Bildirim
iPhone3G 2.1 Gmail Sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Ben hiç bi sorunla karşılaşmadım..
3G 2.1 versiyonum..
Şuan tekrar denedim ve sorun yok.. -
Ben hesap dahi ekleyemiyorum.Bilgileri girip save diyince bağlanmaya çalışıyor sonra bi ekran çıkıyor ve SSL ile bağlantı kurulamıyor.SSL olmadan bağlanılsınmı diyor evet diyorum.Uzun süre bekledikten sonra IMAP hatası veriyor. -
Arkadaşım kullanıyor oda problemle karşılaşmamış -
Allah Allah bir çok yabancı forumda bu sorunla karşılaşan insanlar var.Hiç mi yok Türkiye'de bu sorunu yaşayan benim dışımda? -
kardeş ben de yaşadım aynı sorunu..
komik ama sorun şifre sorunu çıktı..
şifreni bir kere yanlış girdikten sonra sanırım belli bir süre doğru girsen de kabul etmiyor..
şimdi mevcut maillerini kaldırıp, settings'den reset network settings yapıp, ardından yarın aynı şekilde accountunu eklersen(şifreyi daha dikkatli girerek tabi) çalışır büyük ihtimal..
ben de çok uğraştım bulmaya çözümü ve böyle halloldu.. -
quote:
Orjinalden alıntı: Evolution
Allah Allah bir çok yabancı forumda bu sorunla karşılaşan insanlar var.Hiç mi yok Türkiye'de bu sorunu yaşayan benim dışımda?
Bende gmail i kullanamıyorum yalnız değilsin :) -
quote:
Orjinalden alıntı: erostrada
kardeş ben de yaşadım aynı sorunu..
komik ama sorun şifre sorunu çıktı..
şifreni bir kere yanlış girdikten sonra sanırım belli bir süre doğru girsen de kabul etmiyor..
şimdi mevcut maillerini kaldırıp, settings'den reset network settings yapıp, ardından yarın aynı şekilde accountunu eklersen(şifreyi daha dikkatli girerek tabi) çalışır büyük ihtimal..
ben de çok uğraştım bulmaya çözümü ve böyle halloldu..
Gülüyorum kendime inanŞifreyi yalnış yazmışım heralde şimdi düzeldi
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X