Şimdi Ara

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] (18129. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: FORZAFATHER , imjohnnystark , imjohnnystark Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 64 Misafir (42 Mobil) - 24 Masaüstü43 Mobil
5 sn
362.674
Cevap
2.803
Favori
22.995.126
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
599 oy
Öne Çıkar
Giriş
  • Bende Persona'da yok Banisher'da yok bence alınır.

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Efsane yapımlar cok yakında... Birde Türkçe gelse tadından yenmez.

• https://atarisalon.com/

Güzel oyunlar var ve telefondan oynanabiliyor. Eski nostaljik oyunlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sen Aydınlatırsın Geceyi kullanıcısına yanıt

Oyunu yıllar önce bitirmiştim. Sıkıntıları vardı hem teknik olarak hem de oynanış olarak ama atmosfer ve müzikler olarak çok sevmiştim ben şahsen. Tabi herkesin katlanabilme eşiği farklıdır. Eğer seninki çok kırılgansa ve üst düzey beklentin varsa uzak dur derim. Şahsen ben bu konularda birçok kişiye göre katlanma eşiğim oldukca yüksek bu yüzden sorun yaşamıyorum. Mesela ps3te shadow of mordor oyununu ilk çıktığında 15 FPS ile bitirmiş ki yavaş anlamında soylemiyorum teknik analizleri de vardı cidden 15 FPS calisiyordu ve hatta platinlemistim bu şekilde olmasına rağmen. Düşün bircok insan eminim ki bırakmıştır oynamayi :) tabi ps4te oynayınca oyun yağ gibi akıyordu bir de orda platinlemistim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Megathrone26 -- 5 Ağustos 2025; 21:30:3 >
  • Fazla Banishers'ı olan varsa mesaj kutum açık dostlar.

• tjrr kullanıcısına yanıt

Gayet güzel bir oyuna benziyor fiyatına bakıldığında. Fragmanı da iyi hazırlamışlar bence, sondaki kayan yıldızla olayı "add to wishlist"e bağlama esprisi de hoş olmuş. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Credits'e takıldım yine. Sanki gördüğüm isimlerden biri çocukluk, lise, üniversite, vs. arkadaşlarından çıkacak bir gün ve sektörün ülkemizde ne kadar genişlediğinin belirtisi olacakmış gibi hissediyorum. Öyle biri henüz çıkmadı tabii ama oyunun ses kayıt yünetmenlerinden biri Ufuk Bigay'mış. Bu adam 90larda kendi albümünü de çıkarmış olan müzisyen, seslendirmeci olan kişi galiba. Yaşı yetenler hatırlar, özellikle Tango şarkısı çok çalınırdı TVde, radyolarda. Kaliteli iş çıkarmışlar galiba, bir de Türkçe seslendirmeye bütçe ayırabilseler güzel olacakmış. Alalım listemize. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Steam fragman oynatıcısı güncellemesi yaptığında sevinmiştim, hemen denemiştim ama hala klavye yön tuşları ile videoyu ileri geri alma olmadığını görünce hayal kırıklığı olmuştu. Sonradan bu özellik gelmiş, şimdi denediğimde klavyede space tuşu ile pause yapılabiliyor ve sağ sol yön tuşları ile de video 5 sn. ileri geri alınabiliyor. Yukarı aşağı tuşları ile videonun sesini artırıp azaltma özelliğini de getirirlerse harika olacak, en sonunda!

Valve'ın Steam Deck'i ülkemizde alınabilir hale getirmesine imkan yok anlaşılan. Güncellenmiş donanımlı yeni cihazdan da hala haber yok gördüğüm kadarıyla. Sıfır Steam Deck OLED 1TB (yansımasız ekran) modelini almaya niyetleniyorum yavaş yavaş ama güvenilir bir satıcı da bulamıyorum. 30K civarına alınabilir görünüyor aslında.

