Şimdi Ara

Anime Tanıtım : Code Geass (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
293
Cevap
3
Favori
28.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şimdi bitirdim. Sonunda bebek gibi ağladım. All Hail Lulu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Şimdi bitirdim. Sonunda bebek gibi ağladım. All Hail Lulu.

al o zaman

• quote:

Orijinalden alıntı: Basteryus

quote:

Orijinalden alıntı: Rasyonal Sosyalist

Şimdi bitirdim. Sonunda bebek gibi ağladım. All Hail Lulu.

al o zaman

Türkçe altyazıyla bitirdim, ağladım. Youtube'dan İngilizce altyazıyla izledim, gene ağladım. Ağlatma beni daha.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Naruto ve One Piece'dan daha iyi bir anime
  • indiriyorum bakalım nasıl
  • ben boyle sacma final gormedim her sey yarim yamalak kaldi boyle animenin ben taa... spoiler icerisinde sorularim var:

C.C ve V.V tarikati kim? Nereden geliyorlar? Amaclari ne? En son C.C'ye ne oldu? Öldü mü?

Suzakuya geass kullanirken neden "Hep zeroya itaat et" demek yerine "yasa" diyerek lancelotu kullanan en buyuk rakibine karsi avantajini kaybediyor?

Kiz arkadasinin hafizasini sifirlamaya ne gerek vardi? Geassi neden cok sik ve sacma sapan kullandi?

Lulunun babasi ne ayak? Ucan merdivenlerde goklerde falan takiliyor? Onun da mi geassi var?

Japon ordusuna ne oldu? Savasta tum avantajlari kaybetmislerdi. Mutlak yenilgi mi oldu yoksa asil mevzuya gelelim;

Lulu öldü mü? Veya yasayip savasin seyrini mi degistirdi?

Nukleer robot yapan asosyal kizdan ne haber? Robotuna ne oldu?

death note ile karsilastiranlara sadece guluyorum. robotlarla iki uc zeki hareket gorduk transformers cakmasi animemizden. onun disinda ne var? anormal vucut cizimleri zorlama karakterler... uyduruk catisma sahneleri... robotlarin catismalari tam komediydi, 5 yasindaki cocuklarin ellerindeki iki oyuncagi dovusturmesi gibi bir sey. ayrica nerede kira nerede lulu...

her seyi yarim yamalak birakip gittiler anlamadim ki ne oldu senarist geberdi mi... yoksa sirf mangayi sattirmak icin mi piyasaya surulmus bu anime?

efsane olabilecek animeyi resmen direkten dondurmusler... bir sonuca varilamayacagi ve lulunun
    "fail" olacagi
    o kadar belli ki, insanin seyir zevkini son bolumlere dogru silip atiyor...

ha su sahne iyiydi:
    geass'i ayna kullanarak kendi uzerinde denemisti ve kardesini kurtarmisti, death note havasi sezdim o sahnede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolfgang Heisenberg -- 12 Eylül 2014; 13:55:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Wolfgang Heisenberg kullanıcısına yanıt
    "C.C ve V.V tarikati kim? Nereden geliyorlar? Amaclari ne? En son C.C'ye ne oldu? Öldü mü?
    Lulunun babasi ne ayak? Ucan merdivenlerde goklerde falan takiliyor? Onun da mi geassi var?
    Japon ordusuna ne oldu? Savasta tum avantajlari kaybetmislerdi. Mutlak yenilgi mi oldu"

Şimdi hangisi 1. sezondaydı, hangisi 2. sezondaydı uyku sersemliği ile kestiremiyorum ama yukarıdaki sorularından anladığım kadarıyla 2. sezonu henüz izlememişsin. Eğer öyle ise aç bir 2. sezonunu da izle. Daha sonra görüşlerini tekrar paylaşırsın. Zira Code Geass animesinin finali görüp görebileceğin en iyi finallerden birine sahiptir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siyah. -- 13 Eylül 2014; 2:34:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

"C.C ve V.V tarikati kim? Nereden geliyorlar? Amaclari ne? En son C.C'ye ne oldu? Öldü mü?
    Japon ordusuna ne oldu? Savasta tum avantajlari kaybetmislerdi. Mutlak yenilgi mi oldu"

Şimdi hangisi 1. sezondaydı, hangisi 2. sezondaydı uyku sersemliği ile kestiremiyorum ama yukarıdaki sorularından anladığım kadarıyla 2. sezonu henüz izlememişsin. Eğer öyle ise aç bir 2. sezonunu da izle. Daha sonra görüşlerini tekrar paylaşırsın. Zira Code Geass animesinin finali görüp görebileceğin en iyi finallerden birine sahiptir.

ben r2 olani yani ikinci sezonu izledim zaten

• C.C ve V.V olayı şöyle oluyor bunlar aslında normal insan şimdi olaylarına gelelim. Bu kişiler ondan önceki Geass dağıtıcılarından aldılar o gücü yani o dünyada yaşam başladığından beri bu tanrısal güçlere sahip olan kişiler var. Güçlerini devrettikleri zaman ölüyorlar yani ölmesini istersen gücünü sana devredip misyonunu tamamlıyorlar tabi bunun için seni uygun taşıyıcı seçmeleri gerekiyor. Tarikat olayıda güç verdikleri kişiler Tanrı gibi onlara tapmış ayrıca dünya yönetiminde gizli söz sahipleri olarak Geass gücünü saklamış grup oluyor. Gelelim Lelouch'un babasına R1/R2 ikisindede Geass ı ile ilgili bilgi verildi diye hatırlıyorum ama yazayım onun Geass'ı kişinin anılarını baştan yazmak değiştirmek üzereni gücü olan bir Geass'dı fakat V.V ağır yaralanınca ve C.C'nin gücü ona vermeyeceğini anlayınca kendi ölümsüzlüğünü ona verdi dağıtıcı yaptı öldü. Bu arada C.C V.V gibi Geass dağıtıcıları Geass kullanamıyor. Detaylara çok girmeden finale gelelim finalde Babası ölürken dağıtım gücünü Lelouch'a devretti ( el sahnesini hatırlarsın) Lelouch yaptığı planla Suzaku'yu Zero'ya dönüştürdü ve kendini öldürttü. En son sahnede zaten C.C. konuşurken finalde sorusunu Lelouch a yöneltiyor Geass kullanıcıları yanlız yaşamak zorunda öyle değil mi Lulu diyerek. Dağıtıcı olduğu için ölümsüz ve o aracı kullananın o olduğunu tahmin ediyorum. Son olarak Lelouch Lamperouge / L.L ilginç değil değil mi ? umarım yardımcı olabilmişimdir.
  • Wolfgang Heisenberg kullanıcısına yanıt
    İkinci sezonu izlediğin halde bu soruları soruyorsan İzlediğini anlamamışsın demektir hocam. Yada başka bir yerde başka bir sorun vardır. Bence ya seriyi en baştan bir kere daha izle yada hiç buluşma, seri aklında böyle kalsın boşver. Zira ikinciye izlesen bile muhtemelen seriye inanılmaz önyargılarla başlayacaksın.

• HERKES R2 DEDİĞİ İÇNİ BENDE sadece r2 yi izledim. 25 bölüm,
    R1 i izlemem gerekir miydi ? serinin başı mıydı r1 yoksa FMA gibi mi yapmışlar. ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

HERKES R2 DEDİĞİ İÇNİ BENDE sadece r2 yi izledim. 25 bölüm,
    R1 i izlemem gerekir miydi ? serinin başı mıydı r1 yoksa FMA gibi mi yapmışlar. ?

ilk seri izlemeden olurmu herşey orda başlıyor zaten r2 devamı

• Bunlar hep kulak doygunluğuyla, çok önerileni direkt izlemeyi alışkanlık haline getirmekten... Sırf izlemiş olmak için izlemekten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaneki Ken

quote:

Orijinalden alıntı: bigbooss

HERKES R2 DEDİĞİ İÇNİ BENDE sadece r2 yi izledim. 25 bölüm,

ilk seri izlemeden olurmu herşey orda başlıyor zaten r2 devamı

o zaman baştan başlasam şimdi ikinci sezonu izledim sarmaz gibi geldi bana ? çok kötü oldu şimdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigbooss -- 30 Eylül 2014; 13:45:15 >
  • bigbooss kullanıcısına yanıt
    bence izle tabi karar senin

• arkadaşlar iddialı bir anime mi? izlemeye değer mi? ona göre izlerim belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

arkadaşlar iddialı bir anime mi? izlemeye değer mi? ona göre izlerim belki

seyir zevki veriyor ortalamanın üstünde bir seri bana göre

• quote:

quote:

elfen liedi izledin mi? onu pek beğenmemiştim mesela ondan iyi mi kötü mü?
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi Elfen Lied severler beni taşlayacak belkide ama başladığım serileri bitirmek gibi bir huyum var yoksa asla sonuna kadar izleyemezdim. Erotik olmaya çalışmış sonra süper güçler eklemiş romantizim sokayım denmiş en son çocuğa taciz bile sokulmuş kıytırık bir anime benim için, bunların hepsini yapmışlar hiç olmamış. Opening güzeldi bilmiyorum sende beğendinmi hoşuma giden tek şey o Elfen Lied'de. Code Geass onunla kıyaslanamaz bence, zaten konular ve tür falanda bambaşka.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şimdi Elfen Lied severler beni taşlayacak belkide ama başladığım serileri bitirmek gibi bir huyum var yoksa asla sonuna kadar izleyemezdim. Erotik olmaya çalışmış sonra süper güçler eklemiş romantizim sokayım denmiş en son çocuğa taciz bile sokulmuş kıytırık bir anime benim için, bunların hepsini yapmışlar hiç olmamış. Opening güzeldi bilmiyorum sende beğendinmi hoşuma giden tek şey o Elfen Lied'de. Code Geass onunla kıyaslanamaz bence, zaten konular ve tür falanda bambaşka.

ben de sırf bitirmek için bitirdim elfen lied i
    kimse taşlamaz canım zevk meselesi. Openingi hatırlamıyorum 3-4 yıl oluyor izleyeli, elfen lied'ten zevk almadığım için özellikle onu örnek göstererek sordum, death note tarzı diyorlar code geass için?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.