Şimdi Ara

Tecrübeli thief ve traderlara (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şunu unutma npc'den aldığın hiçbir malı npc'ye daha fazla paraya satamazsın...

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Şunu unutma npc'den aldığın hiçbir malı npc'ye daha fazla paraya satamazsın...

jangandan mal al cons e götür treader olarak bak bakalım daha fazla paraya satamıyormusun...
    The car is on fire, and there's no driver at the wheel, And the sewers are all muddied with a thousand lonely suicides, And a dark wind blows, The government is corrupt, And we're on so many drugs, With the radio on and the curtains drawn, We're trapped in the belly of this horrible machine, And the machine is bleeding to death, The sun has fallen down, And the billboards are all leering, And the flags are all dead at the top of their poles, It went like this: The buildings tumbled in on themselves, Mothers clutching babies, Picked through the rubble, And pulled out their hair, The skyline was beautiful on fire, All twisted metal stretching upwards, Everything washed in a thin orange haze, I said, "Kiss me, you're beautiful - These are truly the last days", You grabbed my hand, And we fell into it, Like a daydream, Or a fever, We woke up one morning and fell a little further down, For sure it's the valley of death, I open up my wallet And it's full of blood
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

jangandan mal al cons e götür treader olarak bak bakalım daha fazla paraya satamıyormusun...

pff jangandan consa gidene kadar kim bilir kac tane thief cikar

@Kidemli

demin bir arkadasima sordumda 8.5k dedi :S sen eminmisin ? yoksa benm ark biraz uctumu xD

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kemi Ron -- 28 Haziran 2008; 20:39:46 >

Konsol:Sony Playstation 40 GB PAL

Oynadığım Oyunlar:TimeShift,Dragon Ball Z,NFS Pro Street,GTA4,MGS4,COD4,DVM4,GT5P,FIFA 08
  • peki hunterler aranan kişileri tutuklayabiliyor yazıyor Silkroad help menusunde bu nasıl oluyor????
  • 1 m lik kervan çekiyorsan Thief o Malı Yıkıp Teslim ettiğinde 300 k alır
    Tüm eserleri çoğaltmak, satıp para kazanmak ise kesinlikle yasaktır; yapanlara haram zıkkım olsun.
    Aha buraya yazıyom: Çalıp çırpmayın, sonra Allah da sizi çarpar!
  • Son gelen update ile mal çalıp satınca para gelmiyor sadece JOB EXPERİANCE kazanıyorsun öyle değilmiydi yaw

Orjinalden alıntı: Auto CAD

quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

quote:

Tam emin değilim ama thiefler pek fazla kazanmıyor ama thief leveli yüksek ise kazanır herhalde...thief olmadığım için bilmiyorum...Ben traderım benden mal çalıcak thief daha bizim serverda yok...

Haa bide söylemem lazım.

Bunu söylemekten çok zevk alıyorum ama ne yapiyim kendime hakim olamıyorum...

KONU YANLIŞ YERDE

bende sana bunu söylemekten zevk alıyorum konu doğru yerde çünkü bölümün adı silkroad genel/updateler bu konuda silkroadla alakasız değil

thiefler daha az alır die biliom

Ya güldürmeyin beni peki arkadaşım burası zaten DH SRO bölümü ve burdaki bütün başlıklar SRO ile alakalı ama bu başlıkları niye yapmışlar açıcağın konuya göre seç diye...Mesela Sro Genel Update ler ne anlama geliyor...Oyunda sorun olduğu zaman bakımda olduğu zaman vs..vs..Peki bu thief cart curt konusu ile ne alakası var...

- Ben söyliyim şu alakası var tamamen POST

Birşey diyecektim ama kısa yoldan diyeyim sonra cartu curtu tartışması çıkay.Sro Genel/(buraya dikkat sılaç işareti var)Updateler.Bu ne demek?Sro Genel ve Updateler anlamına gelir.Başka bir dilde ne anlama gelir bilemem.Ama bizim dilimizde o anlama geliyor.

Australian Dream

• quote:

Orjinalden alıntı: Xbow

peki hunterler aranan kişileri tutuklayabiliyor yazıyor Silkroad help menusunde bu nasıl oluyor????

o ne la

Ben traderım benden mal çalıcak thief daha bizim serverda yok...

Senden mal çalıcak thief daha anasının karnından çıkmadı sizin serverda

Sarı, Kırmızı, Mor, Turuncu Farketmez, Fenerbahçe, Cimbomu Gördü mü AFFETMEZ!!!
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: djbenim

quote:

Tam emin değilim ama thiefler pek fazla kazanmıyor ama thief leveli yüksek ise kazanır herhalde...thief olmadığım için bilmiyorum...Ben traderım benden mal çalıcak thief daha bizim serverda yok...

Haa bide söylemem lazım.

Bunu söylemekten çok zevk alıyorum ama ne yapiyim kendime hakim olamıyorum...

KONU YANLIŞ YERDE

bende sana bunu söylemekten zevk alıyorum konu doğru yerde çünkü bölümün adı silkroad genel/updateler bu konuda silkroadla alakasız değil

thiefler daha az alır die biliom

Ya güldürmeyin beni peki arkadaşım burası zaten DH SRO bölümü ve burdaki bütün başlıklar SRO ile alakalı ama bu başlıkları niye yapmışlar açıcağın konuya göre seç diye...Mesela Sro Genel Update ler ne anlama geliyor...Oyunda sorun olduğu zaman bakımda olduğu zaman vs..vs..Peki bu thief cart curt konusu ile ne alakası var...

- Ben söyliyim şu alakası var tamamen POST

adam binbası olmus daha ne kasıcak. birde bence binbası vb. gibi rutbeler gereksiz. yani adam 50 yıldır kasiodur birşey bilmiodur adam 0 posta sahiptir ama binbasından doludur bunuda unutmamaklazım diye dusunuyorum

maksat insalık.

• bence thief le kervancı eşit miktarda kazanç sağlıyor..

kervancı şehirden mal satın alıp gidip satıyor..

thief mal satın almadan teslim etmeye gidiyor..

sallıyorum mesela: şehirden kervancı 100000000 m e mal alıyorsa 100000100 e satıyor

thief de hiç para ödemeden direk 100 den satıyor..

Yeni heyecan arıyorum! Char satanlar Pm me ! :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: 1 HiT u DowN

quote:

O zaten konuda belirli,o bir meslek,ben sadece,elbiseler,silahlar gibi dedim,yani o anlamda...
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.