Konuda Steam Deck kullananlar vardı diye hatırlıyorum. Alım konusunda önerisi olanlar varsa özelden yazsınlar mümkünse. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Be-Mine -- 5 Ağustos 2025; 22:45:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Absnthe

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]

Efsane yapımlar cok yakında... Birde Türkçe gelse tadından yenmez.

2026'da 3 tane Capcom oyunu insan şaşırıyor. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Humble bundle da bu ay : persona 5 Royal ve Banishers ghist of New eden var. Bende persona var Banishers de bu ay PlayStation ile verildi almak isteyene güzel oyunlar .

• Tarihindeki en düşük fiyatta; 1,49$:

Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 70% on Anomaly Agent on Steam
    https://store.steampowered.com/app/2378620/Anomaly_Agent
  • Banishers isteyenler fiyatı 230 lira falan şu an daha da düşebilir.

eneba
    Buy Banishers: Ghosts of New Eden PC Steam key! Cheap price
    https://www.eneba.com/tr/steam-banishers-ghosts-of-new-eden-pc-steam-key-global
  • ultralisan kullanıcısına yanıt
    Iyi düşmüş.
    190₺ ayırdım buna.
    Satmak isteyen olursa da yeşillendirebilir mesaj kutumu.

Biraz daha bekleyip üstüne kuponla alırsak güzel fiyata gelecek gibi. 209 TL'ye satan satıcı da var, puanı oldukça yüksek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bulduren -- 6 Ağustos 2025; 22:50:3 >
    Sayenizde 35 dolarlık oyunu 200 TL’ye kaptım, teşekkürler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • @Yanfo 200 150 değil de neden 190  

@bulduren mainstream oyun persona olduğundan bu oyun 200 altına düşer ama düşmese ne olur 2024 oyunu belli kalite üstü witchercılık oyunu 35 40 saat içeriği var.

@CaptainErturan rica ederim iyi oyunlar.

• Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]
    Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU]store.steampowered.com
    Save 60% on Alone in the Dark on Steam
    https://store.steampowered.com/app/1310410/Alone_in_the_Dark
  • Geçen ay Cat Quest 3, bu ay da Banishers'ı üç otuz paraya alabileceğiz. Bu humble kodları bayağı işe yarıyor.Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

Tavsiyem bir iki hafta bekleyin. Fiyatlar epey düşüyor. Ha uygun gördüğünüz bir yerde yakalayıp alabilirsiniz de. 20-30 tl için ölücülük yapmaya da gerek yok. Forumdaki kazıkçılara fazla ödemeyin yeter. Dijital PC Oyun Fırsatları [ANA KONU] 

150 de olur.
    Lakin 150 biraz düşük kalır gibime geldi.

200 de olabilir aslında.
    Çünkü neden olmasın?

Konu tamamen psikolojik, fiyatlama babında.

• Fanatical böyle bir paket yapmış gözüme uygun göründü. Bu oyunları düşünenler bakabilir.

Seçilen oyun sayısına göre adeti bu fiyatlara geliyor. Telefondan paylaşıyorum oyunları yazamadım kusura bakmayın.

fanatical
    Build your own Scorching Bundle | Fanatical
    https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-scorching-bundle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imjohnnystark -- 7 Ağustos 2025; 9:54:0 >

• Battlefield 6'ya bir bakayım dedim, 150 bininci sırayı görünce korktum ya sıra hızlı ilerliyor gibi

Edit: Nihayet ana ekrana geçtik ama oyun açılmıyor. O kadar bekledik deyip biraz atış talimi yaptım çıktım. Bugün bulaşmamak lazım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robinson Crusoe -- 7 Ağustos 2025; 12:4:39 >
  • imjohnnystark kullanıcısına yanıt

1 dolara yirmili oyun dolu paket aldığım günler geldi aklıma.. Çok sömürdüm zamanında bu siteyi. Eski adı bundlestars filandı. Hey gidi ya...

• 
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.