Şimdi Ara

sedefli boya ne demek? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
46
Cevap
3
Favori
70.393
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Fennezs

Mesela Beyaz İnci Mika

sedefli boya ne demek?

Ya da kırmızı Mika
     sedefli boya ne demek?

Alıntıları Göster
    ben istemem öyle yanar dönerli araba

• quote:

Orijinalden alıntı: Blue_Knight

ben istemem öyle yanar dönerli araba

Alıntıları Göster
    @Fennezs; tam aradığım fotolar, olayı çok iyi anlatıyor, paylaşım için teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: dctcagri

@Fennezs; tam aradığım fotolar, olayı çok iyi anlatıyor, paylaşım için teşekkürler

Alıntıları Göster
    Abartılacak bir şey değil benim aracımda sedefli. Ama öyle aman aman bir şey değil bu sedefli boya. Sanki içine sim katılmış gibi azcık pırıldıyor o kadar. Fena da değil hani opaktan iyidir:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: L.J

Abartılacak bir şey değil benim aracımda sedefli. Ama öyle aman aman bir şey değil bu sedefli boya. Sanki içine sim katılmış gibi azcık pırıldıyor o kadar. Fena da değil hani opaktan iyidir:)

Alıntıları Göster
    arkadaşlar sedefli boya simli boya demek değildir gün içerisinde değişik renklere bürünen bir boyadır sonradan boyandığı zaman sedefli boya orjinali gibi olmuyor bende kül gri renginde megane 2 var öğlen güneşli saatlerde araç mor oluyor,akşama doğru yeşil oluyor ve akşamda siyah gibi duruyor.bugüne kadar onlarca kişi sende kaç tane megane var diye sordu:)

• quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

arkadaşlar sedefli boya simli boya demek değildir gün içerisinde değişik renklere bürünen bir boyadır sonradan boyandığı zaman sedefli boya orjinali gibi olmuyor bende kül gri renginde megane 2 var öğlen güneşli saatlerde araç mor oluyor,akşama doğru yeşil oluyor ve akşamda siyah gibi duruyor.bugüne kadar onlarca kişi sende kaç tane megane var diye sordu:)

bugüne kadar onlarca kişi sende kaç tane megane var diye sordu:)

ahahhaha))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALİHANZO

quote:

Orijinalden alıntı: efsanea_06

bugüne kadar onlarca kişi sende kaç tane megane var diye sordu:)

ahahhaha))

Alıntıları Göster
    Konuyu biraz hortlatmışlar ama, ben ilk şu videoda görmüştüm bu olayı.Şimdi aratıp tekrar buldum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Konuyu biraz hortlatmışlar ama, ben ilk şu videoda görmüştüm bu olayı.Şimdi aratıp tekrar buldum.

Alıntıları Göster
    bu konuyu ne zaman açtım diye hatırlamak için girmiştim, meğer 2008'de açılmış...

yıllar ne kadar da çabuk geçmiş

• quote:

ne biçim boya bu kardeşim, kıçı başı ayrı oynuyor...delikanlı arabası tek renk olur, öyle uzaktan füme gibi gelip sonra mor-gri-mor yapmaz...

• quote:

Orijinalden alıntı: alikum

quote:

ne biçim boya bu kardeşim, kıçı başı ayrı oynuyor...delikanlı arabası tek renk olur, öyle uzaktan füme gibi gelip sonra mor-gri-mor yapmaz...

Alıntıları Göster
    ylllar geçmiş ..

biz hala sedef'i bulamadik

• quote:

Nasıl yaaa?
    Güzel bir olay ama ben böyle bir araç almazdım.
  • Benim Peugeot 306 aracımda Sedefli Boya var Renk Master Gri diye geçiyor. Arkadaşlar arasında hala arabanın rengi konusunda mutabık olamadı kimse. Aracın güneşe hava durumuna göre rengi tonu değişiyor gibi oluyor

Aracımın arkadaşlarıma göre 3 rengi var

1-Lacivert
    2- Siyah
    3- Koyu füme
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperenkara

Benim Peugeot 306 aracımda Sedefli Boya var Renk Master Gri diye geçiyor. Arkadaşlar arasında hala arabanın rengi konusunda mutabık olamadı kimse. Aracın güneşe hava durumuna göre rengi tonu değişiyor gibi oluyor

1-Lacivert
    2- Siyah
    3- Koyu füme

Ruhsatta ne yazıyor diye düşünüyodum bende :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperenkara

Benim Peugeot 306 aracımda Sedefli Boya var Renk Master Gri diye geçiyor. Arkadaşlar arasında hala arabanın rengi konusunda mutabık olamadı kimse. Aracın güneşe hava durumuna göre rengi tonu değişiyor gibi oluyor

1-Lacivert
    2- Siyah
    3- Koyu füme
    Benim arabanında ilginç bir özelliği var. Hava kapalı yada akşamsa farklı, gündüzde farklı renk.

Benim de arkadaşlarıma göre arabamın rengi;

-Bal köpüğü

-Bej

-Uçuk yeşil (o neyse)

Aslında arabamın rengi inci gri
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Benim arabanında ilginç bir özelliği var. Hava kapalı yada akşamsa farklı, gündüzde farklı renk.

Benim de arkadaşlarıma göre arabamın rengi;

-Bal köpüğü

-Bej

-Uçuk yeşil (o neyse)

Aslında arabamın rengi inci gri

Alıntıları Göster
    hort.

Nereden buluruz ve maliyeti ne kadardır acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: candeniz_1991

hort.

Nereden buluruz ve maliyeti ne kadardır acaba ?

Alıntıları Göster
    Kırmızısı çok can yakıyor ama boyasını hiç bir usta tutturamıyor...
  • quote:

Orijinalden alıntı: son zar

Kırmızısı çok can yakıyor ama boyasını hiç bir usta tutturamıyor...

Alıntıları Göster
    2008 den beri konunun cevabı belli olmamış :D yarın bisiklet boyadan çıkıcak usta sedef beyazı yapcam arabanın yanında bisikleti de boyuycam dedi bakalım yarın nasıl bişey olcak :D hatırlatırsanız sonucu buraya yazarım ve konu kapanır :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasancanözd

2008 den beri konunun cevabı belli olmamış :D yarın bisiklet boyadan çıkıcak usta sedef beyazı yapcam arabanın yanında bisikleti de boyuycam dedi bakalım yarın nasıl bişey olcak :D hatırlatırsanız sonucu buraya yazarım ve konu kapanır :D

ben anladım ama anlatamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: muratt45

quote:

anlatsana kardeş ya zaten yağmur yağıyo sanayiye gidipte bisikleti alamam boyaya bakamıycam :D merak ediyorum :D
  • quote:

quote:

quote:

anlatsana kardeş ya zaten yağmur yağıyo sanayiye gidipte bisikleti alamam boyaya bakamıycam :D merak ediyorum :D

Boya üreticisi ve sedef ithalatçısıyım. Aklınızdaki soruları yazarsanız cevap vermeye çalışayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: harunresitz

quote:

quote:

quote:

Boya üreticisi ve sedef ithalatçısıyım. Aklınızdaki soruları yazarsanız cevap vermeye çalışayım.

Alıntıları Göster
    hocam beyaz sedef boya nasıldır özelliği nedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasancanözd -- 20 Temmuz 2014; 0:38:35 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.