Şimdi Ara

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <=== (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.299
Cevap
1
Favori
132.584
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Passenger

@Reis,
    Teşekkürler...
    Benim dikkatimi çeken fotolar başarılı da,
    PhoneArena'da hiç patlamayan flaş, burada iyi iş çıkarmış....

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <===

Alıntıları Göster
    videolar alakasız... biri 3gp biri mp4 6 katı büyüklüğnde... karşılaştırma olarak verilmiş...

• quote:

@Reis,
    Teşekkürler...

===> LG Renoir | 8 MP - VGA@30FPS - Wi-Fi - GPS - 3' <===

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Révølvér

@Reis,
    Teşekkürler...

belkide bozuktu, bence olabilir oda bir prototipti, aslına bakarsan bu incelemedeki cihazda benzeri bir örnek, adamlar bir kere bazı kısımlarını yenilemişler cihazın, piyasaya sürmeden önce, cihazın alt kısmı çerçeve rengi v.b. görünümü değişmiş, yazılımdada büyük ihtimal değişikliği veya iyileştirmeye gidilmiş olabilir daha önce seninde belirttiğin gibi cihazın son halinin ne görüntüde nede yazılım v.s. de bu olmadığı gibi bir düşünce içerisindeyim buna rağmen bu incelemedeki fotolar falanda hiç fena değil, yalnız şu var hep pixonla karşılaştırmalı olarak çıkıyor o belki negatif bir durum sayılabilir, şu an için pixon biraz daha iyi bir kamera performansına sahip gibi gözükmekte, özellikle foto ve dokunmatikten başkaca bir kriter olmazsa pixon bir adım önde olabilir belki, ama önemli belkide çoğu için olmazsa olmaz bir özellik olan wi-fi renoirde bulunduğu için renoir çoğunlukla tercih sebebi olabilir, artı buna birde yazılımda iyileştirmeler falan eklenmişse dahada farklı ve iyi bir cihaz konumuna gelebilir, bekliyoruz bakalım, sanırım kısa süre sonra telin piyasaya girmesiyle herşey daha net olarak ortaya çıkacak, şu ana göre daha somut yorum ve düşünceler oluşacaktır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuRaN.z -- 22 Ekim 2008; 1:07:11 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

quote:

@Reis,
    Teşekkürler...

belkide bozuktu, bence olabilir oda bir prototipti, aslına bakarsan bu incelemedeki cihazda benzeri bir örnek, adamlar bir kere bazı kısımlarını yenilemişler cihazın, piyasaya sürmeden önce, cihazın alt kısmı çerçeve rengi v.b. görünümü değişmiş, yazılımdada büyük ihtimal değişikliği veya iyileştirmeye gidilmiş olabilir daha önce seninde belirttiğin gibi cihazın son halinin ne görüntüde nede yazılım v.s. de bu olmadığı gibi bir düşünce içerisindeyim buna rağmen bu incelemedeki fotolar falanda hiç fena değil, yalnız şu var hep pixonla karşılaştırmalı olarak çıkıyor o belki negatif bir durum sayılabilir, şu an için pixon biraz daha iyi bir kamera performansına sahip gibi gözükmekte, özellikle foto ve dokunmatikten başkaca bir kriter olmazsa pixon bir adım önde olabilir belki, ama önemli belkide çoğu için olmazsa olmaz bir özellik olan wi-fi renoirde bulunduğu için renoir çoğunlukla tercih sebebi olabilir, artı buna birde yazılımda iyileştirmeler falan eklenmişse dahada farklı ve iyi bir cihaz konumuna gelebilir, bekliyoruz bakalım, sanırım kısa süre sonra telin piyasaya girmesiyle herşey daha net olarak ortaya çıkacak, şu ana göre daha somut yorum ve düşünceler oluşacaktır...

Alıntıları Göster
    Evet, yenilenmiş cihazla inceleme yapan tek site GSMArena şu anda ve onun da tam incelemesi çıkmadı.
    Zaten dikkat edersen oradaki fotolar ( yeni tasarlanmış cihazla çekilen fotolar ) test cihazına göre en başarılı bulduğumuz fotolardı.
    Bence yeni tasarlanan cihazın foto kalitesi, senin de dediğin gibi daha başarılı Turan.

Pixon'da foto kalitesi daha iyi olamaz mı ? Evet, olabilir. Bence olmalı da...
    Çünkü zaten wifi gibi çok önemli bir noksanı var. Foto kalitesi de iyi olmadığı zaman pek bir albenisi kalmaz gibi düşünüyorum.

