Şimdi Ara

Msn problemine kesin cozum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • AppStore'dan Palringo'yu yükleyebilirsiniz. Üstelik ücretsiz.

http://www.palringo.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cryptooth -- 2 Ekim 2008; 20:55:12 >
    (Palm V) (Palm Vx) (Palm m505) (Clié NR70) (Tungsten T) (Tungsten T3) (SE P900) (Treo 600) (Motorola MPx 200) (Nokia 6630) ((Treo 680 + Tungsten T|X)+(Treo 750)) (HTC Touch, TYTN II, Cruise, Diamond, Touch Pro) (iPhone 3G) (iPhone 3GS) (Palm Pre) (iPhone 4) (iPhone 4s) (Galaxy Note) (Galaxy SIII) (Sony Xperia ION) (iPad) (Huawei MediaPad) (iPhone 5)
  • arkadaslar biz yine uzun yollarla ugrasirken bigboss isi kokten cozmus

1-cydia dan backgrounder denen programini yukluyoruz
    2-altta calismasini istedigimiz programi actiktan sonra home ve kapatma tuduna birlikte basiyoruz taki background enabled diyene kadar ve sonra program artik kapatilsa bile altta calisiyor
    3-iptal etmek icinse program acikken yine homeve kapatma tusuna birlikte basiyoruz taki background disabled denilene kadar
    4-yani gavurlar yapmis be demekten baska birsey yapamadigimiz icin uzuluyoruz ama yapiyorlar helal olsun ):

Bu yontemle ayrica palringo gibi ucretsiz programlarida kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anorexia -- 2 Ekim 2008; 21:10:14 >

Orjinalden alıntı: anorexia

arkadaslar biz yine uzun yollarla ugrasirken bigboss isi kokten cozmus

1-cydia dan backgrounder denen programini yukluyoruz
    2-altta calismasini istedigimiz programi actiktan sonra home ve kapatma tuduna birlikte basiyoruz taki background enabled diyene kadar ve sonra program artik kapatilsa bile altta calisiyor
    3-iptal etmek icinse program acikken yine homeve kapatma tusuna birlikte basiyoruz taki background disabled denilene kadar
    4-yani gavurlar yapmis be demekten baska birsey yapamadigimiz icin uzuluyoruz ama yapiyorlar helal olsun ):

Bu yontemle ayrica palringo gibi ucretsiz programlarida kullanabilirsiniz

O 2 TUŞA BASINCA SS ALIODU :s
    NASI OLCAK BEN SS ALMASINI İSTERSEM NAPAZAAAM

Orjinalden alıntı: anorexia

dostum hemen basip birakirsan ekran goruntusu aliyor ancak bir sure basip tutarsan background enabled diyor

2 tuş basılı kalmayacak arkadaşlar SADECE HOME TUŞUNU BASILI BIRAKIN VE EKRANDA BACKGROUND ENABLED YAZISI ÇIKACAK !!!
    tekrar background u pasifleştirmek için ilgili uygulama açıkken HOME TUŞUNA 2 SN BASIN BACGROUND DISABLED diyecek. bu kadar basit.
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.