Şimdi Ara

The Curious Case of Benjamin Button (2008) | David Fincher (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
167
Cevap
0
Favori
8.924
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarikanarya567

İlk başta biraz sıksada sonlara doğru filmin nekadar kaliteli olduğu anlaşılıyor.Gerçekten çok güzel film izlemenizi tavsiye ederim

Alıntıları Göster
    Güzel bir filme benziyor, konusunu dair okumuyorum. Bazi arkadaslr demis konusunu bilmeseydik daha iyi olurdu diye.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

quote:

Orjinalden alıntı: OziiX

Bu arada;

Sadece bir şey farklı olsaydı; o ayakkabı bağı çözülmeseydi; o kamyon daha önce geçseydi; ya da o paket hazır olsaydı; ya da kız erkek arkadaşından ayrılmamış olsaydı; ya da o adam saatini kurup beş dakika önce kalksaydı; ya da o taksi şoförü kahve molası vermeseydi; ya da kadın mantosunu unutmasaydı ve bir önceki taksiye binseydi, Daisy ve arkadaşı karşıdan karşıya geçerken taksi de onları geçip gidecekti.

En beğendiğim sahne o sahneydi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Bu arada;

Sadece bir şey farklı olsaydı; o ayakkabı bağı çözülmeseydi; o kamyon daha önce geçseydi; ya da o paket hazır olsaydı; ya da kız erkek arkadaşından ayrılmamış olsaydı; ya da o adam saatini kurup beş dakika önce kalksaydı; ya da o taksi şoförü kahve molası vermeseydi; ya da kadın mantosunu unutmasaydı ve bir önceki taksiye binseydi, Daisy ve arkadaşı karşıdan karşıya geçerken taksi de onları geçip gidecekti.

Tamda ben bunu yazmak için girmiştim topiğe
    Kaderin ne demek olduğu konusuna çok güzel değinilmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Espâda

quote:

Orjinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Bu arada;

Tamda ben bunu yazmak için girmiştim topiğe
    Kaderin ne demek olduğu konusuna çok güzel değinilmiş.

Alıntıları Göster
    yavaş yavaş izleyeni saran ve merak uyanduran çok güzel işlenmiş hikayesi ile film bittikten sonra insanı hüzünlü ve değişik bir duygu sardıran ve film için ulan nerdeen nereye geldi konu detirterek düşündüren çok iyi ve değişik bir film, kesinlikle izlenmeli arkadaşlar orjinel dvd veya blue-ray çıktığı anda arşivimin baş köşelerine koyacam

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay KospiR

yavaş yavaş izleyeni saran ve merak uyanduran çok güzel işlenmiş hikayesi ile film bittikten sonra insanı hüzünlü ve değişik bir duygu sardıran ve film için ulan nerdeen nereye geldi konu detirterek düşündüren çok iyi ve değişik bir film, kesinlikle izlenmeli arkadaşlar orjinel dvd veya blue-ray çıktığı anda arşivimin baş köşelerine koyacam

Alıntıları Göster
    Ben hiç sıkılmadan bir solukta izledim.Anlatım tarzı çok güzel Zodiac'ı da çok beğenmiştim bu yönden.

10/9

• quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Ben hiç sıkılmadan bir solukta izledim.Anlatım tarzı çok güzel Zodiac'ı da çok beğenmiştim bu yönden.

10/9

Alıntıları Göster
    Az evvel bitti,çok keyif aldim,filmin ilk baslarinda biraz s1k1c1 oldugu dogru ancak sonradan toparl1yor konuyu.

Zaten hani derlerya,denizden babam çiksa yerim diye,bende David Fincher ne yapsa izlerim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AMADEUS_

Az evvel bitti,çok keyif aldim,filmin ilk baslarinda biraz s1k1c1 oldugu dogru ancak sonradan toparl1yor konuyu.

Zaten hani derlerya,denizden babam çiksa yerim diye,bende David Fincher ne yapsa izlerim.

Alıntıları Göster
    filmi bugün izledim forest gump havası vardı filmde sanki.Film güzeldi bu sene oscarı kapacak filmerden biri bakalım revelion road da indi.onuda izleyim yarın.

• quote:

Orijinalden alıntı: AC@DC

filmi bugün izledim forest gump havası vardı filmde sanki.Film güzeldi bu sene oscarı kapacak filmerden biri bakalım revelion road da indi.onuda izleyim yarın.

Alıntıları Göster
    Forrest Gump'la olan benzerliği herkesin dikkatini çekmiş.Zaten Forrest Gump'ın senaryo yazarıda Eric Roth.

son olarak konuyla ilgili video ekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X@ndeR -- 20 Ocak 2009; 16:39:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Ben filmi çok beğendim bence çok duygusal bir film mutlaka izleyin derim

Alıntıları Göster
    10 numara Bir Film yahh... Harbiden Helal Olsun Heriflere ...!
  • quote:

Orijinalden alıntı: WolverinX

10 numara Bir Film yahh... Harbiden Helal Olsun Heriflere ...!

Alıntıları Göster
    13 dalda Oscar'a aday oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: X@ndeR

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

En iyi Film dalında 2 kez üstüste Slumdog'a geçilecek olması hayi yıpratıcı olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Darbeli Matkap

quote:

Orjinalden alıntı: X@ndeR

En iyi Film dalında 2 kez üstüste Slumdog'a geçilecek olması hayi yıpratıcı olacak.

