIGH da SS koysunlar

İndirdiğimde olabilecek en yüksek ayarda SS koyarım merak etme.
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.