Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <=== (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
132.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Sevgili Revolver, duyarlılığından ötürü seni tebrik ederim, ama birde 5 liralık cihazlara daha çıkmadan 50 lira verip(yurtdışından normal şekilde getirtenler değil) herkesten önce sahip olmak isteyen kibarca kesim diyeyim, olmasa...

Alıntıları Göster
    Haklısın, bu tarz hırslı insanlar oldukça böyle vatandaşlar da işini bilecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

Sevgili Revolver, duyarlılığından ötürü seni tebrik ederim, ama birde 5 liralık cihazlara daha çıkmadan 50 lira verip(yurtdışından normal şekilde getirtenler değil) herkesten önce sahip olmak isteyen kibarca kesim diyeyim, olmasa...

Alıntıları Göster
    @Révølvér
    Seni tebrik ettim. Satıcı kıvırmaya çalışmış ama saçmaladığının oda farkındadır. Umarım sayende hak yerini bulur

• quote:

Orijinalden alıntı: Figure

@Révølvér
    Seni tebrik ettim. Satıcı kıvırmaya çalışmış ama saçmaladığının oda farkındadır. Umarım sayende hak yerini bulur

Alıntıları Göster
    özkan kardeş donanim habere renoirle girdiğin bir resim koyabilirmisin zoom yapmadan
  • quote:

Orijinalden alıntı: mert!!

özkan kardeş donanim habere renoirle girdiğin bir resim koyabilirmisin zoom yapmadan

Alıntıları Göster
    ofisimin resmini cektim, onu koyuyuorum bi bakarsiniz.

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <===

• quote:

Orijinalden alıntı: ozkan96

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ozkan96

abu bu nasil bir resimdir? lg'den bu kadarinida beklemezdim.. harbi saglam lens koymus adamlar,ben heralde fotograf manyagi olcam bu lg yuzunden..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurQich -- 13 Kasım 2008; 1:58:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TurQich

quote:

Orjinalden alıntı: ozkan96

abu bu nasil bir resimdir? lg'den bu kadarinida beklemezdim.. harbi saglam lens koymus adamlar,ben heralde fotograf manyagi olcam bu lg yuzunden..

Alıntıları Göster
    Kalite süper

• quote:

Orijinalden alıntı: Passenger

Kalite süper

Alıntıları Göster
    süper bir foto
  • quote:

süper bir foto

Alıntıları Göster
    arkadaşlar dolar yine çıkışta telefon fiyatları artıyor işimiz iş
  • quote:

arkadaşlar dolar yine çıkışta telefon fiyatları artıyor işimiz iş

Alıntıları Göster
    özkan kardeş wifi ile nette gezinme performansından memnun kaldınmı? flash destekli sitelerde sorun çıkartıyormu? biraz nette gezinme olayından bahsedersen sevinirim.şimdiden teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: 10-UR

özkan kardeş wifi ile nette gezinme performansından memnun kaldınmı? flash destekli sitelerde sorun çıkartıyormu? biraz nette gezinme olayından bahsedersen sevinirim.şimdiden teşekkürler

Alıntıları Göster
    merhabalar cıhazdan hala bir haber yokmu turkıye ıcın cunku devamlı dolar yukarı dogru cıkıyor cıhaz pıyasaya gırse zamanla asagıya dogru duser lg turkıye icin ne dusunuyor

• quote:

Alıntıları Göster
    Yurt dışından irtibatta olduğumuz bir arkadaştan üç adet kullanıcı foto örneği...

• quote:

Alıntıları Göster
    tlefonum yarin yola cikiyor..

• quote:

tlefonum yarin yola cikiyor..

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun kardeşim inşallah çabuk gelir revolver fotolar süper ötesi
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mert!!

heyecanla bekliorum.. yarin yola erken cikarsa,cumartesi en gec pazartesi elime ulasir.. Pazar keske araya girmeseydi..

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: mert!!

heyecanla bekliorum.. yarin yola erken cikarsa,cumartesi en gec pazartesi elime ulasir.. Pazar keske araya girmeseydi..

Alıntıları Göster
    omnia mı renoir mi gidip geliyodum bu resimlerden sonra ve omnia topicindeki binbir tane sorundan problemden sonra renoirde karar kıldım diyebilirim.

şimdilik tek sourn fiyatının ne olacağı.. umarım fiyatı omnia ya göre 250-300 ytl fazla olmazda tekrar düşünmek zorunda kalmam

• quote:

omnia mı renoir mi gidip geliyodum bu resimlerden sonra ve omnia topicindeki binbir tane sorundan problemden sonra renoirde karar kıldım diyebilirim.

şimdilik tek sourn fiyatının ne olacağı.. umarım fiyatı omnia ya göre 250-300 ytl fazla olmazda tekrar düşünmek zorunda kalmam

Alıntıları Göster
    Ben mi çok takılıyorum bilmiyorum ama bu noise fotoğrafta en sevmediğim şey. Son verilen iç mekan fotoğraflarında(1. ve 3.), fotoğrafların boyutları hayli küçültülmüş olmasına rağmen bol noise bulunuyor

@GFB BerLiN
    Cihazınız hayırlı olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Figure -- 13 Kasım 2008; 20:26:52 >

• quote:

Alıntıları Göster
    @10-UR,
    İyi karar. Gerçekten de Omnia'nın sorunları büyük.
    Dokunmatik ve Win Mobile tam anlamıyla uyum sağlayamadı henüz.

• quote:

@10-UR,
    İyi karar. Gerçekten de Omnia'nın sorunları büyük.
    Dokunmatik ve Win Mobile tam anlamıyla uyum sağlayamadı henüz.

Alıntıları Göster
    @Figure,
    Bir telden daha iyisini beklemek yanlış olur.
    Çoğu orta sınıf DFM'ler bile böyle noise oluşturmaktalar iç mekânda.
    Üstelik flaşsız foto bunlar. Flaş açılmış olsa noise oranında azalmalar görülürdü.

• quote:

Yurt dışından irtibatta olduğumuz bir arkadaştan üç adet kullanıcı foto örneği...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

iç mekanda çekilen resimler hayal kırıklığı yarattı.8 mp le bu resimler yakışmaz bence.

• quote:

Orijinalden alıntı: welat.

quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

iç mekanda çekilen resimler hayal kırıklığı yarattı.8 mp le bu resimler yakışmaz bence.

Alıntıları Göster
    Bir de büyük haline bakayım diyorum ama bu kadar hayal kırıklığı yaşatacak ne var bu fotolarda arkadaşlar
    Yani kötüye kötü diyeceğiz hakikaten ama ben piyasadaki tüm cihazları kullandım, bu kareyi bu canlılıkta ve kalitede rahatça yakalandığını hatırlamıyorum.

Cep telefonlarında bu tarz fotolar oto modda çekilmez. Çekilirse aşırı noiselenir.
    Gece moduna almalısınız ki aldığınızda kamera izlenimi yavaşlar ve hayalet gibi çıkan nesneleri görürsünüz. Bence bu foto gayet iyi.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.