Şimdi Ara

[RPG]San Andreas Multi Player VendettaRPG™ [Aktif!] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3.677
Cevap
3
Favori
230.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kobaruon

@Furkan Yağız
    Ailelere girmek o kadar kolay değil aileye girmek için ailede çalışman lazım daha sonra eğer düzenli bir şekilde görevini yerine getirirsen seni alıyolar ama bu çok zor önce kapıda bekliosun oyunda olduğun sürece aile malikanesini kapısında beklemek zorundasın bu çok sıkıcı bi iş daha önce yaptım ordan biliyorum

Ayrıca yukarda ki gibi rp yapmak o kadar kolay değil en son versiyonda kasaba sistemini getirdiler kasabaya falan gidiyosun kasaba bomboş böle kalıcak yer falan rpsi yapamayabilirsin genel olarak herkes arkadaşlarıyla takılıyor ailesi olanlar paydayin son 15-20 dksı oyuna giriyor parayı alıp çıkıyor falan yani sadece rank için oynayanlar var

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

@Furkan Yağız
    Ailelere girmek o kadar kolay değil aileye girmek için ailede çalışman lazım daha sonra eğer düzenli bir şekilde görevini yerine getirirsen seni alıyolar ama bu çok zor önce kapıda bekliosun oyunda olduğun sürece aile malikanesini kapısında beklemek zorundasın bu çok sıkıcı bi iş daha önce yaptım ordan biliyorum

Ayrıca yukarda ki gibi rp yapmak o kadar kolay değil en son versiyonda kasaba sistemini getirdiler kasabaya falan gidiyosun kasaba bomboş böle kalıcak yer falan rpsi yapamayabilirsin genel olarak herkes arkadaşlarıyla takılıyor ailesi olanlar paydayin son 15-20 dksı oyuna giriyor parayı alıp çıkıyor falan yani sadece rank için oynayanlar var

Ailelere girmeyi biliyorum zaten. Kapıcılığıda gayet iyi biliyorum merak etme Ama tek sorum var. PayDay hangi saatlerde geliyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: FearMaster

quote:

Orjinalden alıntı: Alper1907

@Furkan Yağız

Ailelere girmeyi biliyorum zaten. Kapıcılığıda gayet iyi biliyorum merak etme Ama tek sorum var. PayDay hangi saatlerde geliyor?

Alıntıları Göster
    Payday her saat başı

• quote:

Orijinalden alıntı: Kobaruon

Payday her saat başı

Alıntıları Göster
    Corleone ailesi olarak, versiyon 3 de kapıcı olarak kimseyi işe almayacağız. Yani v2'de olduğu gibi günlerce kapıda durayım, rp bilgimle aileye dahil olayım diye birşeyin v3'de olmayacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca versisyon 3'de kapıcılık/aileyi koruma gibi görevleri aile üyelerindeki "outsider" üyeleri yapacak. Koruma işini artık sivillere bırakmayacağız.

Payday v3 ile yeniden düzenlenebilir veya tamamen kalkabilir. Çünkü her saat başı bir yerden size para gelmesi çok anlamsız.

Carleone değil, Corleone

• quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

Corleone ailesi olarak, versiyon 3 de kapıcı olarak kimseyi işe almayacağız. Yani v2'de olduğu gibi günlerce kapıda durayım, rp bilgimle aileye dahil olayım diye birşeyin v3'de olmayacağından emin olabilirsiniz. Ayrıca versisyon 3'de kapıcılık/aileyi koruma gibi görevleri aile üyelerindeki "outsider" üyeleri yapacak. Koruma işini artık sivillere bırakmayacağız.

Payday v3 ile yeniden düzenlenebilir veya tamamen kalkabilir. Çünkü her saat başı bir yerden size para gelmesi çok anlamsız.

Carleone değil, Corleone

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

Carleone değil, Corleone

Para gelmesi anlamsız evet ama level nasıl atlanır acaba? Bir şeyi belirteyim şuanda hiçbir açıklama gelmedi yani bu bence iyiye işaret. Bugün veya en geç yarın açılır karakter başvuruları. Ayın 10'unda oynamaya başlarız diye düşünüyorum...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: frenzy

Carleone değil, Corleone

Para gelmesi anlamsız evet ama level nasıl atlanır acaba? Bir şeyi belirteyim şuanda hiçbir açıklama gelmedi yani bu bence iyiye işaret. Bugün veya en geç yarın açılır karakter başvuruları. Ayın 10'unda oynamaya başlarız diye düşünüyorum...

