Evet arkadaşlar, forumda bir arkadaş upload etmişti. Kendisine sordum ama oda bilmiyormuş. İsmini bilen varsa söylerse çok mutlu olacağım
quote:Orijinalden alıntı: Mehmet UlupınarUlen bunu varyaaaa.... Seyredicen.hatırlıyorum bunu hatta masum durduğuna bakmayın sanatsal arşivi falan varmış.
quote:Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaLhatırlıyorum bunu hatta masum durduğuna bakmayın sanatsal arşivi falan varmış.Alıntıları Göster hadi dh o arşivi bulalım!
quote:Orijinalden alıntı: ÇayLaK KRaLhatırlıyorum bunu hatta masum durduğuna bakmayın sanatsal arşivi falan varmış.Alıntıları Göster bebek gbi laaaaa
quote:Orijinalden alıntı: L a s T in Akatsukibebek gbi laaaaaAlıntıları Göster harbi dert oldu adını öğrenmek lazım
quote:Orijinalden alıntı: progmanhadi dh o arşivi bulalım!Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: progman hadi dh o arşivi bulalım!
quote:Orijinalden alıntı: Katakulatequote:Orjinalden alıntı: progman hadi dh o arşivi bulalım! Alıntıları Göster Bi hort desem belki şimdi bilen çıkar
quote:Orijinalden alıntı: alpxtremeBi hort desem belki şimdi bilen çıkarAlıntıları Göster maşşalllllllllllllllah