Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18501. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
72 Misafir (6 Mobil) - 66 Masaüstü6 Mobil
5 sn
370.012
Cevap
2.872
Favori
24.548.250
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
606 oy
Sayfa: önceki 1...9250...18.49918.50018.501
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • yapımcı bunların boş hypenı görüp, tamam la türkçe yapalım oyunu madem bu kadar talep var diyip türkçe yapıyor oyununu. ama tabiki de hiç biri oyunu satın almıyor, korsan oynuyor. adam bi daha sallar mı seni, türkçe yapar mı sonraki oyunlarını?

firmalara saldırmaları yetmezmiş gibi bir de "biz türkçe yaptık oyunu, bizim emeğimiz, biz yaptık, bizim sayemizde" diye türk oyunculara saldırıyorlar.

elemana neden korsan oynuyorsun diyende yok kendi kendine kuruluyor buradaDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]  sen müşteri bile değilsin neden Türkçe için taşkınlık yaratıyorsun diye soruyoruz

burada korsan kullanmadım diyende yoktur varsa da yalan söylüyordur sadece ''pc fırsatları'' yazan yere gelip de cayır cayır korsan kullanıyorum üstüne yapımcıya sövüyorum Türkçe için, piyasayı biz kurtarıyoruz be olm triplerine girmeyin insanlar gülüyor baya Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

• Banzai! kullanıcısına yanıt

O elemanın kitlesinin büyük çoğunluğu sabah akşam twitch den çıkmayan toksik ergen velet topluluğu.birşey desen hemen topluca saldırıyorlar.sanki bizler türkçe istemiyoruz gibi.akıl sağlığı için en iyisi bulaşmamak.umarım o firmalar favorilere ekleyenlerin kaçının oyunu satın aldığına bakıyordur.tabiki asıl önemli olan toplam satış adetlerine baktıklarında acı tabloyu görecekler.

AMD Ryzen 7 7700 (5.5 Ghz)--Gigabyte GeForce RTX 5070 Ti Windforce OC SFF 16GB--MSI MAG X870 TOMAHAWK WIFI--Patriot Viper Venom 32GB (2x16GB) DDR5 7400MHz CL36(6200 CL26 1:1)--43" Samsung UHD 4K 144 Hz Odyssey Neo G7 G70NC Gaming Monitor--WD Wd Black Sn850 1 TB Gen4 NVMe M.2 SSD--Crucial P3 Plus 1TB PCIe Gen4 3D NAND NVMe M.2 SSD--970 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--960 EVO 500 GB NVMe M.2 SSD--WD Green SN350 NVMe M.2 SSD (480 GB)--Phanteks Eclipse P500A--MSI MPG A850G Gen5 850 W--NZXT Kraken X62 Liquid Cooling System--Ultra Slim Soundbar HW-S800B--Asus TUF K3 AURA Mekanik Oyuncu Klavyesi--ROCCAT KONE EMP RGB Gaming Mouse
  • o vasıfsız gereksizi de onu destekleyenleride blocklayıp geçmek en iyisi. her oyuna 70$ veriyormuş gibi fiyatlandırma ve steamin dolara geçmesiyle meşrulaştırıyorlar korsan kullanmayıDijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

@Dark matter

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 70% on Victoria 3 on Steam
    https://store.steampowered.com/app/529340
    Save 35% on No More Room in Hell 2 on Steam
    https://store.steampowered.com/app/292000
    Save 40% on Sonic Racing: CrossWorlds on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2486820

CPU: AMD Ryzen 5 2600 | GPU: MSI RX 5700 MECH GP OC | RAM: 2x16GB Kingston Beast 3200MHz | Anakart: MSI B450-A PRO | SSD: Samsung 860 EVO 250GB | M.2 SSD: James Donkey JD1024 1TB | HDD: Seagate Barracuda 2TB | Kasa: Cooler Master MB520 | Monitör: Samsung C27HG70 | Fare: Logitech G102 | Klavye: Aula F75 | Kulaklık: SteelSeries Arctis 3 | Pad: GamePower GP700 RGB | Gamepad: Dualsense Controller | Ses Sistemi: Logitech Z506 | Telefon: Poco X3 Pro 8/256GB

• Steam Deck gibi Türkiye'de satılmayan ürünleri almak için kullandığım 2. bir Steam hesabım vardı. İşime gelince Almanya, işime gelince Amerika ayarlayıp alış verişimi yapıyordum.

Bugünlerde Steam Controller için hesaba para atmak istediğimde problem yaşadım. Hesabım banlandı, açtırmaya uğraştım ama sonunda Türkiye'ye döndü geri. Yani muhtemelen 3 ay bölge değiştiremeyeceğim.

Sorunun kaynağı Türkiye'den bir kredi kartı kullanmam. Daha önce böyle bir sorun yoktu, yeni bir uygulama sanırım. Artık Steam hesabın bölgesiyle kullanılan kredi kartının aynı bölgede olmasını şart koşuyor.

Görünüşe göre bölgesel kısıtlamalar artarak devam edecek.

Ben de böyle olacağını düşünüyorum. Mesela geçtiğimiz günlerde Steam'den Mortal Shell 2 için başlık açmışlar Türkçe olsun diye, bir sürü de destek yorumu atılmış. Yahu kaçınız hayatınızda Mortal Shell diye bir oyun duydunuz da alacaksınız sanki. Adamlar da sanıyor ki bu kadar Türk talep ediyorsa talep etmeyenler de dahil olmak üzere milyonlarca Türk oyuncu var herhalde, hemen dillerini eklemeliyiz diyorlar ve birçok yayıncı da ekliyor helal olsun. Hatta son zamanlarda ben cidden çoğu oyunu bu Türkçe Oyun Seferi sayesinde Türkçe oynayabileceğimizi düşünüyorum. Ama bu birkaç aya patlayacak maalesef, geçici bir durum olacak. Önümüzdeki 1-2 sene birçok oyun Türkçe gelecek ama sonrasında yayıncılar bir bakacaklar ve ana bu Türklere satış yapamamışız, e hani bunlar binlerce kişi dil desteği istiyordu diyerek bir daha Türkçe talebi olduğunda takmayacaklar bile bizi. 007 First Light çıkacak, bakacaklar Türkiye'den satış az ve hop IO yine Hitman Absolution sonrası gibi bizi kara listeye alacak. Control Resonant sonrası Remedy de aynı şekilde bir daha bu Türkçe taleplerine bakmayacaklar. Yayıncıların insafına kalacağız artık yani kimse Steam tartışmalarında açılan destek taleplerine bakmayacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• 7 Mayıs 18:00'e kadar eklerseniz kalıcı ücretsiz.

Save 100% on Overcome Your Fears - Caretaker on Steam
    https://store.steampowered.com/app/3550490/Overcome_Your_Fears__Caretaker

''Orayı yıkarlar!''

Adult Games Week: Spring

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tjrr -- 2 Mayıs 2026; 2:5:52 >

• @Kaladin. ilginize hocam. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Esas, Stoya Bey Amca'yı çağırmak gerek. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.