Şimdi Ara

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== (257. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.929
Cevap
63
Favori
662.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
4 oy
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: selocan57

dün 15.000km bakımına servise gittim sağ ve sol aynaları bağımsız ayar yapabiliyormuyuz dedim iki taraf bir ayarlanıyor tek, tek olmuyor dediler, bugün baktığımda ne yaptılarsa benim sağ ayna geri vitese taktığımda R ye getirmeme rağmen aşağı eyilmiyor, yol bilgisayarından baktığımda o konum aktif zaten geri vitese takınca az birşey içe kapanıyo ama aşağı inmiyor bu konuda kendi yapabileceğim birşey varmı tekrar servise gitmeden? diğer sorunu aynaları tek, tek bağımsız ayar olmuyor demişti ama yanlış bilgi vermiş ben hallettim onuda yol bilgisayarından aktif etmek gerekiyormuş.

- Öncelikle aracı çalıştırın. Vites boşta ve el freni çekili vaziyette olmalı.
    - Sonra ayna anahtarını sağ (R) pozisyonuna alın.
    - Yol bilgisayarı-konfor-ayna indirme "ok" diyerek aktif olmasını sağlayın.
    - Şimdi aynayı aşağıya doğru kaldırımı görecek şekilde ayarlayın. İki üç saniye bekleyip anahtarı orta konuma alın.
    - Sonra tekrar anahtarı sağ (R) konumuna alın. Şimdi geri vitese taktığınızda ayna aşağı iner. Yalnız bu özelliğin aktif olabilmesi için ayna hep sağ (R) pozisyonunda kalmalıdır. Ortada bırakırsanız bu özelliği kullanamazsınız.

İyi günler...

• dediklerinizi uyguladım kumandayı R ye alıp geri vitese taktığımda bu defa ayna yukarı kalktı, aşağıya inme yerine tam tersi oldu yani.

Arama sebebim jettasina diktirdigi deri kaput maskesini nereye yaptirdigi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Jetta 2008 ve 2006 1.6 MPI Tiptronik , BURDAN

GOLF mk7 1.2 TSi Comfortline DSG, BURDAN
  • quote:

Orijinalden alıntı: selocan57

dediklerinizi uyguladım kumandayı R ye alıp geri vitese taktığımda bu defa ayna yukarı kalktı, aşağıya inme yerine tam tersi oldu yani.

Birşeyleri yanlış yapıyorsunuzdur mutlaka. Yazdıklarımı tam olarak yaparsanız olacaktır. Bu video da size yardımcı olabilir. İyi günler...

http://www.youtube.com/watch?v=Lpkj_k6uz2c
    - Öncelikle aracı çalıştırın. Vites boşta ve el freni çekili vaziyette olmalı.
    - Sonra ayna anahtarını sağ (R) pozisyonuna alın.
    - Yol bilgisayarı-konfor-ayna indirme "ok" diyerek aktif olmasını sağlayın.
    - Araç çalışır durumda (geri vitese takılarak debriyaj basılı durumda) iken, Şimdi aynayı aşağıya doğru kaldırımı görecek şekilde ayarlayın. İki üç saniye bekleyip anahtarı orta konuma alın.
    drlaroxyl merhaba, eski aracımda senin ön kapında bulunan hasara benzer bir durum vardı. Benim aracımında arka kapısında bulunuyordu. Auto King bu hasarı yaklaşık 30 dk içinde gözlerimin önünde çok pratik bir şekilde onardılar ve gerçekten kusursuz bir iş çıkardılar.

Sol arka kapıya dikkatli bakarsanız görürsünüz.

Bu fotoğrafta Auto King boyasız onarımından sonraki durumu.

EDİT: Fotoğraf hırsızlığı sebebiyle bu fotoğraflar kaldırılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gökhan And Jetta -- 9 Nisan 2014; 20:37:15 >

Orijinalden alıntı: Gökhan And Jetta

drlaroxyl merhaba, eski aracımda senin ön kapında bulunan hasara benzer bir durum vardı. Benim aracımında arka kapısında bulunuyordu. Auto King bu hasarı yaklaşık 30 dk içinde gözlerimin önünde çok pratik bir şekilde onardılar ve gerçekten kusursuz bir iş çıkardılar.

Sol arka kapıya dikkatli bakarsanız görürsünüz.

Bu fotoğrafta Auto King boyasız onarımından sonraki durumu.

