Şimdi Ara

Burnout Paradise'ta Road Rule(yolu yönetme) yapmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Video için teşekkür ederim izleyeceğim.Ayrıca oyunda motorsiklet olduğunu bilmiyordum öğrendiğim iyi oldu:D

@ UFUK_ŞEN

Ben de elite yarışlarındayım 80 küsür tane kaldı.Bir de stunt görevlerini becerebilsem tamam:d
  • quote:

Orjinalden alıntı: C-TRanger

Ben 'tam olarak' bitirdim oyunu. Araba bölümü %102 Motosiklet bölümü %101.
    Aşağıdaki linkten PSN ID'mi/ID'nizi girerek istatistiklerimi/istatiklerinizi görebilirsiniz...
    http://www.criteriongames.com/burnout/paradise/myparadise/

online istatistik işi güzelmiş tşkler. ben daha başlardayım epey

• Arkadaşlar Burnout Paradise'da Şubat'ta yine büyük bir güncelleme varmış. Bu oyun hiç satılmaz. 2009'da da güncelemeler devam edecekmiş.

http://www.criteriongames.com/packs/coming_soon.php
  • 2009'da gelecek olan en büyük güncelleme Burnout Paradise: Big Surf Island olacak ama henüz tarihi belli değil... Haritanın güneyine ada eklenecek :)
  • Eğer öyle bir şey olursa elde tutmak oyunu mantıklı.Gerçi çok uzun süredir(yaklaşık 8 ay) makinayı internete bağlamadım.Olacakları düşünemiyorum:DEskiden ADSL kullandığım için modemim hem kablosuz hem kabloluydu.Şimdi kablonete geçtim sadece kablolu oldu.Salona kablo çekmeye de üşeniyorum açıkcası.
  • Bu arada videoyu seyrettim.Benim hiç ilk zamanım olmadı oyunda.Bu adam dümdüz gidiyor birden saymaya başlıyor kronometre.Niyeyse ben öyle yapamadım.Evimde video kamera olsa çeker koyardım bir video paylaşım sitesine.
  • oyun sırasında dijital yön tuşlarından sağ tuşuna bas menü çıkacak.. menüden road rules'u seç on yap.
  • Tamam içeri gidip deniyorum:D
  • digital yön tuşu ne oluyor?
  • sağ sol yukarı aşağı tuşları var ya orjinal.. analaog stick geldikten sonra onların adı dijital yön tuşu olarak söylenmeye başlandı...
  • Denedim ve oldu.Yardımların için çok teşekkür ederim C-TRanger.
  • önemli değil kolay gelsin :)
  • Sanırım aleti internete bağlamanın zamanı geldi.Sınav haftam bitince ilgileneceğim konulardan biri bu:)Tüm updateleri felan bir halledeyim belki oyunlar daha zevkli hale gelir.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.