Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (84. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.929
Cevap
63
Favori
661.666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Dingin

Arkadaşlar iyi günler,

Şu sıralar 1.9 TDI Primeline 2008 model bir jetta alma düşüncem var. Fakat bu araç hakkında pekte bir bilgi sahibi değilim. Sizlere bir kaç sorum olacak cevap verirseniz çok sevinirim.

-Bu aracın kronik herhangi bir sorunu var mıdır? Ya da karşılaştığınız büyük sorunlar oldu mu?

-2008 senesinde sunulan paketlerin ( Primeline, midline gibi...) donanım sırası nedir( Yüksek donanım, orta donanım, baz donanım şeklinde)?

-Ve bana bu aracı önerir misiniz?

Biraz fazla olduysa kusuruma bakmayın... İlgilenen herkese şimdiden teşekkür ederim.

Alıntıları Göster
    Fikret merhaba. 1.9 TDI 105 hp motor, çok ekonomik bir versiyondur. Bu motor Jettada olduğu gibi, Caddy lerde kullanılan motorun ta kendisidir. Almanyada bu motoru Passatlarada uyguluyorlar. Ancak Türkiyedeki Caddylerde bir dönem çok fazla Turbo şikayeti oldu, ancak şuan herhangi bir sorun sözkonusu değil gibi. TSI ile 1.9 TDI arasında kalmış ve TSI 122 den yana tercihini yapmış gibisi olarak söylüyorum bunları. Aırsanda mıdlıne versiyonunu al. Comfortlıne vfersiyonu kadar olmasada prımlıneden daha fazla özelliği var.

• quote:

Orijinalden alıntı: jettasever

Fikret merhaba. 1.9 TDI 105 hp motor, çok ekonomik bir versiyondur. Bu motor Jettada olduğu gibi, Caddy lerde kullanılan motorun ta kendisidir. Almanyada bu motoru Passatlarada uyguluyorlar. Ancak Türkiyedeki Caddylerde bir dönem çok fazla Turbo şikayeti oldu, ancak şuan herhangi bir sorun sözkonusu değil gibi. TSI ile 1.9 TDI arasında kalmış ve TSI 122 den yana tercihini yapmış gibisi olarak söylüyorum bunları. Aırsanda mıdlıne versiyonunu al. Comfortlıne vfersiyonu kadar olmasada prımlıneden daha fazla özelliği var.

Açıkçası bu aracı öyle uzun süreli kullanım için düşünmüyorum. Bir arkadaşımın aracı, temizliğinden eminim sırf bu yüzden bu aracı düşündüm. Fiyat olarakta emsallerinden daha uygun bir fiyat aldım. Bu yüzden donanımı o kadar da sorun etmiyorum, temizliği daha önemli geliyor bana. Ayrıca 1.9 TDI daha öncesinden de tanıdığım bir motor (iki tane TDI passat kullandım). Bu yüzden de düşünüyorum.

Yine de şunu bilemiyorum, bir sene sonra aracın satışı primeline olduğu için güç mü olur? Eğer böyle ise vazgeçerim çünkü. Benim için önemli olan bir sene içinde satmaya kalktığım zaman sorun çıkarmaması çünkü.

• Şöyleki ben 5800 telefonu aynı zamanda navigasyon için de kullandığım için camdan telefon tutucu ile "handsfree" modunda görüşme yapabiliyordum, zaten bu şekilde bağlarsan otomatikman telefon handsfree moduna geçiyor , sesi de araba hoparlöründen duyuyorsun, yani mikrofon telefonun mikrofonu..

Gelgelelim, aux girişi kol dayamanın içinde olduğu için ortamda bi miktar kablo kalabalığı yapyordu.. bunun da çözümünü bulmuştum aux-in e girişi olan bir bluetooth alıcı (sony marka) fiyatıda 100-150 tl bişey.. onunla telefon- bluetooth ve hoparlörden handsfree + ortada kablo da olmayacak..
    telefona atacağın parçaları ve klipleri ve radyo-tv de cabası..

[

Orijinalden alıntı: ilyskm

arkadaşlar,
    2010 model exclusive 1,6 dizel modeli aldım bu modelde bluetooth yani cep telefonu ile senkronize çalışabilecek bir özellik var mı?

mendux dostum, bu dediğin nasıl oluyor? Sadece gelen aramaların sesini hoparlörden duymak mı buradaki olay? Bildiğin üzere, direksiyondan müdahele edebiliyorsun bluetooth özelliği aktifse. Artı, aracın kendi mikrofonu olması lazım. Yani telefon uzakta olsa dahi görüştüğün kişi seni rahatça duyabiliyor. Bir kulaklık bu durumları aktif edemez diye düşünüyorum. Bir deneme yapayım bugün.

