Şimdi Ara

Pwnage Tool 2.0 Yarın Çıkıyor Herhalde...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
618
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://blog.iphone-dev.org/post/42848890/sundays

We love sundays. We think you will too.

Pazarları seviyoruz. Sizinde seveceğinizi düşünüyoruz.

demiş dev-team..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bynedim -- 19 Temmuz 2008; 23:49:50 >

• İnşallah george gibi bomba çıkmaz ama tebrik ederim hızlısın daha yeni yayınlamışlar
  • Vatana millete hayırlı olsun

Ama ben bekleyeceğim,daha çoğu programın 2.0 desteği yok...Sadece Appstore'la idare edemem, hem hatası,eksiği,gediği varsa öğrenmiş olalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 20 Temmuz 2008; 0:23:23 >
  • daha erken sene sonuna geçeriz 1.1.4 haline gelene kadar beklıcez ben hiç gecmem belkı
  • "Tomorrow comes the schedule, not more ..."

Baktı millet niyetine girdi, açıkla yapmak zorunda kalmış

Yarın sadece tarih vereceklermiş nezaman çıkacağına dair

Edit : Gerçi biri de bu yorumu yapanın fake olduğunu söylemiş, işler karışacak birazdan blogda, eğlenceye gel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kyle007 -- 20 Temmuz 2008; 0:39:01 >
  • bu pwnage tool u hangi işletim sisteminde kurup çalıştırmamız gerek ( vista, Mac os ,xp) diye sorsam ayıp mı etmiş olurum arkadaşlar..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • macos diye biliyorum windows versiyonu winpwn sanırsam yanıltmış olmayayım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: kyle007

Vatana millete hayırlı olsun

Ama ben bekleyeceğim,daha çoğu programın 2.0 desteği yok...Sadece Appstore'la idare edemem, hem hatası,eksiği,gediği varsa öğrenmiş olalım

Aynen, bende hemen 2.0'a geçmeyi düşünmüyorum. Önce herşey yerli yerine otursun, ondan sonra 2.0'a geçeriz. Aceleye gerek yok

• Acele İŞE Şeytan KARIŞIR .... Acele etmeyelım arkadaslar sankı ucucak 2.0 olunca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.