quote:Orijinalden alıntı: Guest-04E941636Bu mesaj silindi.Alıntıları Göster ABD > Letsrock. Sweet Dream denen yer süprdi tam bitirecektim sonunda zaman kalmadı
quote:Orijinalden alıntı: EhrimeNABD > Letsrock. Sweet Dream denen yer süprdi tam bitirecektim sonunda zaman kalmadı Alıntıları Göster arkadaslar bi arkadasima sordum araba fln eklemek icin premmium almak lazimmis aldiktan sonrada copper mis lazim copper nsl aliniot/yapiliyor?
quote:Orijinalden alıntı: Kemi Ronarkadaslar bi arkadasima sordum araba fln eklemek icin premmium almak lazimmis aldiktan sonrada copper mis lazim copper nsl aliniot/yapiliyor?Alıntıları Göster Germany - IC= NADEO FUN old&new Ehrimen ile 2 saattir oynuyoruz, çok güzel burası. Lets Rock sürekli göçüyor. Yeni server burası olsun.
quote:Orijinalden alıntı: Gny* Germany - IC= NADEO FUN old&new Ehrimen ile 2 saattir oynuyoruz, çok güzel burası. Lets Rock sürekli göçüyor. Yeni server burası olsun. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Gny* Germany - IC= NADEO FUN old&new Ehrimen ile 2 saattir oynuyoruz, çok güzel burası. Lets Rock sürekli göçüyor. Yeni server burası olsun. Bu Şahıs bana yarış teklif etti , son sonuç : 10 - 2 yeniyorum Ama Server gerçekten Süper , fazla kişide olmuyor o kadar Yeni DH Serverı Artık burası
quote:Orijinalden alıntı: EhrimeNquote:Orjinalden alıntı: Gny* Germany - IC= NADEO FUN old&new Ehrimen ile 2 saattir oynuyoruz, çok güzel burası. Lets Rock sürekli göçüyor. Yeni server burası olsun. Bu Şahıs bana yarış teklif etti , son sonuç : 10 - 2 yeniyorum Ama Server gerçekten Süper , fazla kişide olmuyor o kadar Yeni DH Serverı Artık burası Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Eh®imeN quote:Orjinalden alıntı: Gny* Germany - IC= NADEO FUN old&new Ehrimen ile 2 saattir oynuyoruz, çok güzel burası. Lets Rock sürekli göçüyor. Yeni server burası olsun. Bu Şahıs bana yarış teklif etti , son sonuç : 10 - 2 yeniyorum Ama Server gerçekten Süper , fazla kişide olmuyor o kadar Yeni DH Serverı Artık burası 6 kere 1 saniye farkla geçtin diye kral mı oldun başımıza.
quote:Orijinalden alıntı: Gny*quote:Orjinalden alıntı: Eh®imeN quote:Orjinalden alıntı: Gny* Germany - IC= NADEO FUN old&new Ehrimen ile 2 saattir oynuyoruz, çok güzel burası. Lets Rock sürekli göçüyor. Yeni server burası olsun. Bu Şahıs bana yarış teklif etti , son sonuç : 10 - 2 yeniyorum Ama Server gerçekten Süper , fazla kişide olmuyor o kadar Yeni DH Serverı Artık burası 6 kere 1 saniye farkla geçtin diye kral mı oldun başımıza. Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Gny* quote:Orjinalden alıntı: Eh®imeN quote:Orjinalden alıntı: Gny* Germany - IC= NADEO FUN old&new Ehrimen ile 2 saattir oynuyoruz, çok güzel burası. Lets Rock sürekli göçüyor. Yeni server burası olsun. Bu Şahıs bana yarış teklif etti , son sonuç : 10 - 2 yeniyorum Ama Server gerçekten Süper , fazla kişide olmuyor o kadar Yeni DH Serverı Artık burası 6 kere 1 saniye farkla geçtin diye kral mı oldun başımıza. 6 Keremi , insaf ben en fazla 2 kere öle geçmişimdir. Hem ne olmuş geçtiysem ? Ezdim seni bikere Çok güzel maplar bar bu Serverda herkes buraya
quote:Orijinalden alıntı: EhrimeNquote:Orjinalden alıntı: Gny* quote:Orjinalden alıntı: Eh®imeN quote:Orjinalden alıntı: Gny* Germany - IC= NADEO FUN old&new Ehrimen ile 2 saattir oynuyoruz, çok güzel burası. Lets Rock sürekli göçüyor. Yeni server burası olsun. Bu Şahıs bana yarış teklif etti , son sonuç : 10 - 2 yeniyorum Ama Server gerçekten Süper , fazla kişide olmuyor o kadar Yeni DH Serverı Artık burası 6 kere 1 saniye farkla geçtin diye kral mı oldun başımıza. 6 Keremi , insaf ben en fazla 2 kere öle geçmişimdir. Hem ne olmuş geçtiysem ? Ezdim seni bikere Çok güzel maplar bar bu Serverda herkes buraya Alıntıları Göster Geldim dediğiniz bu nadeo'ya kimse yok ? Hadi yaw toplanalım haritaları kısa ve güzel Nickim tracytr.Bekliyorum...
