netload a üye değilim bir sorunmu var hızı cok düştü belli bir zamanda indirmeyince yeniden başlıyor ama bir türlü indirmiyor cryptload la indiriyorum sorun netloadda bilen varmı
bu konu hakkında bilgisi olan yokmu
Premium edinmenı tavsiye ederim
FTP upload'da sorun yaşayan var mı? 6 - 7 mb ile upload yaparken bugün 60 - 70 kb'lerle upload yapıyor.. ve bir süre sonra upload'ı kesiyor
Arkadaşlar,
60$ bugün paypal hesbıma yattı.
Netload'a teşekkür ediyorum, 3 günde paramı gönderdi.
Rapid de gönderse keşke 3 günde o parayı.
ya paypal'a geldi hemen (request rica emailinden sonra) ama hala garanti bankası hesabıma gelemedi para senin banka hesabına geldimi ??? yoksa paypal'ındamı
quote:
Orijinalden alıntı: KingDwa®F
ya paypal'a geldi hemen (request rica emailinden sonra) ama hala garanti bankası hesabıma gelemedi para senin banka hesabına geldimi ??? yoksa paypal'ındamı
şuana kadar bir kaç defa banka hesabıma çektim 7 işgününde geldi.
p.tesi bi 15$'da hotfile'dan gelecek o zaman toptan banka hesabıma atıcam parayı.
Netload ara ara gitmeye başladı yine. 15 dk. çalışıyor 5 dk. uçuyor.
o zaman yarın gelmesi lazım 7 ci gun yarın
FTP'ye upload yaptırmıyor yaklaşık 1 saattir. Sizde de var mı bu sorun?
Şimdi de tümden göçtüler.
hala düzelmedi..
WEB SAYFA VAR ama ftp gidik
Bunlara güvenip dosya upload ediyoruz bi de
arkadaşlar birkaç sorum olacak. ben daha önce forumdan bir arkadaştan 10 TL'ye hesap aldım, süre bitimine kadar sorunsuz kullandım..
forumdan satış yapanlar netload'dan daha ucuza nasıl satıyorlar, mevcut üyeliğimi uzatabilirler mi? uzatabilirlerse yeniden netload 5$ ödül verir mi?
biriktirdiğimiz dolarlar ile mevcut üyeliği uzatabilir miyim? Uzatabilirsem kaç dolar hesabımdan düşer..