Alıntıları Göster
    hala açılmadı ve 73

• quote:

Orijinalden alıntı: lev@

hala açılmadı ve 73

Alıntıları Göster
    Oyunda oynadığınız süre zarfında level atlarsınız. Nasıl mı ? RP Pointleri olur. Örneğin ilk level 2 ye atlamak için 4 saat oynamanız gerekmektedir. Sunucuda yerel ve gerçek zaman hakimdir. Bu nedenle 4 saat oynadıktan sonra level 2 8 saat sonra level3 12 saat sonra level 14 bu şekilde katlanarak gidiyordu versiyon 2 de. Versiyon 3 de nasıl olacak bir açıklama yapılmadı.

78.183.37.151:7777

Bu sunucuyu bu akşam 23:00 e kadar açık bırakıyoruz. Arkadaşın makinasına açtık sunucuyu. Tamamen role playi öğrenmeniz ve deneyim yaşamanız adına. Merak edenler girebilir, bir kaç video ve ekran görüntüsü çekeceğiz.

• quote:

hala açılmadı ve 73

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: lev@

hala açılmadı ve 73

evet hala 73 %

• quote:

Orijinalden alıntı: dipcihino

quote:

hala açılmadı ve 73

evet hala 73 %

Alıntıları Göster
    Takmayın şu yüzdeye yahu. Kimbilir enson ne zaman güncellediler.
    quote:

Orjinalden Alıntı: Furkan Yağız Düşünce Havuzu

Yarın kayıtlar açılacak ve ayın 10 unda oynamaya başlayacağız.

Dip Not: Bu mesaj hiçbir erteleme, sorun vs. gibi olumsuz olaylar eklenmeden yazılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FearMaster -- 7 Kasım 2008; 19:46:38 >

• quote:

Takmayın şu yüzdeye yahu. Kimbilir enson ne zaman güncellediler.
    quote:

Orjinalden Alıntı: Furkan Yağız Düşünce Havuzu

Yarın kayıtlar açılacak ve ayın 10 unda oynamaya başlayacağız.

Dip Not: Bu mesaj hiçbir erteleme, sorun vs. gibi olumsuz olaylar eklenmeden yazılmıştır.

Alıntıları Göster
    hyr adamın morali bozuluyo hergün 73% i görünce yetişemiycek bence 10 kasım a inş. ben haksız çıkarım

• quote:

hyr adamın morali bozuluyo hergün 73% i görünce yetişemiycek bence 10 kasım a inş. ben haksız çıkarım

Alıntıları Göster
    Kaldı 2 gün hadi hayırlısı
  • quote:

Orijinalden alıntı: frenzy

quote:

Orjinalden alıntı: Impavide

İşallah güzel ve başarılı bişeyler meydana çıkar frenzy.Serveri dört gözle bekliyoruz.Başarılarınızın devamını dilerim.Ama kafama takılan bi soru var.Server hep açık kalacakmı? 7/24 mü olacak? Ve hile için ne gibi önlemler alınacak çoğu serverda hile için büyük önlemler alınıyor ve hilesiz serverlar var sizde bu hilesiz serverlardan örnek alarak bişeyler yapıcakmısınız? Hile %100 önlenirse oyun mükemmel olur.

