Şimdi Ara

#Güvenlik Yazılımlarının Güncel Kampanyaları# (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.096
Cevap
10
Favori
102.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

@muzo86
    Ayarlar a girdiğinizde EXPERT MODE işaretli ise hemen altında SCANNER kısmı var onun altında da FURTHER ACTIONS var.O kısımdan sesi değiştirebilir veya kapatabilirsin.

orayı biliyorum ancak benim demek istediğim o değil. ses pc.nin kasa üzerindeki hoperlöründen geliyor. normal hoperlörlerden gelmiyor.

avira klasörünün içine yeni bir wav dosyası ekledim ve onu gösterdim ama sonuç yine hüsran oldu yine pc. hoperlöründen geliyor ve eski ses geliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzo86 -- 1 Aralık 2008; 11:46:56 >
  • İşte "sesi değiştirebilir" derken onu anlatmaya çalışmıştım.Ben pc hoparlörünü söktüğüm için uyarı sesi almıyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: BrooklynZU

İşte "sesi değiştirebilir" derken onu anlatmaya çalışmıştım.Ben pc hoparlörünü söktüğüm için uyarı sesi almıyorum

yine olmadı, normalde test dediğimizde benim gösterdiğim wav. sesi çalıyor ama virüs bulduğunda yine pc. hoperlöründen eski ses geliyor.
  • Avira Antivir Premium Security Suite

için 3 aylık kampanya var virus programında oldugu gibi istedigimiz zaman kampanya bulabiliyormuyuz ???

Yani kullanmaya kalksak devamlılıgı saglayabilirmiyiz ?
  • @muzo86
    Eve gittiğimde bakarım o olaya.Şu an iş yerindeyim.

@visualize
    Avira sürekli kampanya düzenliyor zaten.3 ay içinde yeni kampanyalar çıkacaktır.6 aylık bekliyoruz şu sıralar.
  • Öyleyse

Antivir pre yerine Security Suite kullanalım.

Cevap için tsk.ler
  • quote:

Orjinalden alıntı: visualize

Öyleyse

Antivir pre yerine Security Suite kullanalım.

Cevap için tsk.ler

Security Suite kampanyaları av.kampanyalarından dah kısa süreli oluyor sanırım
    av.pre ile zonealarm kullanıyorum zonealarma iyice alıştım bir başkası bna uymuyor kafayı karıştırıyor
  • Zone alarm kampanyasından 1 yıllık key aldık ama 64bitle calısmıyor zone alarm, ama cıkacakmıs suan betası var.
  • zemana antiloggeri'in kampanyası bitmiş mi yok mu anlamadım. verilen sayfa beta test sayfasını açıyor.
  • Zaten BETA TESTER olarak lisans hakkı veriyor.
  • hoca bu Avira'nın kampanyası bitmiş sanırım, yenivar mı
  • quote:

Orjinalden alıntı: JANT!

hoca bu Avira'nın kampanyası bitmiş sanırım, yenivar mı

Premium Security Suite için;

https://license.avira.com/de/promotion-j0mhc32ccgdwatzey42z

https://license.avira.com/en/promotion-hylm9fbv7chaxs8zbl83

https://license.avira.com/en/promotion-0vplf6s3gy16a8zc3s0d

• update of the license file failed

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Janti -- 3 Aralık 2008; 13:10:28 >
  • quote:

update of the license file failed

Acaba bunlarda mı bitti?
  • Sürüm sorunu da olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Bendeki sürüm A.A.S.S "V7.06.00.166 "
  • quote:

Sürüm sorunu da olabilir mi acaba diye düşünüyorum. Bendeki sürüm A.A.S.S "V7.06.00.166 "

Eve gelince baştaki linkten yeni bir lisans aldım ve çalışıyor [3 Mart 2009]. Sanırım sürüm farklılığından kaynaklı. Çünkü ben AASS 8.2 kullanıyorum.
  • Lisansların iptal olması söz konusu değil çünkü linkler aktif hala.Kampanya bitince linkler kapanıyor.
  • kaspersky lisans aldım süper oldu arada takip etmek lazımmıs burayı saolun 100gün activation reset gerekmicek
  • Norton Internet Security 2009 TÜRKÇE 90 günlük yasal lisans kampanyası eklenmiştir.
  • BrooklynZU
    Bir ara malwarebytes, a-squared free, Avira AntiVir Personal edition-free gibi arka planda çalışan yani diğer virüs programlarıyla çakışmayan güvenlik programlarının listesini ilk mesaja ekleyebilir misin

teşekkürler
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.