Şimdi Ara

Edge Simgesi Kayboldu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen gün iphonemi elime aldım ogün bugündür edge simgesi gözükmüyor sorun nedendir?Çözüm nasıldır?

• ne güzel millet onu kaldırmak icin yamadıgı denemedikleri yöntem kalmadı sende kalkmıs boswer simgeyi girsin yeter edge ye
  • ah bide benımkı kayıp olsa uyuz uyuz orda duruyo
  • arkadaslar ordaki E isareti bendede gitti sadece beyaz kutu duruyor ama ordaki E isaretinin olmasi bildigim kadariyla o sebekede Edge destegi oldugunu belirtmektir.. yaniliyormuyum?? ayrica ben edge ayarlarini hic yapmadim baglanmioyurm cunku... ama yakin zamana kadar E hep duruyordu orda... bi olumsuz yani olmusmudur faturaya???
  • quote:

Orjinalden alıntı: bhdrctr

arkadaslar ordaki E isareti bendede gitti sadece beyaz kutu duruyor ama ordaki E isaretinin olmasi bildigim kadariyla o sebekede Edge destegi oldugunu belirtmektir.. yaniliyormuyum?? ayrica ben edge ayarlarini hic yapmadim baglanmioyurm cunku... ama yakin zamana kadar E hep duruyordu orda... bi olumsuz yani olmusmudur faturaya???

dediğin doğru ayarları yapmadıysan dokunmaz sana; baz istasyonunun edge verisini desteklediğini gösterir.

ben indirimli internet paketi kullanıyorum aylık 9 liraya 100mb giriyorum.
  • bende türkcel haftalık paket 25 kontora 50mb kullanıyorum.
  • arkadaslar, E simgesinin olması o bolgede EDGE desteginin oldugunu belirtir, eger içi bos bir kutucuk varsa o bolgede GPRS ile baglanabileceginizi belirtmektedir.

bu arada bende turkcell de 3ay ile sinirli olmak kaydi ile (son ayimdayim) 3GB Kotali fiyati 19YTL/Ay kampanyasindan yararlandim...

Tabii bu ay bitiyor artik yeni paketlere bakacaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.