quote:Orijinalden alıntı: Çöl HaydutuABD de bir adam türklere küfür ediyor Bu arada chat e nasıl yazı yazcaz ?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: Çöl Haydutu ABD de bir adam türklere küfür ediyor Bu arada chat e nasıl yazı yazcaz ? Önce boşluk tuşuna bas sonra istediğini yaz
quote:Orijinalden alıntı: Daafisquote:Orjinalden alıntı: Çöl Haydutu ABD de bir adam türklere küfür ediyor Bu arada chat e nasıl yazı yazcaz ? Önce boşluk tuşuna bas sonra istediğini yazAlıntıları Göster Bidaha başka server seçin,uzun pistler sarmıyor Kısalar hem daha zevkli-çekişmeli oluyor,hem Finisih'i görme umudumuz daha fazla oluyor
quote:Orijinalden alıntı: kyle007Bidaha başka server seçin,uzun pistler sarmıyor Kısalar hem daha zevkli-çekişmeli oluyor,hem Finisih'i görme umudumuz daha fazla oluyor Alıntıları Göster Hadi arkadaşlar dalıyorum ben şu amerikan serverine
quote:Orijinalden alıntı: Daafisquote:Orjinalden alıntı: Çöl Haydutu ABD de bir adam türklere küfür ediyor Bu arada chat e nasıl yazı yazcaz ? Önce boşluk tuşuna bas sonra istediğini yazAlıntıları Göster Şimdi neredeyiz acaba
quote:Orijinalden alıntı: ecayoha bu harita çok kazıkAlıntıları Göster Süpermiş ya.. İniyor şu anda yarın aranızdayım.. Öğrenirsem yaz boyunca bi server'da İstiklal Marşı dinleriz.
quote:Orijinalden alıntı: OkishtHadi arkadaşlar dalıyorum ben şu amerikan serverine Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: TheraFlu Hadi arkadaşlar dalıyorum ben şu amerikan serverine Hacı süper oynuyorsun helal.Ben yolları bulamıyorum
quote:Orijinalden alıntı: ecayquote:Orjinalden alıntı: TheraFlu Hadi arkadaşlar dalıyorum ben şu amerikan serverine Hacı süper oynuyorsun helal.Ben yolları bulamıyorumAlıntıları Göster İngiliz serveri buldum, tam dişime göre maplar.
quote:Orijinalden alıntı: Gny*İngiliz serveri buldum, tam dişime göre maplar. Alıntıları Göster Sölesene banada bende sömüreyim
quote:Orijinalden alıntı: ecayquote:Orjinalden alıntı: TheraFlu Hadi arkadaşlar dalıyorum ben şu amerikan serverine Hacı süper oynuyorsun helal.Ben yolları bulamıyorumAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ecay quote:Orjinalden alıntı: TheraFlu Hadi arkadaşlar dalıyorum ben şu amerikan serverine Hacı süper oynuyorsun helal.Ben yolları bulamıyorum sağol hocam pek iyi oynayamıyorum aslında alışamadım uzun süre. biraz geliştirsem kendimi süper olucak
quote:Orijinalden alıntı: Okishtquote:Orjinalden alıntı: ecay quote:Orjinalden alıntı: TheraFlu Hadi arkadaşlar dalıyorum ben şu amerikan serverine Hacı süper oynuyorsun helal.Ben yolları bulamıyorum sağol hocam pek iyi oynayamıyorum aslında alışamadım uzun süre. biraz geliştirsem kendimi süper olucak Alıntıları Göster Amerikan serverinde Türk kalmadı. Varsa sabahliycak server söylesin :)
quote:Orijinalden alıntı: Guest-53A8F7533Amerikan serverinde Türk kalmadı. Varsa sabahliycak server söylesin :)Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: DaafisŞu anda herhangi bir serverda oynayan var mı?Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: ßa®an Şu anda herhangi bir serverda oynayan var mı? USA > Letsrockdayım
quote:Orijinalden alıntı: EhrimeNquote:Orjinalden alıntı: ßa®an Şu anda herhangi bir serverda oynayan var mı? USA > LetsrockdayımAlıntıları Göster Tamam geliyorum :)
quote:Orijinalden alıntı: DaafisTamam geliyorum :)Alıntıları Göster hacı usa da letsrock diye bi server yok
quote:Orijinalden alıntı: Ibadeath.hacı usa da letsrock diye bi server yok Alıntıları Göster Bazen sayfa 2 ye kayıyor oralarada bak.
quote:Orijinalden alıntı: EhrimeNBazen sayfa 2 ye kayıyor oralarada bak.Alıntıları Göster Arabaları değiştiridm. Porsche'lu biri görürseniz bilin ki benim.
quote:Orijinalden alıntı: EhrimeNBazen sayfa 2 ye kayıyor oralarada bak.Alıntıları Göster Bir tane harita vardı 600-700 hızla bir yere çarpıp takla atıyordun ve kendini üst yolda buluyordun