Hakikaten süper bir atmosfer var oyunda.Ama pist olmasaydı daha bir süper olurdu.Sokak her zaman zevklidir.Bundan dolayı modifiyede olmayacak.Ancak multisi güzel olur.
Alıntıları Göster
Basbayağı pro street in kokpit Kamerası eklenmiş hali
quote:
Orijinalden alıntı: hacı_yatmaz
Basbayağı pro street in kokpit Kamerası eklenmiş hali
Alıntıları Göster
Pro Street nere bu oyun nere Allahınızı severseniz Oyun taş gibi oyun. EA'nın uyduruk firması Blackbox yapmıyor oyun 1 milyon kez söylendi. Yapan firma GTR gibi bir oyunla kendini kanıtlamış bir ekip. Grafikler de oldukça iyi bir NFS için... Sırf Blackbox yapmıyor diye kötü olsa dahi oynarım ben bu oyunu ki kötü olma gibi bir ihtimal yok bence
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC
Pro Street nere bu oyun nere Allahınızı severseniz Oyun taş gibi oyun. EA'nın uyduruk firması Blackbox yapmıyor oyun 1 milyon kez söylendi. Yapan firma GTR gibi bir oyunla kendini kanıtlamış bir ekip. Grafikler de oldukça iyi bir NFS için... Sırf Blackbox yapmıyor diye kötü olsa dahi oynarım ben bu oyunu ki kötü olma gibi bir ihtimal yok bence
Alıntıları Göster
keşke modifiye sistemide olsaydı ama yinede güzel oyun geliyor. Carbon'dan sonra bırakmıştım bu seriyi oynamayı.
quote:
Orijinalden alıntı: Mottcalem
keşke modifiye sistemide olsaydı ama yinede güzel oyun geliyor. Carbon'dan sonra bırakmıştım bu seriyi oynamayı.
Şu ssde ki arka jantın içine bakın kare kare 2009 yapımı oyunu konuşuyoruz bu mudur grafik janta bak kare kare
quote:
Orijinalden alıntı: Kobaruon
Şu ssde ki arka jantın içine bakın kare kare 2009 yapımı oyunu konuşuyoruz bu mudur grafik janta bak kare kare
Alıntıları Göster
videoolari izlemedin sanirim oyunun grafikleri iyi
quote:
Orijinalden alıntı: devmanetihad
Alıntıları Göster
@Alper1907
1- Tekerlekler dönüyor dönen bir lastiğe baktığın zaman insan gözü dahi dalgalalı bir şekilde görür ki bu gerçek hayat değil bir oyun göze çarpmayacak kadar küçük bir detay... 2- Görüntü düşük çözünürlüklü olduğundan ya da oyunun konsol versiyonunda çekildiğinden dolayı AA ve AF açılamamıştır PC versiyonu çıkınca göreceğiz hepimiz...
quote:
Orijinalden alıntı: devmanetihad
Alıntıları Göster
Aynı arabalarla yarışmak sıkıcı olur ya onun dışında kokpit ve ayna olayı iyi oyun idarelik olmuş .Ben pek umutlu değilim modifiye ve özgürlük olmalıydı bence .
quote:
Orijinalden alıntı: dukenukem82
Aynı arabalarla yarışmak sıkıcı olur ya onun dışında kokpit ve ayna olayı iyi oyun idarelik olmuş .Ben pek umutlu değilim modifiye ve özgürlük olmalıydı bence .
Alıntıları Göster
Oyunun grafikleri race driver grid ile hemen hemen aynı olacak bence.ama bu tür projeleri neden sokakta denemiyorlar sokakta kokpit göremeyecekmiyiz biz?
quote:
Orijinalden alıntı: -BoZ-
ne ara oldu bitti ya undercoverın kırkı çıkmadı daha
Lisansların içine etmiş gibi gözüküyor ea bu sefer (iyi anlamda :) )
quote:
Orijinalden alıntı: brkkyk
Lisansların içine etmiş gibi gözüküyor ea bu sefer (iyi anlamda :) )
Alıntıları Göster
Grafik konusunda, özellikle motion-blur ve kokpit açısından Grid den daha başarılı görünüyor. Buna karşın araç dışarıdan göründüğünde, yeteri kadar gerçekçi durmuyor. Yani nasıl ifade etsem, yeteri kadar parlak değil. Üzerinden yansımalar mı geçmiyormuş gibi böyle boş görünüyor. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Bunun dışında Grid i ses konusunda geçebilir mi merak ediyorum. Ha bir de bu oyun da Trackir desteği olacak mı acaba? Resmi fragmanın da sanki varmış gibi sağa-sola dereceli olarak bakıyor yarışırken ama inşallah destekler.
quote:
Orijinalden alıntı: mustafa982
Grafik konusunda, özellikle motion-blur ve kokpit açısından Grid den daha başarılı görünüyor. Buna karşın araç dışarıdan göründüğünde, yeteri kadar gerçekçi durmuyor. Yani nasıl ifade etsem, yeteri kadar parlak değil. Üzerinden yansımalar mı geçmiyormuş gibi böyle boş görünüyor. Tabi bunlar benim düşüncelerim. Bunun dışında Grid i ses konusunda geçebilir mi merak ediyorum. Ha bir de bu oyun da Trackir desteği olacak mı acaba? Resmi fragmanın da sanki varmış gibi sağa-sola dereceli olarak bakıyor yarışırken ama inşallah destekler.
Alıntıları Göster
Resimler de Nurburgring pisti de görünüyor. Keşke 20km lik versiyonunu koysalar. Yatar kalkar o pistte oynarım var ya.
quote:
Resimler de Nurburgring pisti de görünüyor. Keşke 20km lik versiyonunu koysalar. Yatar kalkar o pistte oynarım var ya.
Alıntıları Göster
kokpitler süüüüüüüüpeeeeeeeeeeeeeerrrrrr
quote:
Yansımalarda sorun yok gibi, hatta biraz daha ''pis'' görünmeli arabalar, ne de olsa cilalayıp caddelerde hava atmayacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: Silver_Sky
quote:
Yansımalarda sorun yok gibi, hatta biraz daha ''pis'' görünmeli arabalar, ne de olsa cilalayıp caddelerde hava atmayacağız.
Alıntıları Göster
Arkadaşımızın verdiği (sağolsun) IGN Gameplay Video1 in HD Download Linkini vereyim bende. Aşağıda ki linkten direkt indirebilirsiniz.
GTR'ın firması yaptığı için böyle söylüyoruz zaten o yüzden AYNI PRO STREET gibi.Modifiye bile yok bunda.
quote:
Orijinalden alıntı: Anarsizm
quote:
Orijinalden alıntı: OzanSRC
GTR'ın firması yaptığı için böyle söylüyoruz zaten o yüzden AYNI PRO STREET gibi.Modifiye bile yok bunda.
Alıntıları Göster
ağzım açık kaldı grafikler inanılmaz güzel.
bunun için pc sisteminin minimum özellikleri ne olmalı acaba. 1 gb ram + 512 ati x1650 pro kaldırmayacağına eminim.