Şimdi Ara

| DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi | (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
772
Cevap
1
Favori
55.857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NBA01

quote:

Orjinalden alıntı: Ottoman_PoweR

...Ayrıca oyundaki ticaret sistemi uçmuş vaziyette olup, oyuna sıfırdan başlıyan bir kişinin oyunda gelir etmesi çok zorlaşmıştır.En son 1 ay önce oyuna giriş yapmış bir kişi olarak oyunda nelerin satıldığını söyleyebilirim.Oyunda;

• +10 Brave Crest (500-600 m arası)
    • +10 Miracle Egg (450-500 m arası)
    • Evrim kartları (1. seviye level kartları alınır genellikle ve set halinde olanların fiyatları uçuçu düzeydedir.Traynamon kartlarının 6 milyar'a satıldığını biliyorum.)
    • Kapsüller (Tabiri yerindeyse ekmek-su gibi satılır.Mutlaka alıcısı çıkar.Digimonların yumurta evriminde kullanılır.Elimde mevcut olduğu için hiç satın alma gereksinimi duymadım.Fiyatı hakkında bilgim yok.Ama ucuz değil.)
    • Evrim yumurtaları (Fazla talibi yok ama oyunda satılan bir materyal.Kapsülle birlikte yumurta evriminde kullanılır.Drop toplayıp yapabilirsiniz.Belki oyuna sıfırdan başlayanların kazanç yapabileceği tek şey.)
    • +10 takılar (Atak takılarına istek daha fazladır.Set olarak 1 milyara alabilirsiniz.Ucuza satanlarda vardır.)
    • Pet yumurtası (Calumon'a iistek daha fazladır.500-600m'ye rahatlıkla alabilirsiniz.)
    • Pet yemeği (100-200m'e rahatlıkla alabilirsiniz)
    • Deva Auralar (Digimonlarınız ölmediği takdirde aynı evrim seviyesinde arkanızda dolaşabilir ve savaşa devam edebilir.30 günlük kullanım süreli olarak siteden temin edilir.Size fiyatını şöyle söyleyeyim 3 +10 Brave Crest + 1 +10 Brave Egg'e 30 günlük alınır.Ama 30 günlük bulmak çok zordur.Maksimum 10-15 günlük satılır.)

Ayrıca oyunda satılan kartlar;

• GDX (Gold Drill Set, 22'lik 100'lük setler halinde bulunur.Oyunun en ihtiyaç duyulan itemidir.Savaş esnasında karşınızdaki tüm digimonlara bir digimona vurmuş gücünde vurursunuz.Ayrıca %100 attağınız artar.Parça halindede satılır.100'lük seti 900m'e alabilirsiniz.)
    • %120 atak kartı (22'lik set halinde bulunanı vardır.En değerlisidir.Az bulunur.300-400m'e alabilirsiniz.)
    • %120 atak kartı (100'lük set halinde bulunanı vardır.500-700m'e bulabilirsiniz.)
    • %100 atak kartı (100'lük set halindde bulunanı vardır.400-500m'e bulabilirsiniz.)

Oyundaki ticaret sistemi bu.Burada söylediğim paralarda kolay kazanılmıyor.Size şöyle bir örnek vereyim.1000 adet GDX,1000 adet %120 atak kartı 100'lük setlerden ve 1000 tane %100 atak kartını MetalEtemonlar'da (MetalEtemon;oyunda Mavi tamer olmayan oyuncuların kesebileceği en güçlü boss olmayan digimondur.) hepsini normal olarak kullandığınızda 2,5m para kasabiliyorsunuz.Yani oyundaki bu ticaret uçurumunu anlayın...

Ottoman_PoweR ii dionda bende şu an daha dün başladım 21 lvl Greymon ( Tyrannomon yapcamda bi kere denedim kart çamurlu digiye döndü returnla gene greymon yaptım ) 22 lvl Growlmon var paramda 300,000,000 küsür adama 10 tane gdx yani Gold Drill X satıom adam bana 800,000,000 dio ama benim derdim para değil item 3 tane +10 luk brave alcam die gitti çok gdx şunun şurasında 270 küsürü gdx im kaldı bide 30 tane %120 atak veren itemim var artık adamlar onlara bile önem vermio bide bana from dienlerin hepsi avrupadan zaten korelilere eski üyeliğimde demiştim bişi olmadı , burda fazla konuşmuom

ya 3 +10 luk brave var ama miracle de lazım 3 tane +10 luk adamın birinde vardı 30 gdx 10 Sword of Justice vee 1 tane +10 luk Crest of Reliability ( mavi olan ) dan veriom üstüne bide 100,000,000 Bit veriom adam kabul etmio yani senin dediğin daha iyi senin dediğin gibi olsa ooo bir sürü şey yapmıştım 3 +10 luk brave toplayana kadar anam ağladı zaten
    Oyun ingilizce patch hariç kaç mb ediyor ve ottoman darılma ama ne zaman avatarını görsem aklıma ayak kokusu geliyor Neden acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: demonsaphire