Renoir'de foto kalitesi yeterli, beklenenin üzerinde. Video kalitesi zaten mükemmel ve de wi-fi desteğiyle bunlar pekişiyor.

• quote:

Evet, yenilenmiş cihazla inceleme yapan tek site GSMArena şu anda ve onun da tam incelemesi çıkmadı.
    Zaten dikkat edersen oradaki fotolar ( yeni tasarlanmış cihazla çekilen fotolar ) test cihazına göre en başarılı bulduğumuz fotolardı.
    Bence yeni tasarlanan cihazın foto kalitesi, senin de dediğin gibi daha başarılı Turan.

Pixon'da foto kalitesi daha iyi olamaz mı ? Evet, olabilir. Bence olmalı da...
    Çünkü zaten wifi gibi çok önemli bir noksanı var. Foto kalitesi de iyi olmadığı zaman pek bir albenisi kalmaz gibi düşünüyorum.

Renoir'de foto kalitesi yeterli, beklenenin üzerinde. Video kalitesi zaten mükemmel ve de wi-fi desteğiyle bunlar pekişiyor.

Alıntıları Göster
    merhabalar lg ıstanbul dogubanka gelip gelmedigi hakkında bilgisi olan arkadas varmı simdiden tesekkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: ALEYNA12

merhabalar lg ıstanbul dogubanka gelip gelmedigi hakkında bilgisi olan arkadas varmı simdiden tesekkurler

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ALEYNA12

Renoir den bahsediosan daha TR ye girişi olmadı,ama lg nin farklı modelleri
    dogubank'ta tabikide vardır.

• quote:

Orijinalden alıntı: poyett

quote:

Renoir den bahsediosan daha TR ye girişi olmadı,ama lg nin farklı modelleri
    dogubank'ta tabikide vardır.

Alıntıları Göster
    Cihazın Turkıyeye girişi kasım diyen var aralık diyen var yanı dogubankta olması zor :)
    şimdilik beklemeye devam edeceğiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: behsaturgan

Cihazın Turkıyeye girişi kasım diyen var aralık diyen var yanı dogubankta olması zor :)
    şimdilik beklemeye devam edeceğiz.

Alıntıları Göster
    Kasım ayı gibi satılmaya başlanacak arkadaşlar büyük bir aksilik çıkmadıktan sonra...
  • quote:

Kasım ayı gibi satılmaya başlanacak arkadaşlar büyük bir aksilik çıkmadıktan sonra...

Alıntıları Göster
    Bir video daha

http://www.youtube.com/watch?v=ebVDFJVl5J4

güzel noktalarına değinmiş, i-phone'a vurgu yaparak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: metbey

Bir video daha

http://www.youtube.com/watch?v=ebVDFJVl5J4

güzel noktalarına değinmiş, i-phone'a vurgu yaparak...

Alıntıları Göster
    Çok kısa bir zaman kaldı umarım beklentileri karşılayacak bir cihaz olur :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: behsaturgan

Çok kısa bir zaman kaldı umarım beklentileri karşılayacak bir cihaz olur :)

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bu cihaz piyasada olan 8 mp telefonların en iyisi gibi , telefon piyasaya çıkarsa bu telefonu almak için yeni aldığım kf 750 yi satacağım .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayancıklı

Arkadaşlar bu cihaz piyasada olan 8 mp telefonların en iyisi gibi , telefon piyasaya çıkarsa bu telefonu almak için yeni aldığım kf 750 yi satacağım .

Alıntıları Göster
    merhabalar ben bir sey ogrenmek ıstıyorum n95 de gprs harita programını bır sekılde bedava yukluyoruz samsungda beraber sd le gelıyor bunun ısletım sıstemı java oldugu ıcın nasıl bır harıta programıyla gelecek bilgisi olan arkadaslar bununla ılgılı acıklama yaparsa sevınırım tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: ayancıklı

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ayancıklı

Gibisi fazla en iyisi,şimdi inceleme aşamasındayız sağdan soldan bakıyoruz ama
    telefonun gelmesine az bir zaman kaldi daha iyi bir şekilde inceleyeceğiz düşündüğümden
    daha iyi olucağına eminim,750de güsel ama renoir apayrı bir telefon :) şimdiden hayırlı olsn :D

• quote:

Orijinalden alıntı: ALEYNA12

merhabalar ben bir sey ogrenmek ıstıyorum n95 de gprs harita programını bır sekılde bedava yukluyoruz samsungda beraber sd le gelıyor bunun ısletım sıstemı java oldugu ıcın nasıl bır harıta programıyla gelecek bilgisi olan arkadaslar bununla ılgılı acıklama yaparsa sevınırım tesekkurler

