Bildirim
yeni iphone aldım kayıt hakkında
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
ben 2 hafta kullandım kapatılmadan once bir msj geliyor sana o msj den sonra 6 gunun var bu msjinde gelmesi degisiyor 2 hafta surdu bana ama bi arkadasımda vardı 2 ay diyordu burada. -
Sanırım bir hafta kadar bi sorun olmaz.Bu sürede zaten kayıt yaptırırsın,tabi pasaport olmak kaydıyla.Hayrını gör. -
quote:
Orjinalden alıntı: ferhatugur
arkadaşlar ebayden aldığım iphone bugün geldi ama pazartesiden önce kayıt ettiremem,kayıt ettirmeden hattımı takıp 2 gün kullansam sorun olur mu acaba??
konuyla alakalı degil ama helal olsun nası başardın gümrükten geçirmeyi genelde takılıyor diyolardı nelere dikkat ettin yollatırken söylersen eşe dosta alırız bizde ebaydan :) -
valla riski biliyodum ve göze aldım...satıcıda her türlü yardımcı oldu sağolsun...havalı poşete sarmış güzelce bide havalı zarfa koymasını söylemiştim ztn öylede yapmış...sorunsuz geldi şansıma
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X