Oyun ingilizce patch hariç kaç mb ediyor ve ottoman darılma ama ne zaman avatarını görsem aklıma ayak kokusu geliyor Neden acaba.

Alıntıları Göster
    @-FeYYaZ-=O başka bir konu. O oyun 2010 yılında Kore sunucusunda ayrı bir oyun olacakdı sanırım. İsmi ve sitesi farklı olacaktı.

@GodBlessYou=KSSN numarasının kullanılamayacağını söylüyor.

@NBA01=Kalın yazmalıydım sanırsam.En son 1 AY önce girdim.

@demonsaphire=Yükleme dosyası 714mb küsür olmuş sanırım. O büyük bir Türk büyüğüdür ayrıca.Google'da Fahrettin Türkkan yaz öğren...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 24 Ağustos 2008; 10:51:42 >

[sm=You_Rock_Emoticon.gif]
    Çabalar sonuç verdi, efsane döndü.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

@-FeYYaZ-=O başka bir konu. O oyun 2010 yılında Kore sunucusunda ayrı bir oyun olacakdı sanırım. İsmi ve sitesi farklı olacaktı.

@GodBlessYou=KSSN numarasının kullanılamayacağını söylüyor.

@NBA01=Kalın yazmalıydım sanırsam.En son 1 AY önce girdim.

@demonsaphire=Yükleme dosyası 714mb küsür olmuş sanırım. O büyük bir Türk büyüğüdür ayrıca.Google'da Fahrettin Türkkan yaz öğren...

Alıntıları Göster
    dediklerini yaptım ama bende oyun hata verio kore dil paketi olmadığından olabilirmi?

• quote:

Orijinalden alıntı: GodBlessYou

dediklerini yaptım ama bende oyun hata verio kore dil paketi olmadığından olabilirmi?

Alıntıları Göster
    ben indirmeye başladığımda tıklıyorum exeye hata veriyor ndn:S

• quote:

Orijinalden alıntı: Ss?

ben indirmeye başladığımda tıklıyorum exeye hata veriyor ndn:S

Alıntıları Göster
    Hepsini tamamen okumamamışsınız yazdıklarımın.

@GodBlessYou= Hatanı SS olarak görebilirmiyim?

@Ss?= Önce üyelik girişi yapcaksın.Ondan sonra oyun iniyor.

• quote:

Hepsini tamamen okumamamışsınız yazdıklarımın.

@GodBlessYou= Hatanı SS olarak görebilirmiyim?

@Ss?= Önce üyelik girişi yapcaksın.Ondan sonra oyun iniyor.

Alıntıları Göster
    Çok eskiden kalma bi üyeliğim vardı banlanmamış eğer videodakini yapabilirsem okullar açılana kadar biraz kasabilcem

Çok eskiden kalma bi üyeliğim vardı banlanmamış eğer videodakini yapabilirsem okullar açılana kadar biraz kasabilcem

Alıntıları Göster
    arkadaslar soylediklerimi lütfen dikkate alın kssn hiç sorun deil kssn genarator die bişe war %100 çözüm oluo ben döört tane üyelik aldım ben eger ben yapamam diyorsanız sorun deyil ben üyelik alrım size

• quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

arkadaslar soylediklerimi lütfen dikkate alın kssn hiç sorun deil kssn genarator die bişe war %100 çözüm oluo ben döört tane üyelik aldım ben eger ben yapamam diyorsanız sorun deyil ben üyelik alrım size

Alıntıları Göster
    Ottoman ben şimdi senin verdiğin linkten oyunu indirdim kurdum masaüstündeki simgesine tıkladım hiç patch indirmedi starta bastım server seçme bölümüne bastım uzunca bir hata verdi ama oyundan atmadı id ve şifre yazma yeri gelmedi okadar şimdi o metalgarurumonun verdiği yöntemi deniycem version 3,91 yazıyor siteden yine herhangi bir patch indirmem gerekiyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: qqahmetqq

Alıntıları Göster
    Bakın arkadaşlar birkez daha söylüyorum.Yukarıdaki metinleri tamamen okuyun cevaplarınızı bulacaksınız.