EDİT: Fotoğraf hırsızlığı sebebiyle bu fotoğraflar kaldırılmıştır.
    sol ön çamurluktaki hasar sanırım
    hocam çok güzel yapmışlar
    autokingin adresini verirmisiniz
    plakadan anladığım kadarıyla ankarada
    ankaraya gelebilirim
    izmir pınarbaşı autokinge gittiğimde boyasız halledemeyeceklerini söyledilerde

• drlaroxyl D kullanıcısına yanıt
    Hayır hasar arka sol kapı üzerinde. İlk fotoğrafa dikkatli bakarsanız "arka sol kapı" üzerinde görürsünüz. İkinci fotoğraf ise onarım sonrasından bir görüntü. Sonuç kusursuz... Auto King internet sitesinden Ankara'daki şubeleri ile ilgili iletişim adreslerini bulabilirsiniz.

Orijinalden alıntı: Gökhan And Jetta

Hayır hasar arka sol kapı üzerinde. İlk fotoğrafa dikkatli bakarsanız "arka sol kapı" üzerinde görürsünüz. İkinci fotoğraf ise onarım sonrasından bir görüntü. Sonuç kusursuz... Auto King internet sitesinden Ankara'daki şubeleri ile ilgili iletişim adreslerini bulabilirsiniz.
    ankara autokinge ulaştım fotoğrafları mail attım
    cevap bekliyorum
    ilginize teşekkür ederim

Orijinalden alıntı: drlaroxyl

ankara autokinge ulaştım fotoğrafları mail attım
    cevap bekliyorum
    ilginize teşekkür ederim

Alıntıları Göster
    cevap geldi ve boyasız halledilemeyeceği söylendi

cevap geldi ve boyasız halledilemeyeceği söylendi

Alıntıları Göster
    HERKESE MERHABA... BİR KONUDA SIKINTIMI AKTARMAK İSTİYORUM. BENDE ŞUBAT 2013 TARİNDE ALINMIŞ 1.6 tdi JETTA VAR SORUNUM HIZIM 110 ÜZERİNE ÇIKINCA ARACIN ÖN CAMIN DA UĞULTU BAŞLIYOR. SERVİSE GÖTÜRME ME RAĞMEN SORUNU ONAYLIYORLAR FAKAT ÇÖZÜM KONUSUNDA SIKINTILARI VAR. KOSKOCA VW HATTA ALMANYA İLE İLETİŞİME GİRMEME RAĞMEN DOĞUŞ OTO İLE MUHATTAB OLMAM İSTENDİ. DOĞUŞ OTO İSE SADECE BİLGİLENDİRME YAPILDI DİYEREK SORUNU GÖRMEMEZLİKTEN GELİYOR.

• quote:

Orijinalden alıntı: mamosta

HERKESE MERHABA... BİR KONUDA SIKINTIMI AKTARMAK İSTİYORUM. BENDE ŞUBAT 2013 TARİNDE ALINMIŞ 1.6 tdi JETTA VAR SORUNUM HIZIM 110 ÜZERİNE ÇIKINCA ARACIN ÖN CAMIN DA UĞULTU BAŞLIYOR. SERVİSE GÖTÜRME ME RAĞMEN SORUNU ONAYLIYORLAR FAKAT ÇÖZÜM KONUSUNDA SIKINTILARI VAR. KOSKOCA VW HATTA ALMANYA İLE İLETİŞİME GİRMEME RAĞMEN DOĞUŞ OTO İLE MUHATTAB OLMAM İSTENDİ. DOĞUŞ OTO İSE SADECE BİLGİLENDİRME YAPILDI DİYEREK SORUNU GÖRMEMEZLİKTEN GELİYOR.

Normal arkadasim dogus simdiye kadar sorun yasayan cok adami magdur etti. Ne ilk nede sonsun. Sen dua et allahtan 10 bin fatura cikarip bu garantiye girmez dememisler.

Orijinalden alıntı: mamosta

Merhaba,
    Sorunla ilgili Doğuş Oto tarafından yapılan bilgilendirmeyi bizimle paylaşırmısınız? Neden bilgilendirme yapılıyor da garanti kapsamında müdahale edilmiyor?

CREA TIERRA K40M 40" LCD PANEL + SEG 19" LCD TV + SONY HT-DDWG800 AVR + SONY PS-LX300USB PİKAP + SONY DVP-NS728H DVD PLAYER + VESTEL SLIMLINE 4000 DVD PLAYER + HIMEDIA Q3 QUAD CORE MEDIA PLAYER + SAMSUNG 2 TB EXTERNAL 3,5" HDD + 2 x WD MY BOOK 2 ESSENTIAL 2 TB EXTERNAL 3.5" + WD MY BOOK ESSENTIAL 5 TB 3,5" EXTERNAL + WD ELEMENTS 1 TB ve 2 TB 2" EXTERNAL + NEXT YE2000 CIS SUPER PLUS + DIGITURK DT9102 HD + D-SMART + SONY RM-VL610T IRC + SONY PS3 + SONY PS4 1 TB + 2009 VW JETTA 1.4 122HP TSI DSG COMFORTLINE
  • dr_onur D kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım bu siteden aracına uygun fiyata aksesuar alabilirsinhttp://www.turboaksesuar.com/ ben aldım , kargo ücreti ödemeden ertesi gün getiriyorlar , denemelisin

