2009'da gelecek olan en büyük güncelleme Burnout Paradise: Big Surf Island olacak ama henüz tarihi belli değil... Haritanın güneyine ada eklenecek :)
Eğer öyle bir şey olursa elde tutmak oyunu mantıklı.Gerçi çok uzun süredir(yaklaşık 8 ay) makinayı internete bağlamadım.Olacakları düşünemiyorum:DEskiden ADSL kullandığım için modemim hem kablosuz hem kabloluydu.Şimdi kablonete geçtim sadece kablolu oldu.Salona kablo çekmeye de üşeniyorum açıkcası.
Bu arada videoyu seyrettim.Benim hiç ilk zamanım olmadı oyunda.Bu adam dümdüz gidiyor birden saymaya başlıyor kronometre.Niyeyse ben öyle yapamadım.Evimde video kamera olsa çeker koyardım bir video paylaşım sitesine.
oyun sırasında dijital yön tuşlarından sağ tuşuna bas menü çıkacak.. menüden road rules'u seç on yap.
Tamam içeri gidip deniyorum:D
digital yön tuşu ne oluyor?
sağ sol yukarı aşağı tuşları var ya orjinal.. analaog stick geldikten sonra onların adı dijital yön tuşu olarak söylenmeye başlandı...
Denedim ve oldu.Yardımların için çok teşekkür ederim C-TRanger.
önemli değil kolay gelsin :)
Sanırım aleti internete bağlamanın zamanı geldi.Sınav haftam bitince ilgileneceğim konulardan biri bu:)Tüm updateleri felan bir halledeyim belki oyunlar daha zevkli hale gelir.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme