Şimdi Ara

Rapid-Share alternatifi netload (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.249
Cevap
5
Favori
145.086
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • netloada upload ettiğim 46 part linki dediğiniz gibi linklerin önüne username:password@ ekleyerek rapid hesabıma remote upload yapmaya çalıştım. Ancak rapid remote upload 30 linkten fazlasını kabul etmedi. Böyle bir sınırlama mı var ? bunu nasıl aşıyorsunuz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ogameci

quote:

Orjinalden alıntı: pudinkk

arkadaşlar netload 2 gunluk premıumlar bıttıkten sonra sızınde downloadlarda dusus oldumu sayı olarak?
    bende yarı yarıya bir düşüş oldu neredeyse.

normal ama bunun olması

Bir de beleş meleş dağıtmasın diyodun. Oh olsun sana
  • arkadaşlar ben şöyle bir şey yaptım..

şirketin internet sitesinden bağlı şubelerimize destek dosyası attığımız bir bölüm var.. ben oraya upload edeceğim filmleri ekledim ve adresini netload'ın remote upload kısmına ekledim ve filmleri çok hızlı bir şekilde upload etti..

merak ettiğim böyle devam edersem internet sitesinin bandwiti bitme olasılığı var mı? anlaşılırsa bir de işimizden olmayalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: qontak00

arkadaşlar ben şöyle bir şey yaptım..

şirketin internet sitesinden bağlı şubelerimize destek dosyası attığımız bir bölüm var.. ben oraya upload edeceğim filmleri ekledim ve adresini netload'ın remote upload kısmına ekledim ve filmleri çok hızlı bir şekilde upload etti..

merak ettiğim böyle devam edersem internet sitesinin bandwiti bitme olasılığı var mı? anlaşılırsa bir de işimizden olmayalım..

Sonuçta sizin internet ağınızdan gönderiliyor film ve bw'nin bitme durumu söz konusu olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanisdirbali

netloada upload ettiğim 46 part linki dediğiniz gibi linklerin önüne username:password@ ekleyerek rapid hesabıma remote upload yapmaya çalıştım. Ancak rapid remote upload 30 linkten fazlasını kabul etmedi. Böyle bir sınırlama mı var ? bunu nasıl aşıyorsunuz ?

onu aşamassız.
  • quote:

quote:

Sonuçta sizin internet ağınızdan gönderiliyor film ve bw'nin bitme durumu söz konusu olabilir.

bandwith hakkında pek de bilgim yok, şirketin internet ve internet sitesi için kendi server'ı var yine aynı durum sözkonusu mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak00 -- 4 Şubat 2009; 9:41:32 >

• quote:

Orjinalden alıntı: gD

İyi de o zaman r@pidin kotası var ? 2 kere indirmiş gibi oluyorsun. 10 gb r@pidli premiumlarda azaldı yani.

download için rapid kullanmıyorum. torrent kullanıyorum. günde 2.66 upload edebiliyorum ancak:D acı ama gerçek.

şimdilik böyle ilerde bakacaz bi çaresine:D:D
  • quote:

quote:

quote:

bandwith hakkında pek de bilgim yok, şirketin internet ve internet sitesi için kendi server'ı var yine aynı durum sözkonusu mudur?

Sonuçta intenret bağlantısını ttnet'ten metro ethernet şeklinde alıp kendi serverın'dan host ediyorsa hiçbir sorun olacağını sanmıyorum.

• Arkadaşlar sabah epey sevindim. Netload paramı 3günde yatırdı.

İşte screenshotlar...

------------------------------------
    http://forum.donanimhaber.com/m_29068120/tm.htm

• quote:

Arkadaşlar sabah epey sevindim. Netload paramı 3günde yatırdı.

İşte screenshotlar...

http://forum.donanimhaber.com/m_29068120/tm.htm

güle güle harca hocam,bi ara accept payment yap da yoksa geri gidecekmiş 30 gün içinde netloada.

• ogameci

gözünaydın arkadaşım...
  • teşekkürler dostum verdiğin bilgiler için.. bir arkadaşıma danıştım cevap bekliyorum artık bakalım o da aynısını mı diyecek

paranı iyi günlerde kullan :) bu arada senin linkten üye oluyorum birazdan :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qontak00 -- 4 Şubat 2009; 11:54:27 >
  • Çok teşekkür ederim arkadaşlar.

@pudinkk
    yaptım valla bi baktım yanda accept birde deny yazıyor.

Hemen nokta vuruşu yaptım accept'e
  • Arkadaşlar rapid premium hesabımdaki 9 adet dosyayıhttp://username:password@rapidshare.com..... şeklinde yazdıktan sonra Netload premium hesabıma remote upload yapıyorum (9 linki birden yapıştırıyorum) upload başarıyla tamamlandı diyor. Ancak kontrol ettiğimde 100 MB olan dosyalar netloada 12 KB olarak upload edilmiş 3 kez denedim hepsinde aynı Acaba nerede yanlış yapıyorum yardımcı olabilirmisiniz ?
  • http://username:password@****.com.....

password'den sonra @ koymayı unutma...
  • Şimdi de FTP upload sayfasındaki dosyaların yanındaki checkbox'lar kayboldu.
    Ben nasıl seçip linke çevireceğim onları, Netload efendi !
  • quote:

Orjinalden alıntı: TRQX

Şimdi de FTP upload sayfasındaki dosyaların yanındaki checkbox'lar kayboldu.
    Ben nasıl seçip linke çevireceğim onları, Netload efendi !

cuteftp programı ile yeni bir klasör oluştur ve dosyaları o klasöre taşı.. aynısı olmasada benzer bir sorun bende de olmuştu bu şekilde çözmüştüm..
  • Tek tek seçmeyi kaldırdılar herhalde, hepsini seç dediğimde dosyaları attı.
    Yalnız bunu yapmak için atılan tüm dosyaların bitmesini beklemek lazım, önceki sistemden iyi değil bana göre.
  • quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

http://username:password@****.com.....

evet @ işaretini koyuyorum fakat 100 mb dosyayı 12 kb olarak remote upload yapıyor. Linkleri tek tek remote upload yapmayıda denedim ama sonuç aynı nerede hata yapıyorum acaba ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tanisdirbali

quote:

Orjinalden alıntı: marikanwap

http://username:password@****.com.....

evet @ işaretini koyuyorum fakat 100 mb dosyayı 12 kb olarak remote upload yapıyor. Linkleri tek tek remote upload yapmayıda denedim ama sonuç aynı nerede hata yapıyorum acaba ?

Sorunun çözümünü buldum galiba Rapid hesabıma baktım ve Direct Download sekmesi seçili değilmiş.

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.