Şimdi Ara

Mafyam.com Üye Alımı ve Rehber (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
357
Cevap
0
Favori
31.183
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Okartal en fazla saatlik haracım kadar yollayabiliyorum şimdilik sana 37.000 yolladım.
    Bekleme süresi varmış 1 saat 1 saat sonra 2. 37.000 in hazır.

Para kazanmak için var mısın ı pek tercih etmeyin çok bug oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 25 Temmuz 2008; 13:22:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: AlwaysAndForever

Okartal en fazla saatlik haracım kadar yollayabiliyorum şimdilik sana 37.000 yolladım.

Saol yeter gibi bilmiyom neyse sizce başka napiyim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Seactread

haritaya bas ordan bir kaç 1000 lik şeylere dal tetikçi ile ama önce konunun 1. mesajını oku

Yaw 2 tetikçi ve 1 ak47 ve 1bıçak ile 4000 lik hastahaen ye saldırdım öldü adamlarım ühüüüüüüüüüüüüüüüüüüü

Bu arada 6 tetikçi aldım siilah alıcam hangisindne alıyım sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okartal1 -- 25 Temmuz 2008; 13:28:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: okartal1

quote:

Okartal en fazla saatlik haracım kadar yollayabiliyorum şimdilik sana 37.000 yolladım.

Bol bol suç işle.En önemli para kaynağı haraç ve suçlardır.Şimdilik 4 dakikalık suçlar işle.

Dur daha bide yatırım merkezinden bakkal açabilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 25 Temmuz 2008; 13:28:03 >
  • ben sana 100 tetikçi atarım şimdi ama tıklıyorum anasayfa geliyor atıcam bekle hayır hep araba çalın satarsınız veya kullanırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seactread -- 25 Temmuz 2008; 13:28:19 >
  • quote:

ben sana 100 tetikçi atarım şimdi ama tıklıyorum anasayfa geliyor atıcam bekle hayır hep araba çalın satarsınız veya kullanırsınız

saol ama O kadar kapasite yok
  • quote:

ben sana 100 tetikçi atarım şimdi ama tıklıyorum anasayfa geliyor atıcam bekle hayır hep araba çalın satarsınız veya kullanırsınız

Hacı bana da bi 20 tane atsana veririm geri 1 saldırı hakkım kaldı para yok akşama atarım.
    Ne akşamı yarım saate atarım:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 25 Temmuz 2008; 13:30:40 >
  • quote:

quote:

quote:

Bol bol suç işle.En önemli para kaynağı haraç ve suçlardır.Şimdilik 4 dakikalık suçlar işle.

Dur daha bide yatırım merkezinden bakkal açabilirsin.

O kadar param yok

Sen Kazandın! Toplam 2734 atak gücüyle saldırdın ve 1500 atak gücüyle savunma yapıldı. Ona Kimin güçlü olduğunu gösterdin.
    Kuaför yerine saldırın sonucu 1307 $ gelirin arttı.
    Savaş Raporun Sayı
    Gönderdiğin Tetikçin 5
    Ölen Tetikçin 2
    Kalan Tetikçin 3

• okartal kullanıcısının yurdunda yolladığınız adamı karşılıycak yer yok. yurdunu genişlet always sende msn aç

Sen Kazandın! Toplam 1700 atak gücüyle saldırdın ve 0 atak gücüyle savunma yapıldı. Ona Kimin güçlü olduğunu gösterdin.
    Kumarhane yerine saldırın sonucu 58187 $ gelirin arttı.
    Savaş Raporun Sayı
    Gönderdiğin Tetikçin 1
    Ölen Tetikçin 0
    Kalan Tetikçin 1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seactread -- 25 Temmuz 2008; 13:34:51 >
  • yurt seviyemi4.level yaptım param kalmadı 30 tane yollarsan sevinirim bu arada yolladıklarının hepsini bi köşeye yaz gelişince hepsini ödicem söz...yardım larınız için 2nizede çok teşekkür ederim..
  • quote:

okartal kullanıcısının yurdunda yolladığınız adamı karşılıycak yer yok. yurdunu genişlet always sende msn aç

Sen Kazandın! Toplam 1700 atak gücüyle saldırdın ve 0 atak gücüyle savunma yapıldı. Ona Kimin güçlü olduğunu gösterdin.
    Savaş Raporun Sayı
    Gönderdiğin Tetikçin 1
    Ölen Tetikçin 0
    Kalan Tetikçin 1

MSN açık zaten ekleme sorusu gelmedi.Doğru yazdığından emin misin bide hacı 20 tetikçi atsana 15 dk ya geri veririm.
    @okartal

Ne demek ödemene gerek yok seni birliğe alayım.Seni geliştiririz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 25 Temmuz 2008; 13:38:05 >

• quote:

okartal kullanıcısının yurdunda yolladığınız adamı karşılıycak yer yok. yurdunu genişlet always sende msn aç

Savaş Raporun Sayı
    Gönderdiğin Tetikçin 1
    Ölen Tetikçin 0
    Kalan Tetikçin 1

YAW NE GÜZEL 1 TETİŞKÇİYLE SALDIRDIN BALA MI GELDİ O BİZE GELMEZ İŞTE BÖLE BAL 0 SAVUNMA ZUHAHAHAHA

• 10k üstü yazmışsın onu 100k yap herkes msn versin msnden taktik vericem hadi sende at pm ile msn always
  • quote:

10k üstü yazmışsın onu 100k yap herkes msn versin msnden taktik vericem hadi sende at pm ile msn always

Abi kumarhanelerde savunma yok mu?
  • 10 k 100 k n eyaw anlamadım bana mı dedin???msn yi yolluyom pm den ama açık deiğilimşuan...
  • 300+ koruma var kumarhandede

bnmkilerde 500+

k=1000 m=1000000

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seactread -- 25 Temmuz 2008; 13:44:04 >
  • quote:

10 k 100 k n eyaw anlamadım bana mı dedin???msn yi yolluyom pm den ama açık deiğilimşuan...

1k=1000$
    100k=100.000$

@Seactread

Oha ya msn i attım pm den ekle sonra anlat taktikleri biz de dalalım ganyanlara discolara kumarhanelere:D

Ya bi 9 koruma atarsan sevinirim fabrikada koruma yok:D

Abi bi kumarhaneye deneme amaçlı saldırdım nick yeri boştu boş sandım diye bi adamın çıktı adam da piskopat:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pibi Ayıcık -- 25 Temmuz 2008; 13:46:58 >
  • birliği nasıl kapatıcam birlikten ayrıl butonunu bulşamıyom yaw
  • always **s@hotmail.com(bnm deil abim sayılır) ekle şuan ondayım yaz tatili için

msnem lamerlere kapalıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seactread -- 25 Temmuz 2008; 14:02:03 >
  • quote:

always handsome_abdus@hotmail.com(bnm deil abim sayılır) ekle şuan ondayım yaz tatili için

bnce msjı değiştir alan fln olur

Yaw yine istiyicem ama son bi 100 k sı olan varmı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okartal1 -- 25 Temmuz 2008; 13:53:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.