quote:Orijinalden alıntı: .Tolga.Geldim dediğiniz bu nadeo'ya kimse yok ? Hadi yaw toplanalım haritaları kısa ve güzel Nickim tracytr.Bekliyorum...Alıntıları Göster Eh®imeN,Gny* ve ben dediğimiz yerdeyiz.3 kişiyiz ve süper mapler var.Bekliyoruz
quote:Orijinalden alıntı: .Tolga.Eh®imeN,Gny* ve ben dediğimiz yerdeyiz.3 kişiyiz ve süper mapler var.Bekliyoruz Alıntıları Göster Biraz ellerim dinlesin yav
quote:Orijinalden alıntı: EhrimeNBiraz ellerim dinlesin yav Alıntıları Göster şimdi hangi serverdasınız yazın geliyorum hemen geliyorum
quote:Orijinalden alıntı: speedmanşimdi hangi serverdasınız yazın geliyorum hemen geliyorumAlıntıları Göster serverda bi dh kullan at var başka kimse yok neyse başka bi zaman akşam oynarız
quote:Orijinalden alıntı: speedmanserverda bi dh kullan at var başka kimse yok neyse başka bi zaman akşam oynarızAlıntıları Göster Bende geldim net yoktu kimse yok suan
quote:Orijinalden alıntı: BaSKenTLeeBende geldim net yoktu kimse yok suan Alıntıları Göster Şu an iniyor
quote:Orijinalden alıntı: älgŞu an iniyor Alıntıları Göster Bu alamanların serverinda oynanmaz yahu bi kere 1nci oldum etmedikleri kufur kalmadi
quote:Orijinalden alıntı: BaSKenTLeeBu alamanların serverinda oynanmaz yahu bi kere 1nci oldum etmedikleri kufur kalmadi Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: BaSKenTLee Bu alamanların serverinda oynanmaz yahu bi kere 1nci oldum etmedikleri kufur kalmadi LFS oynardım bi zaman TurKey_HaDeS di nickim birinci oldugum zaman atıyorlardı
quote:Orijinalden alıntı: HaDeSquote:Orjinalden alıntı: BaSKenTLee Bu alamanların serverinda oynanmaz yahu bi kere 1nci oldum etmedikleri kufur kalmadi LFS oynardım bi zaman TurKey_HaDeS di nickim birinci oldugum zaman atıyorlardı Alıntıları Göster 1 saat önce çok süper oynadık ben genelde küfür eden almanlarla ilgilendim diğer arkadaşlar birinci oldular
quote:Orijinalden alıntı: berkxxxx1 saat önce çok süper oynadık ben genelde küfür eden almanlarla ilgilendim diğer arkadaşlar birinci oldular Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: berkxxxx 1 saat önce çok süper oynadık ben genelde küfür eden almanlarla ilgilendim diğer arkadaşlar birinci oldular
quote:Orijinalden alıntı: EhrimeNquote:Orjinalden alıntı: berkxxxx 1 saat önce çok süper oynadık ben genelde küfür eden almanlarla ilgilendim diğer arkadaşlar birinci oldular Alıntıları Göster berkxxxx hariç kimseyi görmedim serverda
quote:Orijinalden alıntı: KullanAt Atberkxxxx hariç kimseyi görmedim serverdaAlıntıları Göster Benide mi goremedin :)
quote:Orijinalden alıntı: BaSKenTLeeBenide mi goremedin :)Alıntıları Göster Hangi serverdasınız beyler.? Gelicem de