• quote:

Orijinalden alıntı: mendux

Şöyleki ben 5800 telefonu aynı zamanda navigasyon için de kullandığım için camdan telefon tutucu ile "handsfree" modunda görüşme yapabiliyordum, zaten bu şekilde bağlarsan otomatikman telefon handsfree moduna geçiyor , sesi de araba hoparlöründen duyuyorsun, yani mikrofon telefonun mikrofonu..

Gelgelelim, aux girişi kol dayamanın içinde olduğu için ortamda bi miktar kablo kalabalığı yapyordu.. bunun da çözümünü bulmuştum aux-in e girişi olan bir bluetooth alıcı (sony marka) fiyatıda 100-150 tl bişey.. onunla telefon- bluetooth ve hoparlörden handsfree + ortada kablo da olmayacak..
    telefona atacağın parçaları ve klipleri ve radyo-tv de cabası..

[

Orijinalden alıntı: ilyskm

arkadaşlar,
    2010 model exclusive 1,6 dizel modeli aldım bu modelde bluetooth yani cep telefonu ile senkronize çalışabilecek bir özellik var mı?

mendux dostum, bu dediğin nasıl oluyor? Sadece gelen aramaların sesini hoparlörden duymak mı buradaki olay? Bildiğin üzere, direksiyondan müdahele edebiliyorsun bluetooth özelliği aktifse. Artı, aracın kendi mikrofonu olması lazım. Yani telefon uzakta olsa dahi görüştüğün kişi seni rahatça duyabiliyor. Bir kulaklık bu durumları aktif edemez diye düşünüyorum. Bir deneme yapayım bugün.

Alıntıları Göster
    Oooo iyiymiş

2010 VW Jetta 1.4 TSI 122 HP DSG/7 Exclusive Derin Siyah
    Nokia 5800XpressMusicRed

• quote:

Orijinalden alıntı: deserthawk

quote:

Orjinalden alıntı: 37fbli

arkadaşalr sabah penta oto yu aradım sizinde bilginiz olsun istedim 1.4 tsı 140 hp ve 170 hp 210 hp 290 tork oluyo bu olay yazılımla oluyomuş bunu aracı aldığınz yerde yapıyolarmış ve 2 sene garantili gayet iii bir işlem made in germany 3 saat deolyomuş ve birebir 210 290 tork gücü oluyomuş 1100 euro da ücreti varmıl vede mayıs ayından sonra gelecekmiş yazılımı iii akşamlar bilgilendirdiysem sevinirim

Bu yazılım zaten var,Doğuş Oto forumumuzda 170 HP Jetta kullanıcısını aramış (nickini bilmiyorum) 210 HP'ye yükseltmek için 1100 Euro istemişler.

Bence artık daha fazla zorlamamak lazım.Uzun vadede motora zararı olabilir.

Alıntıları Göster
    MRB ARKADAŞLAR BENDE 1.6TDI JETTA VAR NE DÜŞÜNÜOSUNUZ...?

• quote:

Orijinalden alıntı: JETTA TDI

İskenderun dağında imzamda ki aracımla giderken fena tokat yediğim araç...

Çok iyi şeyler düşünüyorum.

Nokia 5800XpressMusicRed
  • quote:

Orijinalden alıntı: zameet

quote:

Çok iyi şeyler düşünüyorum.

Alıntıları Göster
    ne mesela?

Alıntıları Göster
    ben de iyi şeyler düşünüyorum

Orijinalden alıntı: cihanperver

ben de iyi şeyler düşünüyorum

Alıntıları Göster
    dsg mi?

Nikon D80+Nikkor AF 50mm f/1.8+Nikkor AF-S DX 18-135mm f/3.5-5.6G ED+Nikkor AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G ED-IF VR
    VCDS+ODİS
  • quote:

Orijinalden alıntı: t u r g a y

dsg mi?

Alıntıları Göster
    hayırlı olsun allah kaza bela vermesın inş yok benımkı manuel vites

hayırlı olsun allah kaza bela vermesın inş yok benımkı manuel vites

Alıntıları Göster
    Manuelse sevdim şirkette var 2010 1,6tdi dsg gaza bastınmı fırlıyor frene bastınmı olduğu yere çakıyor alışmak gerekir amma güzel araba

Nikon D80+Nikkor AF 50mm f/1.8+Nikkor AF-S DX 18-135mm f/3.5-5.6G ED+Nikkor AF-S 70-300mm f/4.5-5.6G ED-IF VR
    VCDS+ODİS
  • quote:

Manuelse sevdim şirkette var 2010 1,6tdi dsg gaza bastınmı fırlıyor frene bastınmı olduğu yere çakıyor alışmak gerekir amma güzel araba

Alıntıları Göster
    arkadaslar jettasında rns510 olan var mı?
    bende 2010 1.6 TDI DSG JEtta var rcd10 geldi. bir de telefon tuşu sadece sesi kısıyor. bilgisi olan bilgilendirebilir mi?

edit: yanlış teyp ismi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r_samur -- 21 Temmuz 2010; 18:10:03 >

ne mesela?

