Şimdi Ara

Need For Speed: Shift (ÇIKTI) Team Racing Pack yayinlandi (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.351
Cevap
1
Favori
415.505
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: L337

Hakikaten süper bir atmosfer var oyunda.Ama pist olmasaydı daha bir süper olurdu.Sokak her zaman zevklidir.Bundan dolayı modifiyede olmayacak.Ancak multisi güzel olur.

Alıntıları Göster
    Basbayağı pro street in kokpit Kamerası eklenmiş hali
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz

Basbayağı pro street in kokpit Kamerası eklenmiş hali

Alıntıları Göster
    Pro Street nere bu oyun nere Allahınızı severseniz Oyun taş gibi oyun. EA'nın uyduruk firması Blackbox yapmıyor oyun 1 milyon kez söylendi. Yapan firma GTR gibi bir oyunla kendini kanıtlamış bir ekip. Grafikler de oldukça iyi bir NFS için... Sırf Blackbox yapmıyor diye kötü olsa dahi oynarım ben bu oyunu ki kötü olma gibi bir ihtimal yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: OzanSRC

Pro Street nere bu oyun nere Allahınızı severseniz Oyun taş gibi oyun. EA'nın uyduruk firması Blackbox yapmıyor oyun 1 milyon kez söylendi. Yapan firma GTR gibi bir oyunla kendini kanıtlamış bir ekip. Grafikler de oldukça iyi bir NFS için... Sırf Blackbox yapmıyor diye kötü olsa dahi oynarım ben bu oyunu ki kötü olma gibi bir ihtimal yok bence

Alıntıları Göster
    keşke modifiye sistemide olsaydı ama yinede güzel oyun geliyor. Carbon'dan sonra bırakmıştım bu seriyi oynamayı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mottcalem

keşke modifiye sistemide olsaydı ama yinede güzel oyun geliyor. Carbon'dan sonra bırakmıştım bu seriyi oynamayı.

Alıntıları Göster
    Kokpiti çok güzel yapmışlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: devmanetihad

Lamborghini Reventon and BMW 135i

Car of the Week Select: Lamborghini Reventon http://www.needforspeed.com/portal/site/nfs/news/details/?contentId=375a6d7fe7a82210VgnVCM1000006017780aRCRD

BMW 135i

Alıntıları Göster

Şu ssde ki arka jantın içine bakın kare kare 2009 yapımı oyunu konuşuyoruz bu mudur grafik janta bak kare kare

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobaruon

Şu ssde ki arka jantın içine bakın kare kare 2009 yapımı oyunu konuşuyoruz bu mudur grafik janta bak kare kare

Alıntıları Göster
    videoolari izlemedin sanirim oyunun grafikleri iyi

• quote:

Alıntıları Göster
    @Alper1907

1- Tekerlekler dönüyor dönen bir lastiğe baktığın zaman insan gözü dahi dalgalalı bir şekilde görür ki bu gerçek hayat değil bir oyun göze çarpmayacak kadar küçük bir detay...
    2- Görüntü düşük çözünürlüklü olduğundan ya da oyunun konsol versiyonunda çekildiğinden dolayı AA ve AF açılamamıştır PC versiyonu çıkınca göreceğiz hepimiz...

• quote:

Alıntıları Göster
    Aynı arabalarla yarışmak sıkıcı olur ya onun dışında kokpit ve ayna olayı iyi oyun idarelik olmuş .Ben pek umutlu değilim modifiye ve özgürlük olmalıydı bence .
  • quote:

Orijinalden alıntı: dukenukem82

Aynı arabalarla yarışmak sıkıcı olur ya onun dışında kokpit ve ayna olayı iyi oyun idarelik olmuş .Ben pek umutlu değilim modifiye ve özgürlük olmalıydı bence .

