Şimdi Ara

Msn problemine kesin cozum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AppStore'dan Palringo'yu yükleyebilirsiniz. Üstelik ücretsiz.

http://www.palringo.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptooth -- 2 Ekim 2008; 20:55:12 >
  • arkadaslar biz yine uzun yollarla ugrasirken bigboss isi kokten cozmus

1-cydia dan backgrounder denen programini yukluyoruz
    2-altta calismasini istedigimiz programi actiktan sonra home ve kapatma tuduna birlikte basiyoruz taki background enabled diyene kadar ve sonra program artik kapatilsa bile altta calisiyor
    3-iptal etmek icinse program acikken yine homeve kapatma tusuna birlikte basiyoruz taki background disabled denilene kadar
    4-yani gavurlar yapmis be demekten baska birsey yapamadigimiz icin uzuluyoruz ama yapiyorlar helal olsun ):

Bu yontemle ayrica palringo gibi ucretsiz programlarida kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anorexia -- 2 Ekim 2008; 21:10:14 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: anorexia

arkadaslar biz yine uzun yollarla ugrasirken bigboss isi kokten cozmus

1-cydia dan backgrounder denen programini yukluyoruz
    2-altta calismasini istedigimiz programi actiktan sonra home ve kapatma tuduna birlikte basiyoruz taki background enabled diyene kadar ve sonra program artik kapatilsa bile altta calisiyor
    3-iptal etmek icinse program acikken yine homeve kapatma tusuna birlikte basiyoruz taki background disabled denilene kadar
    4-yani gavurlar yapmis be demekten baska birsey yapamadigimiz icin uzuluyoruz ama yapiyorlar helal olsun ):

Bu yontemle ayrica palringo gibi ucretsiz programlarida kullanabilirsiniz

O 2 TUŞA BASINCA SS ALIODU :s
    NASI OLCAK BEN SS ALMASINI İSTERSEM NAPAZAAAM
  • dostum hemen basip birakirsan ekran goruntusu aliyor ancak bir sure basip tutarsan background enabled diyor
  • sadece home tuşuna basacan arkadaş. power la uğraşma. basılı bırak home u ekranda zaten enabled diyecek. tekrar uygulama aktifken bas disabled diyecek. bu kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: anorexia

dostum hemen basip birakirsan ekran goruntusu aliyor ancak bir sure basip tutarsan background enabled diyor

2 tuş basılı kalmayacak arkadaşlar SADECE HOME TUŞUNU BASILI BIRAKIN VE EKRANDA BACKGROUND ENABLED YAZISI ÇIKACAK !!!
    tekrar background u pasifleştirmek için ilgili uygulama açıkken HOME TUŞUNA 2 SN BASIN BACGROUND DISABLED diyecek. bu kadar basit.
  • Ben dedigim sekilde okumustum ama arkadasin dedigi dogru tesekkurler
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.