Şimdi Ara

iPhone3G 2.1 Gmail Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iPhone 3G 2.1 sürümde gmail kullanan var mı? Bağlanmaya çalışırken devamlı hata veriyor.

Ekleme:Google'da biraz araştırdım ve genel bir sorunmuş sanırım.Çözümünü bilen var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evolution -- 10 Ekim 2008; 18:07:14 >

• Ben hiç bi sorunla karşılaşmadım..

3G 2.1 versiyonum..
    Şuan tekrar denedim ve sorun yok..
  • Ben hesap dahi ekleyemiyorum.Bilgileri girip save diyince bağlanmaya çalışıyor sonra bi ekran çıkıyor ve SSL ile bağlantı kurulamıyor.SSL olmadan bağlanılsınmı diyor evet diyorum.Uzun süre bekledikten sonra IMAP hatası veriyor.
  • Arkadaşım kullanıyor oda problemle karşılaşmamış
  • Allah Allah bir çok yabancı forumda bu sorunla karşılaşan insanlar var.Hiç mi yok Türkiye'de bu sorunu yaşayan benim dışımda?
  • kardeş ben de yaşadım aynı sorunu..
    komik ama sorun şifre sorunu çıktı..
    şifreni bir kere yanlış girdikten sonra sanırım belli bir süre doğru girsen de kabul etmiyor..
    şimdi mevcut maillerini kaldırıp, settings'den reset network settings yapıp, ardından yarın aynı şekilde accountunu eklersen(şifreyi daha dikkatli girerek tabi) çalışır büyük ihtimal..
    ben de çok uğraştım bulmaya çözümü ve böyle halloldu..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Evolution

Allah Allah bir çok yabancı forumda bu sorunla karşılaşan insanlar var.Hiç mi yok Türkiye'de bu sorunu yaşayan benim dışımda?

Bende gmail i kullanamıyorum yalnız değilsin :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPad 1 Update Sorunu
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: erostrada

kardeş ben de yaşadım aynı sorunu..
    komik ama sorun şifre sorunu çıktı..
    şifreni bir kere yanlış girdikten sonra sanırım belli bir süre doğru girsen de kabul etmiyor..
    şimdi mevcut maillerini kaldırıp, settings'den reset network settings yapıp, ardından yarın aynı şekilde accountunu eklersen(şifreyi daha dikkatli girerek tabi) çalışır büyük ihtimal..
    ben de çok uğraştım bulmaya çözümü ve böyle halloldu..

Gülüyorum kendime inan Şifreyi yalnış yazmışım heralde şimdi düzeldi

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.