Alıntıları Göster
    Oyunun grafikleri race driver grid ile hemen hemen aynı olacak bence.ama bu tür projeleri neden sokakta denemiyorlar sokakta kokpit göremeyecekmiyiz biz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BoZ-

ne ara oldu bitti ya undercoverın kırkı çıkmadı daha

• quote:

Car of the Week Select: McLaren F1
    http://www.needforspeed.com/portal/site/nfs/news/details?contentId=f4315d4126fa2210VgnVCM1000006017780aRCRD

http://ll.needforspeed.com/u/f/eagames/NFS/needforspeed.com/images/news/SHIFT/Car_oftheweek/McLarenF1/mclaren_f1_1.JPG
    Lisansların içine etmiş gibi gözüküyor ea bu sefer (iyi anlamda :) )

• quote:

Orijinalden alıntı: brkkyk

Lisansların içine etmiş gibi gözüküyor ea bu sefer (iyi anlamda :) )

Alıntıları Göster
    Grafik konusunda, özellikle motion-blur ve kokpit açısından Grid den daha başarılı görünüyor. Buna karşın araç dışarıdan göründüğünde, yeteri kadar gerçekçi durmuyor. Yani nasıl ifade etsem, yeteri kadar parlak değil. Üzerinden yansımalar mı geçmiyormuş gibi böyle boş görünüyor. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Bunun dışında Grid i ses konusunda geçebilir mi merak ediyorum. Ha bir de bu oyun da Trackir desteği olacak mı acaba? Resmi fragmanın da sanki varmış gibi sağa-sola dereceli olarak bakıyor yarışırken ama inşallah destekler.

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa982

Grafik konusunda, özellikle motion-blur ve kokpit açısından Grid den daha başarılı görünüyor. Buna karşın araç dışarıdan göründüğünde, yeteri kadar gerçekçi durmuyor. Yani nasıl ifade etsem, yeteri kadar parlak değil. Üzerinden yansımalar mı geçmiyormuş gibi böyle boş görünüyor. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Bunun dışında Grid i ses konusunda geçebilir mi merak ediyorum. Ha bir de bu oyun da Trackir desteği olacak mı acaba? Resmi fragmanın da sanki varmış gibi sağa-sola dereceli olarak bakıyor yarışırken ama inşallah destekler.

Alıntıları Göster
    Resimler de Nurburgring pisti de görünüyor. Keşke 20km lik versiyonunu koysalar. Yatar kalkar o pistte oynarım var ya.

• quote:

Resimler de Nurburgring pisti de görünüyor. Keşke 20km lik versiyonunu koysalar. Yatar kalkar o pistte oynarım var ya.

Alıntıları Göster
    kokpitler süüüüüüüüpeeeeeeeeeeeeeerrrrrr
  • quote:

Yansımalarda sorun yok gibi, hatta biraz daha ''pis'' görünmeli arabalar, ne de olsa cilalayıp caddelerde hava atmayacağız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Silver_Sky

quote:

Yansımalarda sorun yok gibi, hatta biraz daha ''pis'' görünmeli arabalar, ne de olsa cilalayıp caddelerde hava atmayacağız.

Alıntıları Göster
    Arkadaşımızın verdiği (sağolsun) IGN Gameplay Video1 in HD Download Linkini vereyim bende. Aşağıda ki linkten direkt indirebilirsiniz.

http://fd.reborn.ru/?a=file&f=8927&download

• quote:

GTR'ın firması yaptığı için böyle söylüyoruz zaten o yüzden AYNI PRO STREET gibi.Modifiye bile yok bunda.

• quote:

Orijinalden alıntı: Anarsizm

quote:

GTR'ın firması yaptığı için böyle söylüyoruz zaten o yüzden AYNI PRO STREET gibi.Modifiye bile yok bunda.

Alıntıları Göster
    ağzım açık kaldı grafikler inanılmaz güzel.

bunun için pc sisteminin minimum özellikleri ne olmalı acaba.
    1 gb ram + 512 ati x1650 pro kaldırmayacağına eminim.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.