Teşekkurler Impavide ama benim yönetimle bir alakam yok. Bende diğer kişiler gibi sıradan bir oyuncuyum. Amacım sunucunun reklamını yapmak değil, sadece role play kavramını anlayabilecek, yaşını almış kişileri sunucuya kazandırmaya çalışmaktır. Sunucuyu bende dört gözle bekliyorum. Diğer versiyonlarını beklediğim gibi.
    Vendetta Role Play Versiyon III tamamlandığında, 1 gününü karakter hikayelerine ayıracaklar. Herkes 1 karakter oluşturup o karakterin hikayesini yazıp "Karakter Başvurusu" üzerinden gönderecekler. Hikayesi onaylanan kişilerin iletişim adreslerine yani maillerine kullanıcı adı ve şifreleri gönderilecek ve sunucu açılış tarihi duyrulacaktır. Sunucu açıldığında herkes sunucuya aynı anda bağlanacaktır.
    Sunucu açıldıktan sonra sunucu 7/24 açık kalacaktır. Herhangi bir kapanma veya aksaklık söz konusu değildir. Dilediğiniz zaman, dilediğiniz saatlerde sunucuya giriş yapabilirsiniz. Bu zamana kadar en çok online rekoru 99 kişidir. Aynı anda 99 Türk oyuncu bağlanmıştır.
    Hile önlemlerine gelecek olursak, sunucuda yapılabilecek hileler zaten belli başlıdır. Nedir bu hileler? Örneğin silah hilesi. Sunucuda role play çerçevesinde satılmayan silahlar vardır, mesela minigun - alevsilahı - jetpack gibi. Bu tarz silahları sunucuda açar ve elinize alırsanız şöyle bir uyarı ile karşılaşırsınız: "Silah hilesi kullanmak ban sebebidir. XXXXX_XXXX oyuncu banlandı. Gerekçe: Jetpack. Bu hileyi açan kişinin hesabı o anda banlanır ve bir daha giriş yapamaz. Sunucuda İP ban değil, karakter başvurusu yapılan ve adminler tarafından bize gönderilen şifrelere yani kullanıcı hesabına ban atılır ve o ban asla kalkmaz. Yani sunucuda banlanan bir kişi, banlandıktan sonra modeme res atıp dakikasında servera giremez. Yeniden oturup, 0 (Sıfırdan) bir hikaye yazmak ve o hikayenin onaylanmasını beklemelidir.
    Bir başka hile para hilesidir. Bu hilede de adminler tarafından hemen tespit edilir. Nasıl edilir, sunucu loglarının incelenmesi sonucu bulunur. Para hilesi yazmış biri başka oyunculara da para vermiş ise, para alan oyuncuda sunucudan banlanır.
    Bir diğer husuda sunucuda kafanıza estiği gibi adam öldürememenizdir. Vendetta Role Play Sunucu isminden de anlaşılacağı gibi rol yapma sunucusudur. Yani DM (deathmatch) sunucusu değildir. Sunucuda birisini öldürüp karakterini kapattıramazsınız(adminler hariç). O kişiyi sadece yaralarsınız, canı bitip öldüğünde o kişi hastanede başlar ve hastanede belirli bir süre dinlenmelidir. Bu kişi role play çerçevesinde değilde, kafanıza estiği için öldürürseniz bu DM ye girer ve forumda şikayet bölümünde bulursunuz kendinizi. Bi kaç saatede kalmaz kullanıcınız banlanır ve onca emeğiniz gider. Onun için serverda katil olmaya değil, sunucuda bir birey olmaya çalışmalısınız.
    Yani toparlamak gerekirse; Vendetta Role Play Sunucusu, GTA San Andreas Türkçe oyun aleminin hilesiz serveri diyebiliriz.

Alıntıları Göster
    kayıtlar hala açılmadı hala 73 ve bugün 8 i

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

evet ya

• quote:

quote:

evet ya

Alıntıları Göster
    Açılır. Merak etmeyin. Geç olsun güç olmasın.

• quote:

Açılır. Merak etmeyin. Geç olsun güç olmasın.

Alıntıları Göster
    İşallah bugun açılır artık bugun açılmazsa yarın son gün umarım ertelenme gibi bir olay söz konusu olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Impavide

İşallah bugun açılır artık bugun açılmazsa yarın son gün umarım ertelenme gibi bir olay söz konusu olmaz

Alıntıları Göster
    Bugün yarın bir duyuru yapılır sanırım.

• quote:

Alıntıları Göster
    oldu bence hala 73% kayıtlarda açık değil
  • quote:

oldu bence hala 73% kayıtlarda açık değil

Alıntıları Göster
    Forumdada yeni mesaj atılmamış.
  • quote:

Forumdada yeni mesaj atılmamış.

Alıntıları Göster
    En geç ayın 10 da açılacağı söylenmişti fakat daha kayıtlar açılmadı neden yaşanıyor bu aksaklık nezaman açılacak bir bilgi yokmu?
  • quote:

En geç ayın 10 da açılacağı söylenmişti fakat daha kayıtlar açılmadı neden yaşanıyor bu aksaklık nezaman açılacak bir bilgi yokmu?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar bu samp a bayadır bakmıyorum aşmış artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: cebocan

arkadaşlar bu samp a bayadır bakmıyorum aşmış artık

Alıntıları Göster
    12 si veya 13 ünde karakter alımı açılcakmış forumlarından bakın baya bi açıklama yapılmış
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.