@demonsaphire=Yamaları elle indirmen gerekli.Siteye giriş yap.Üyeliğini gir siteye ve yamaları indir.Yamalar oyunu indirdiğin butonun altındakiler.

@qqahmetqq=Metnimide KSSN Generator'den bahsettim.

• quote:

Bakın arkadaşlar birkez daha söylüyorum.Yukarıdaki metinleri tamamen okuyun cevaplarınızı bulacaksınız.

@demonsaphire=Yamaları elle indirmen gerekli.Siteye giriş yap.Üyeliğini gir siteye ve yamaları indir.Yamalar oyunu indirdiğin butonun altındakiler.

@qqahmetqq=Metnimide KSSN Generator'den bahsettim.

Alıntıları Göster
    Hangilerini indirceğimi söylermisin ortada digimonrpg patch 461mi ne yazıyor onu indireceim değilmi?

Ona tıkladım bi ekran geldi ve indirmeğe başladı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demonsaphire -- 24 Ağustos 2008; 13:14:32 >

• quote:

Hangilerini indirceğimi söylermisin ortada digimonrpg patch 461mi ne yazıyor onu indireceim değilmi?

Ona tıkladım bi ekran geldi ve indirmeğe başladı.

Alıntıları Göster
    Doğru.

• quote:

Doğru.

Alıntıları Göster
    Digimonrpg.bin dosyası hata veriyor

• quote:

Digimonrpg.bin dosyası hata veriyor

Alıntıları Göster
    Hatanı SS olarak atarsan yardım edebilirim.Ayrıca bin dosyasını buldum.

http://www.rapidshare.com/files/13327254/DigimonRPG.bin

****=Rapid-share yaz.Treyi kaldır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 24 Ağustos 2008; 17:39:59 >

• quote:

Hatanı SS olarak atarsan yardım edebilirim.Ayrıca bin dosyasını buldum.

http://www.rapidshare.com/files/13327254/DigimonRPG.bin

****=Rapid-share yaz.Treyi kaldır.

Alıntıları Göster
    ip bulan var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: sheva_33

ip bulan var mi

Alıntıları Göster
     | DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |

İşte bu

• quote:

| DigimonRPG [Kore-Çin-Global] - DMO [Kore] Rehberi |

İşte bu

Alıntıları Göster
    @anildo= Hatanı ayrıntılı olarak bahset.
    @demonsaphire= Yukarıda verdiğim linki denedin mi?

• quote:

@anildo= Hatanı ayrıntılı olarak bahset.
    @demonsaphire= Yukarıda verdiğim linki denedin mi?

Alıntıları Göster
    ss alamıyorum ama oyun doluyor tam açılırken okunmayan bir yazı gelio tamam a basıorum oyun açılıo gibi oluo sonra kapanıo neden ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodBlessYou -- 24 Ağustos 2008; 22:04:27 >

ss alamıyorum ama oyun doluyor tam açılırken okunmayan bir yazı gelio tamam a basıorum oyun açılıo gibi oluo sonra kapanıo neden ?

Alıntıları Göster
    @ GodBlessYou=Açtığın konudaki hata ise onun çözümü yamaları ellinle indirmendir.Siteyi aç, giriş yap ve sonra oyunu indireceğin yerden 3. yada 4. butona bas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 25 Ağustos 2008; 10:07:45 >

• quote:

@ GodBlessYou=Açtığın konudaki hata ise onun çözümü yamaları ellinle indirmendir.Siteyi aç, giriş yap ve sonra oyunu indireceğin yerden 3. yada 4. butona bas.

Alıntıları Göster
    ya ottoman_power abi senin videonu izledim güzel yapmışsın ama bi konu var sen orda %100 çalışan isveç proksisi demişşsin onu bana özel olarak pm atabilir misin digimon hayranıyım ve oyunu oynayamıyorum nolur yardım et

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: GodBlessYou

belki game guardda sorun vardır game guard çıkarkenmi bin hatası verio ???

King of Rap !!!

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.