Vista kullanmadım hiç, bu yüzden tahmin yürüteceğim.
1. Aygıt yöneticisinde Bluetooth aygıtının özelliklerini görüntülemeyi dene. 2. Aşağıda saatin yanında Bluetooth simgesi varsa ordan erişebileceğin Bluetooth Özellikleri dialoğundan aramayı dene.
Mümkünse sonucu da bizimle paylaş lütfen
aygıt yöneticisinden sonuca ulaşamadım fakat saatin oradaki simgeden, bluetooth ayarlarıdan COM bağlantı noktalarından Ekle dedim Gelen bağlantı kurdum COM 5 çıktı okadar daha fazlasına erişemedim :D
O bir işe yamaz maalesef.
Vista kullanan ve MAC adresine bakmayı bilen biri yok mu yahu?
xp de nerden bakıosun belki bi benzeşme vardır :D
Ben BlueSoleil kullanıyorum o yüzden kesinlikle benzeşme yoktur
Bence imkanın varsa sen de kullanmalısın, Windows'un içindeki genel Bluetooth sürücüsünden çok daha iyi.
indirip deniyorum :D
ben cogu ayarlari yaptim vede telefonun ekraninda "Bluetooth connection is available" yazisini gordum.. ama telefonum nokia 5610.sanirim bu program nokia 5610 dada calismiyor mu?programi kapatmadan cikmayi deniyorum kendi kendine programdan cikiyor .bir cevabi olan varmii?
Maalesef bu cihazı elinizdeki 5610 gibi S40 serisinden cihazlarda amacına uygun bir şekilde kullanamazsınız. Kullanabilmek içinhttp://www.s60.com/life/s60phones/browseDevices.do listesindeki cihazlardan birine sahip olmanız gerekmekte.
arkadaslar ..arkadasimizin anlattiklarini yaptim vede baska bir telefonda calistirdim.gercekten de oluyor.%100 calisiyor.wlan siz telefonlar icin ideal bir cozum.tebrik ederim arkadasim .guzel paylasim sadece bazen kendi kendine baglanti kesiliyor .sanirim oda programdan kaynaklaniyor..bence imkaniniz varsa wlan li bir telefon alsaniz daha iyi olur..yinede bu program hic yoktan iyi .tesekkurler
gerçekten güzel paylaşım işime yarar
Zor gibi gözüküyor arkadaşlar ama boş zamanımda denicem olacak mı acaba? Bişi soracağım her bt li telefonlarda oluyor mu yada her nokia markalı telefonlarda oluyor mu?
GNUBOX ile kullanım açısından farkı nedir bu yöntemin ?
Çalışması yalnızca HTTP bağlantılarını destekleyen bir vekil sunucu mantığı üzerine kurulu olduğundan kullanışlılığı kısıtlıdır (sadece internette ve normal sayfalarda gezinebilirsiniz), ancak en azından yeni cihazlarda çalışmaktadır ve bu yüzden GNUBOX yöntemi işe yaramadığında kullanılabilecek alternatif bir yöntemdir.
Teşekkürler
merabalar, anlatımınız çok güzel ben bağlantımı yaptım.sizin bağlantıdan sonra msn ve internet için kullangınız programlar nelerdir, bizimle paylaşırsanız çok sevinirim.. :))) Bunu sormamdaki amacım pc mle baglantımı yapmama ragmen tarayıcı programı gprs i kullanıo bu da tabii ki kontörümün gitmesine sebep oluyo...Cevabınız için şimdiden teşekkürler..
Kardeş kusura bakma ama serial port pc den nasıl açıyoruz bluesoleil var pc de bluetooth programı olarak hangi programı kullanmalıyız pc nin portlarını bulamadı tel çünk.
Kardeş allah razı olsun uğraşa uğraşa yaptım sonunda bel ağrısından kurtulucam :) Yataktan MSN :) Telefonum N70
konu biraz eski ancak az önce e71 telefonumla denedim ve çalıştı. fakat bazı sorunlar var örneğin redirect kullanan linklerde bağlantı zaman aşımı uyarısı veriyor ayrıca resimleri göstermiyor bilgisi olan var mı?
Benim bir sorunum var "Hiisi1.6.3" telefona yükleyemedim bi türlü yüklenmiyor. Telefonum nokia 6600 şimdiden teşekkürler.