Şimdi Ara

Medal of Honor, OpenGL sorunu, XP sistem

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
292
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarıma Medal of Honor oyununu yükledim ve şu an bilgisayardaki ilk ve tek oyun. Ama XP pro yüklü olan sistemimde bu oyunu çalıştıramıyorum, OpenGL subsystem çalıştırılamıyor diye bir mesaj alıyorum. Sanırım OpenGL sürücüleri yok ve yüklemem gerekecek.
    Nereden yükleyebilirim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnFoRTuNE -- 26 Mart 2005, 14:21:07 >

• Aynı sorunu ben de yaşıyorum, bende XP kullanıyorum, aynı hatayı bende de veriyor, oyunu sildiğim için tekrar kurmak istemiyorum. Pek işe yaramıyor ama uyumluluk modunu denedin mi?
  • Ekran kartının cd deki kendi sürücüsünü yükle.Eğer ekrankartını xp kendi tanıdıysa open GL olmaz.
    Ayrıca cd den yüklediğin zaman ''Yüklediğiniz dosya şu kullanılandan daha eski, bu dosyanın üzerine
    yazmak istermisiniz'' diye bir ileti çıktığında EVET'i seçmelisin.
  • en son sürücüler için ekran kart1 üreticisinin sitesine bak
    bi de MOH pasific assault oynuyorsan ekran kart1n 128'den daha asag1 ise bosuna ümitlenme
  • Benim sistem eski.. ekran kartı onboard (intel, 810E) intelin sitesinden birşeyler yükledim oyun açıldı.. ama bu sefer de breakthrough yükleyemedim... win98 de böyle sorunlar çıkmıyordu. Oyunlar konusunda XP Pro ile XP home edition arasında fark varmı?
  • ekran kartının sürücülerini yüklemeyi dene
  • biwww.opengl.com a bi bak belki vardır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Age Of Empires 2 Donma sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.