Alıntıları Göster
    Bence harika bir filmdi.. Konusu çok değişikti.. Uzun zamandır böyle film izlememişimdir.. Son zamanlarda duygulandıran ender fılmlerdendi

10/9
  • quote:

Orijinalden alıntı: diciotto

Ben filmi çok beğendim bence çok duygusal bir film mutlaka izleyin derim

Alıntıları Göster
    Çok güzel bir film herkes izlemeli
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nike

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: smd

Herkes övdü şu filmi. İnat edip indirmiyorum. (Abim indirmişse bilemem :)) Ama sinemada izliyeceğim bu filmi

Aynen. 17" monitöre harcamayacağım bu filmi

Bende sinemada izleyeceğim inat ettim indirmeyeceğim

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Nike

quote:

Orjinalden alıntı: PHI

quote:

Orjinalden alıntı: smd

Herkes övdü şu filmi. İnat edip indirmiyorum. (Abim indirmişse bilemem :)) Ama sinemada izliyeceğim bu filmi

Aynen. 17" monitöre harcamayacağım bu filmi

Bende sinemada izleyeceğim inat ettim indirmeyeceğim

o kadar da yükseltmeyin ya beklentilerinizisonra fos çıktı diye gelmeyin konuya

• quote:

Orijinalden alıntı: LaGarba

Seven pounds ı DVDSCR izledim.

20 25 dk da bir Belli Belirsiz Bir uyarı yazısı çıkıyor.1 dk sürmeden kayboluyor.Yani artık pek fazla beklemeye gerek yok.

Alıntıları Göster
    orjinal bi konusu var bu filme gidilir, oyuncu kadrosuda iyi bakalım artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: balkabak

orjinal bi konusu var bu filme gidilir, oyuncu kadrosuda iyi bakalım artık

Alıntıları Göster
    Fragmanını görmüştüm filmde hiç tarzım olan filmler deil sinemada daha cok action filmlerine giderim ama ewde izlenecek bir film gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: zotee

Fragmanını görmüştüm filmde hiç tarzım olan filmler deil sinemada daha cok action filmlerine giderim ama ewde izlenecek bir film gibi

Alıntıları Göster
    film yalnız çok hüzünlü.brad pittin gençleşirken yaşadıklarını daha değişik yollardan anlatabilirlerdi.ama hep acılı hikayeler var.sonuda zaten çok acıklı bitiyor.insanın içini burkuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ax

film yalnız çok hüzünlü.brad pittin gençleşirken yaşadıklarını daha değişik yollardan anlatabilirlerdi.ama hep acılı hikayeler var.sonuda zaten çok acıklı bitiyor.insanın içini burkuyor.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ax

Kesinlikle katılıyorum film bittikten sonra 2-3 saat üstümedeki hüzün geçmedi oda yetmedi soundtrack albümünü indirdim 3 gündür hep aynı parçaları dinliyorum Ama en uyuz olduğum nokta
    filmin sonlarına doğru benjamin iyice çocuk oluyo ve yetimhaneye getiriyolar o sırada daisy içeri girerken çocuğun piyanoda çaldığı parça albümde yok aradım taradım bulamadım

• quote:

Orijinalden alıntı: ozgur

quote:

Orjinalden alıntı: ax

Kesinlikle katılıyorum film bittikten sonra 2-3 saat üstümedeki hüzün geçmedi oda yetmedi soundtrack albümünü indirdim 3 gündür hep aynı parçaları dinliyorum Ama en uyuz olduğum nokta
    filmin sonlarına doğru benjamin iyice çocuk oluyo ve yetimhaneye getiriyolar o sırada daisy içeri girerken çocuğun piyanoda çaldığı parça albümde yok aradım taradım bulamadım

Alıntıları Göster
    Bu film bir basyapit, herkesin izlemesi gerektigini düsünüyorum. Bütün duygulari 3 saat icinde yasatan bir film.

• quote:

Orijinalden alıntı: LaGarba

Seven pounds ı DVDSCR izledim.

20 25 dk da bir Belli Belirsiz Bir uyarı yazısı çıkıyor.1 dk sürmeden kayboluyor.Yani artık pek fazla beklemeye gerek yok.

Alıntıları Göster
    Şu an filmin 1. saat 45. dakikasındayım ve forumdayım niye acaba

Çünkü sıktı.

İleri de sarmıyorum sadece sıkıldığımda foruma giriyorum arkada oynamaya devam ediyor

Fİlmi 15.4 inch monitöre harcadım, sinemada da izlemeyip izlettirmeyeceğim. Hoşuma gitmedi. Ağır çekim film gibi çok yavaş, hep hüzün hep hüzün.

Bana göre değil...

• quote:

Orijinalden alıntı: 720p

Şu an filmin 1. saat 45. dakikasındayım ve forumdayım niye acaba

Çünkü sıktı.

İleri de sarmıyorum sadece sıkıldığımda foruma giriyorum arkada oynamaya devam ediyor

Fİlmi 15.4 inch monitöre harcadım, sinemada da izlemeyip izlettirmeyeceğim. Hoşuma gitmedi. Ağır çekim film gibi çok yavaş, hep hüzün hep hüzün.

Bana göre değil...

Alıntıları Göster
    Türkiye'de gösterime girdi.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.