Alıntıları Göster
    quote:

google maps programıyla çok rahat yapılabilecek, önceki yazıları(5.sayfa) da göz gezdirirsen bilgi edinebilirsin arkadaşım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metbey -- 23 Ekim 2008; 11:53:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuRaN.z

İnceleme için teşekkürler, Renoirin incelemesinde bazı eksileri belirtilmiş, Pixonla karşılaştırmalara göre pixon ekran, kamera,arayüz,ses, ve yazılım ve multimedya konusunda daha başarılı bulunmuş, özellikle kamera konusunda lg nin de kötü olmamasına rağmen pixon nerdeyse mükemmele yakın bulunmuş özellikle çözünürlük ve renkleri yansıtması başarılı bulunmuş, ses konusunda pixon oldukça kaliteli bulunmuş, renoirde kötü değil ama müzik ve videoda biraz daha geride bulunmuş(video konusunu anlamadım) müzikte ekolayzer yok renoirde, lg nin özellikle wi-fi konusunda artı olduğu ondada web browser biraz eksik olduğu gibi birşey söyleniyor tabi bütün bunlar benim anladığım kadarıyla(yanlış anlamışsam şimdiden özür), sonuçta benim edindiğim izlenim lg nin wi-fi harici genelinde pixonun biraz daha gerisinde bir cihaz olduğu gibi bir yaklaşımdalar,
    diğer arkadaşlar ne düşünürler bilmiyorum ama bizim revolver incelemesine daha fazla ihtiyacımız var gibi, şuda var eğer pixonda wi-fi olsaymış renoirin işi oldukça zor gibiymiş bu incelemelere göre,
    bu arada iki cihazında standart işletim sistemine sahip olmaları kıyaslamalardaki farklarda önemli etken kim nede iyiyse öyle kalabilir sonradan fazla oynama olmayacaktır muhtemelen...

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

İnceleme için teşekkürler, Renoirin incelemesinde bazı eksileri belirtilmiş, Pixonla karşılaştırmalara göre pixon ekran, kamera,arayüz,ses, ve yazılım ve multimedya konusunda daha başarılı bulunmuş, özellikle kamera konusunda lg nin de kötü olmamasına rağmen pixon nerdeyse mükemmele yakın bulunmuş özellikle çözünürlük ve renkleri yansıtması başarılı bulunmuş, ses konusunda pixon oldukça kaliteli bulunmuş, renoirde kötü değil ama müzik ve videoda biraz daha geride bulunmuş(video konusunu anlamadım) müzikte ekolayzer yok renoirde, lg nin özellikle wi-fi konusunda artı olduğu ondada web browser biraz eksik olduğu gibi birşey söyleniyor tabi bütün bunlar benim anladığım kadarıyla(yanlış anlamışsam şimdiden özür), sonuçta benim edindiğim izlenim lg nin wi-fi harici genelinde pixonun biraz daha gerisinde bir cihaz olduğu gibi bir yaklaşımdalar,
    diğer arkadaşlar ne düşünürler bilmiyorum ama bizim revolver incelemesine daha fazla ihtiyacımız var gibi, şuda var eğer pixonda wi-fi olsaymış renoirin işi oldukça zor gibiymiş bu incelemelere göre,
    bu arada iki cihazında standart işletim sistemine sahip olmaları kıyaslamalardaki farklarda önemli etken kim nede iyiyse öyle kalabilir sonradan fazla oynama olmayacaktır muhtemelen...

Şimdi olmadı bizde bu telefonu bekliyorduk ama geride kalmış ....

• quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

quote:

Orjinalden alıntı: TuRaN.z

Şimdi olmadı bizde bu telefonu bekliyorduk ama geride kalmış ....

Alıntıları Göster
    @minimalist,
    Geri kalmış derken o sitenin incelemesi bana bir tuhaf geldi açık söyleyim.
    Sample bir cihazla yapmışlar ve de biraz saçmalamışlar...
    Ben izlenimlerime göre Pixon'la karşılaşmasında şunları gördüm :

