Şimdi Ara

The Curious Case of Benjamin Button (2008) | David Fincher (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
8.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok beğendim.eleştirilerin neticesinde bende oluşan sıkılma korkusunu ilk 1 saatte aşmıştım.3 saat nasıl geçti anlamadım.başyapıt
  • Slumdog u da izledim.Benjamin Button 3 gömlek üstün bir film.Oscarı alacak kesin gözüyle bakıyorum ben.
  • Harika bir senaryo, mükemmel bir film
  • konu güzel ama bence senaryo vasat zaten slumdogun favori olamsıda buttonun senoryosunun zayıflığı.
  • daha önce hiçbir filmden bu kadar etkilendiğimi hatırlamıyorum.

asla sıkıcı bir film değil. bütün sahneler dopdolu ve anlamlı. şu sahne gereksiz olmuş film boşuna uzatılmış durumu yok ortada.
  • quote:

Orjinalden alıntı: REM1903

Konu ilgi çekici,Yönetmen Öyle,Oyuncular öyle..

E Daha bir film nasıl ilgi çeksin :)

• Brat Pitt'i bu hale nasıl sokmuşlar diye merak edenlere

http://www.benjaminbuttonfx.com/site.html
  • bu filmi baya bir merak ettim kesinlikle izliyecem
  • Kesinlikle izlenmesi gereken bir film ben daha sinamalara gelmeden seyrettim tek kelime ile müthiş.Tek bir kusur bulamadım ki söyleyeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Permanent. -- 8 Şubat 2009; 2:26:32 >
  • BLU-RAY Bekliyodum Ama yorumların %98 Hep Olumlu Anca Trailer İzlemiştim Sinemaya ghidicektim YengenizleAma gel görki bende dayanamayanlar listesine girdim ve Şu anda %18 Yaptım Bakalım 1 saat sonra Film iner düşünüyorum Bide ben izlim nasıl bi yapıtmış görelim
  • Forrest Gump ile uzaktan yakından ilgisi yok filmin.
    Filmi bugün izledim ve uzun zamandır böyle kaliteli bir filmin azlığından oldukça etkileyciydi.Bence izlenmeli..
  • Son yıllarda özellikle 2008-2009 başları nıda alırsak EN İYİ FİLM 13 Oscar'ın 13ünüde hakediyor gidin de film -senaryo -kurgu-çekim tekniği-oyunculuk görün...
  • quote:

Orjinalden alıntı: sendenbenden

Son yıllarda özellikle 2008-2009 başları nıda alırsak EN İYİ FİLM 13 Oscar'ın 13ünüde hakediyor gidin de film -senaryo -kurgu-çekim tekniği-oyunculuk görün...

Altın Küreyi ve Bafta'yı Slumdog'a kaptırdı,bakalım Oscar'da ne yapacak.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Son yıllarda özellikle 2008-2009 başları nıda alırsak EN İYİ FİLM 13 Oscar'ın 13ünüde hakediyor gidin de film -senaryo -kurgu-çekim tekniği-oyunculuk görün...

Oscarıda kaptırdı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Nike

quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Oscarıda kaptırdı.

Bu arada @sendenbenden'e selam gönderiyorum.

• Slumdog un yönetmeni bu filmi çekseydi 1 tane bile oscar bırakmazdı kimseye. Bana göre konu olarak slumdog dan çok daha orjinal, oyuncular da çok kaliteli ama senaryo ve oyuncular ile bitmiyor mallesef.
  • Oscar'larda bence hakkını yediler.Tabi oscar alamadı diye kalitesinden bir şey kaybetmedi.
  • Arkadaşlar yaklasık 10dk önce izledim filmi.gerçekten 10numara fakat filmin en başındaki saati yapan adamla bir alaka kuramadım Benjamin button arasında.Olay sadece Benjamin button un geriye doğru yaşamasından ibaret miydi o saatle olan alakada ? Yoksa kaçırdığım birşey mi var
  • İzlenmesi gereken güzel bir yapım.
    David Fincher kalitesini göstermiş yine.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Caglar.1903

Arkadaşlar yaklasık 10dk önce izledim filmi.gerçekten 10numara fakat filmin en başındaki saati yapan adamla bir alaka kuramadım Benjamin button arasında.Olay sadece Benjamin button un geriye doğru yaşamasından ibaret miydi o saatle olan alakada ? Yoksa kaçırdığım birşey mi var

benim anladığım kadarıyla öyle bir alaka var
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.