Jetta'nın herşeyi ile sana yeteceğini, gözünü dolduracağını, içini huzurla dolduracağını, yine olsa yine Jetta alırım dedirteceğini mesela...

Nokia 5800XpressMusicRed
  • quote:

quote:

ne mesela?

Jetta'nın herşeyi ile sana yeteceğini, gözünü dolduracağını, içini huzurla dolduracağını, yine olsa yine Jetta alırım dedirteceğini mesela...

Alıntıları Göster
    arkadaşlar merhaba biz jetta primline 2007 model sıralı lpg sistemli bir araç bulduk.

bu yakıt sistemini kullanan arkadaşlar varmı ve sistem bu modelde sıkıntılar yaşatıyormu paylaşırsanız sevinirim

• quote:

Orijinalden alıntı: TEPEE PREMİUM PACK

arkadaşlar merhaba biz jetta primline 2007 model sıralı lpg sistemli bir araç bulduk.

bu yakıt sistemini kullanan arkadaşlar varmı ve sistem bu modelde sıkıntılar yaşatıyormu paylaşırsanız sevinirim

Alıntıları Göster
    Motor tipinini belirtin lütfen.

Nokia 5800XpressMusicRed
  • quote:

Motor tipinini belirtin lütfen.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞIM DEDİĞİN ARABA BÜYÜK İHTİMAL 1.6 102 HP LİK JETTADIR VE HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM ALMANIZI ÇÜNKÜ ARABA YERİNDEN KALKMIO KASASINI ZOR TAŞIO VE Bİ O KADARDA ÇOK YAKIO 100 KM DE 9.9 SAYGILAR

quote:

ne mesela?

Alıntıları Göster
    Merhaba,

Bende uzun zamandır almayı planladığım jetta yı bu ay almak istiyorum.
    Fakat tüm türkiyedeki bayilere sormama rağmen hiç bir yerde 1,6 TDI Exclusive jetta bulamadım.
    Ağustos, Eylül, Ekim gibi gelecek diyorlar.
    Bir de önümüzdeki ay zam yapılacakmış.Bu kadar bekledikten sonra birde zamlı almak zoruma gidiyor.
    Yeni yıl da yeni araç geleceği için şu an bulunan modelinde bir kampanya yapılacağı tahmin ediyorum ama ne zaman olacağı konusunda net bir fikrim yok.Dün gittiğim General otomotivdeki bayan yakın zamanda yapılacak diyor ama pek inanasım gelmedi.

Bu kadar bekledikten sonra tam almak üzereyken yeniden karar değiştirmek zorunda kalacağım diye üzülüyorum.
    Ne yapacağım konusunda kararsızım, aranızda önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim.

• Otoyolda lpg ile 220km/s gördüm yaklasık 10 dk gittim daha basmadım 160km nin altına düşmediğim ankara yolculuğumda 4 yetişkin + 1km/18krş yakıt yaktım gayette güzel çekiyor

quote:

ARKADAŞIM DEDİĞİN ARABA BÜYÜK İHTİMAL 1.6 102 HP LİK JETTADIR VE HİÇ TAVSİYE ETMİYORUM ALMANIZI ÇÜNKÜ ARABA YERİNDEN KALKMIO KASASINI ZOR TAŞIO VE Bİ O KADARDA ÇOK YAKIO 100 KM DE 9.9 SAYGILAR

VCDS+ODİS
  • quote:

Otoyolda lpg ile 220km/s gördüm yaklasık 10 dk gittim daha basmadım 160km nin altına düşmediğim ankara yolculuğumda 4 yetişkin + 1km/18krş yakıt yaktım gayette güzel çekiyor

quote:

Alıntıları Göster
    VALLA BİLMİORUM AMA ŞEHİR İÇİ EN AZ 350 YAKIODU BENDE KULLANDIM JETTA ALINCAKSA YA DİZEL YADA TSI BEN BUNU ÖĞRENDİN BU ARABADA

• 
Sayfa: önceki 8283848586
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.