Şimdi Ara

iphone gelen çağrı sesi kesildi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
588
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün bi tane iphone 2g geldi cok dusuk versiyon vardı .sahibi ilk aldığından beri hiç güncelleme yapmamış. versiyonuna bakma şansım olmadı cunku kitliydi. bende cihazı direct olrak 1.1.4 e yükselttim.buraya kadar herşey normal olarak çalıştı tr dil paketi de attım.muzik sesleri vs falan hepsi çalışıyor ama çağrı gelince ses yok sadece titreşim var.Cihaz kitlenmeden önce(ekranda itunes a bağlayın ibaresi vardı sadece) sesler çalışıyormuş.acaba neden yapar bunu.winpwn ile biraz önce 1.1.2.0 a yükselttim düzelir die ama nafile yine aynı.acaba neden yapar bunu.tek bir yol kalıyor geriye direckt shift+restore demeden direkt itunes güncelemesini denemek kalıyor.sanırım oda direckt 2.0.2 ye yükseltecek.bende bunu istemiyorum.yani bunu yapmadan yapabileceğim bir işlem varmı? saygılar...

• arkadaşlar yok mu bi bilen yaw:) en son dediklerimide yaptım yine olmadı :) cok ilginç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ofis -- 28 Ağustos 2008; 17:31:22 >
  • evet çok ilginç bir durum. ama itunes direk update yapma kitlenir cihaz versiyonla alakası oldugunu düşünmüyorum
  • Cozumu cok basit benimde basima gellmisti cok korktum 150 YTL para istediler donanim haberde arastirdim cozumu su ilk once bir muzik aciyorsun sonra kulakligi takip cikariyorsn sorun cozuluyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.