1. Foto : Pixon, Renoir'in Sample (örnek) cihazına göre +1 adım üstün gibi duruyor. Asıl cihazla performansını bilmiyoruz. Malum, LG Sample ve seri üretim cihazında değişiklikler yaptı.
    2. Video : Renoir VGA@30fps DivX video çekerken, Pixon WVGA@30fps mp4 video çekiyor. Aralarında çok fark yok. Renoir'in DivX çekmesi karelenmeler konusunda daha üstün.
    3. Touch kalitesi : Omnia'yı incelemiş, inceleyenlerden de dinleyen biri olarak Samsung'un dokunmatik hassasiyeti kötü. Baya bastırmak gerekiyor. Bazen algılamıyor, her yere parmakla dokunmanız olası değil. Pixon'da bu durum değişirse bilemem. LG Viewty ile zaten bu rüzgârı başlatan isim oldu. Bu konudaki tecrübesi Samsung'dan ötede ve izlediğimiz videolarda çok başarılı...
    4. Multimedia : İkisi de DivX oynatabilmekteler. İkisinde de 3,5mm giriş kulaklık dönüşüm aparatı ile sağlanmakta. LG Dolby Mobile ses teknolojisi sunuyor. Eksi olarak ekolayzır yok ama ayarlı bir ekolayzırla geldiği belirtilmekte. Pixon ses kalitesi hakkında Omnia ile aynı olacaktır.
    5. İnternet : Renoir, en büyük farkı burada atıyor zaten Wi-fi desteğiyle. Pixon'da bu olmaması büyük hayal kırıklığı...

Yukarıda saydığım özellikler tamamen benim incelemiş olduğum karşılaştırmalardan çıkardığım sonuçtur.
    buna göre Pixon nerede üstün ben bunu anlamadım.

Zaten cihaz elimize geldiğinde detaylı incelemede ak mı kara mı ortaya çıkaracağız, tüm forum arkadaşlarımıza sunacağız...

• quote:

Orijinalden alıntı: metbey

Reis, kamerada en iyi renoir... bu iyi haber....:)

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: metbey

nasıl vardın bu kanıya anlamadım?

http://www.phonearena.com/htmls/8-megapixel-GSM-Cameraphone-Comparison-Q4-2008-review-r_2039-p_3.html

burdan bakınca bana öyle gözükmedi de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanko78 -- 23 Ekim 2008; 17:29:13 >

• quote:

Orijinalden alıntı: tanko78

quote:

http://www.phonearena.com/htmls/8-megapixel-GSM-Cameraphone-Comparison-Q4-2008-review-r_2039-p_3.html

Alıntıları Göster
    @Révølvér

Bende Lg kullanmak istiyorum 1. nedeni herkes zaten nokia kullanıyor..LG olsun farklı olsun

Eleştirim, LG nin tasarım konusunda çok iyi olduğu bi gerçek fakat bu telde onu göremedim samsung bayağı yol katetmiş tasarım konusunda fakat bilerek wi-fi koymamışlar tele politika icabı...

Size LG nin ithalatçısımı incelemek için bu telden gönderecek acaba?

Şöyle dahili hafıza + symbian koysaydı şu tele gerçekten harika olurdu LG yi anlamıyorum pazar payını arttırması lazımken o özellik kısıyor ...rekabet etmek istiyorsa bence fiyatlarınıda gözden geçirmek zorunda..

• quote:

Orijinalden alıntı: tanko78

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: tanko78

quote:

Evet, o incelemelere bakarsak ki çok ayrıntılı pixon bayağı farkettiriyor kendini

• quote:

Orijinalden alıntı: minimalist

quote:

Orjinalden alıntı: tanko78

quote:

Evet, o incelemelere bakarsak ki çok ayrıntılı pixon bayağı farkettiriyor kendini

Alıntıları Göster
    @minimalist,
    Evet, forumumuzda metbey sayesinde halledeceğiz bu işi.
    İncelemeden sonra daha net göreceğiz her şeyi.

GSMArena gibi sağlam site incelemeleri dışında ben pek objektif bulmuyorum diğer incelemeleri.
    Malum, günümüzde prestij için her şey dönebiliyor.

Nice incelemeler gördük ki "kötü" denilip de elimize aldığımızda mükemmel olan cihazlar...

• quote:

@minimalist,

GSMArena gibi sağlam site incelemeleri dışında ben pek objektif bulmuyorum diğer incelemeleri.

Nice incelemeler gördük ki "kötü" denilip de elimize aldığımızda mükemmel olan cihazlar...

Alıntıları Göster
    quote:

@minimalist,

N82 resim galerisinde bi arkadaşada ben incelemelerin gerçeği yansıtmayabileceğini önemli olan son kullanıcıların incelemeleri olduğunu söylediğimde senaryo üretiyosun demişti ..böyle şeyler olabiliyormuş demekki...

Hala beklemedeyiz peki 500 eurodan satışa sunulacağı doğru mu? Satışa çıkacağı tarih konusunda bilgi var mı?"

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.