< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
NİSSAN X-TRAİL (65. sayfa)

-
-
Valla gelen giden yok... Fiyat listelerinden 2024'ü de kaldırmışlar...
-
Makyajlı model getirecekler yada gelmeyecek artık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Full Qashqai'n fiyatı bile 2 milyona dayanmış listelerde. Gelecek xtrailler (eğer gelirse tabi) 3-3.5 bandından aşağı olmaz gibi. O fiyata da satabilirler mi kendileri de emin değil ki getirmiyorlar sanırım. e-power falan gelse 4 milyon fiyat koyacaklar heralde...
Valla ben araçtan çok ama çok memnunum ama ikinci elde satarken sıkıntı yaşayacağız gibi duruyor...
-
Phev getirmek zorundalar ama ellerinde teşvik olmadığından bir tık pahalı olacaktır ve sipariş ile satış yapacaklardır stoklu olacağını sanmıyorum başka alternatif Avrupa’da üretecekler
Phev modeli olacak mı ki nissanın? O zaman e-power teknolojisiyle uğraşmazlardı diye düşünüyorum...
-
-
Kasko değer listesinde görünmüyordu en son baktığımda
Şimdi tekrar baktım hala 2025 xtrail görünmüyor sitedeki modeller 2024 sanırım..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sebinkaanhisar -- 6 Mayıs 2025; 15:10:9 >
Listede 2025 altına koymuşlar, Bayileri arayıp sormak lazım
-
Geçenlerde bayiye gittim, 2025'ler yoldaymış, hatta 3250'den satış yapmış aracın gelmesini bekliyoruz dedi. 2024lerle hiç bir farkı olmayacak görünüyor dedi...
-
Arkadaşlar selamlar. 25 model T33 X trail lastik basıncı kapı üzerindeki etikette önler 33 psi arkalar 30 psi olarak görünüyor. Lastik ebatı 235 55 19. Elbetteki etiketteki değerler doğrudur ama bana sanki düşük kalır gibi geldi. Sizlerin kullandığı basınç değerleri nedir?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Arkadaşlar merhaba, 3 silindirli 1.5 motordan memnunmusunuz ? Herhangi bir sorun yaşadınızmı veya hiç duydunuzmu bu saate kadar ?
Araç 5000 km olmak üzere. Şu ana kadar herhangi bir sorun yaşatmadı. Performans olarak soruyorsanız eğer gayet iyi. Özellikle sport modunda gaza biraz basarsanız aracın 163 beygir olduğunu hissediyorsunuz.
-
Arabanın yalıtımı nasıl acaba özellikle 3!silindirin biraz daha sesli çalıştığı yazılıyor 4 silindire göre ..Kısmet olursa eğer ay sonuna doğru 2.el almayı planlıyorum..
Motor sesini yüksek devir haricinde duymuyorsunuz. 3000 devirden sonra ses geliyor. 150-160 km/h hızla giderken sunroof olduğu için yukarıdan rüzgar sesi bariz bir şekilde geliyor.
-
Herkese merhaba,
ya benim bir kaç gündür dikkatimi bişey çekti, aracı parka alınca otomatik el frenini çekmiyor. Bunun bi ayarı falan var mı?
-
Teşekkürler umarım hayırlısı ile alırız
Hayırlısı olsun. Niyetine girdiyseniz mutlaka sonuçlanır.
-
Aklıma takılan bir soru var 3 silindirli motorun çalışması 4 silindirliye göre çok fark ediyor mu ses ve titreşim olarak ,özellikle de 120/140 km hızlarda .
Bu arada 2024 model 10/15 bin km geçmemiş kazasız boyasız değişensiz aracını satmak isteyen olursa burada hazır bir alıcı var duyurulur fiyatta anlaşırsak elbette😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X