Orijinalden alıntı: azraili23

Elimde navitec nx-218f var bilginize aracimi sattim teypde ucuza satyrm...pm atmnz yeterli

Merhaba Arkadaşlar.Aracım 2011 model 1.6 MPI Octavıa.Aracıma ZENEC 2010 Multımedya müzik sistemi takdırdım.Cihazın el kitabı olmadığı için fazla bilgi sahibi değilim,öğrenmek istediğim blouthu kullanamıyorum.Telefonu nasıl bu cihaza tanıtabilirim?Ekranda sembol çıkıyor ama telefonu algılamıyor?

2018 SKODA KAROG TSİ BENZİNLİ 115 BG

2024 FABIA MONTE CARLO 150 BG
  • ringcep kullanıcısına yanıt
    ilk önce cihazda,bluetooth varmı var ise adımları izleyin

cihazınızda bluetooth sigesi var ise dokunun(açın)...

yok ise menü açık durumda kalsın...

-ilk önce telefonunuz bluetooth açın ve aygıt araması yapın...

-telefonun bluetooth araması yaptığığında zenec diye bir aygıt cıkacaktır(değişik isimde olabilir rakam falan)

-tıklayın o resime veya rakama sonra bağlanıcaktır

teşekürler...

Orijinalden alıntı: azraili23

ilk önce cihazda,bluetooth varmı var ise adımları izleyin

cihazınızda bluetooth sigesi var ise dokunun(açın)...

yok ise menü açık durumda kalsın...

-ilk önce telefonunuz bluetooth açın ve aygıt araması yapın...

-telefonun bluetooth araması yaptığığında zenec diye bir aygıt cıkacaktır(değişik isimde olabilir rakam falan)

-tıklayın o resime veya rakama sonra bağlanıcaktır

teşekürler...

Bilgi için tşk.

2018 SKODA KAROG TSİ BENZİNLİ 115 BG

2024 FABIA MONTE CARLO 150 BG
  • quote:

Orijinalden alıntı: autotech1

quote:

Orijinalden alıntı: autotechvw

1.6 MPI motorun yakıt tüketimini merak eden arkadaşlar buraya:

Yıllardır her zaman depoyu, pompa kendiliğinden atana kadar (daha fazla benzin doldurulması için zorlanmasına izin vermem) full doldurturum ve depoyu her doldurduğumda km. sayacını mutlaka sıfırlarım. Ayrıca uyarı ışığı yanar yanmaz benzin alırım. Depoyu sonuna kadar asla bitirmem. Şimdiye kadar bu aracımın deposuna da Shell FuelSave95'ten başka yakıt girmedi.

Bugün benzin aldım. Aşağıda resimleri eklidir. Araç 46.7 L. benzin ile tamamı %100 şehiriçi yoğun trafikte 494 km. yol yapmış. Bu ay 1 kez bile il dışını bırakın, ilçelere bile gitmedim. Zaten gitsem de kendi aracımla gitmem. Bu araç sadece ailemi taşımak için kullanılıyor.

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

Henüz benzin uyarı ikazı yanmamıştı. Kadran resminden inceleyebilirsiniz. Yine de benzin aldım. Genelde 48 L. benzin ile tamamı şehiriçi 550 km. yol yapıyorum.

Bu ay araç fazla yakması için başına gelebilecek her şeye maruz kaldı. Yılbaşı, arifesi ve sonrasında çok yoğun trafikte 1. vites dur kalk yaparak 600 metrelik yolu 20 dakikada geçtim. (En az 4-5 defa) Her akşam 17.00 ve 18.00 arası akşam trafiği Allah'ın emri. Araçta en az 3 kişi oluyoruz. Bagajda çocuğumun eşyaları ve arabası var. Araç camları hemem buğu yaptığından nerdeyse her bindiğimde klima açık buğu çözdürüyorum. Kısacası bir araç fazla benzin yakacaksa işte o araç budur. Buna rağmen araç 100 km. de 10 L. bile yakmamış. Tam hesabı da aşağıda.

Benzinin Litre Fiyatı: 4.96 TL.

Alınan Miktar: 46.7 L.

Toplam Ödenen Para: 231,63 TL.

Yapılan Yol: 494,4 KM.

231 / 494 = 0.46 TL. (Km. Başına Yakıt Tüketimi)

494 / 46,7 = 10,57 KM. (1 litre yakıt ile gidilen yol)

SONUÇ: 100 / 10,57 = 9,46 L. Tamamı şehir içi yoğun trafikte ortalama yakıt tüketimim.
    (Normalde bu kadar yoğunluk ve fazla yakmasını sağlayan etkenler ortadan kalktığında şehir içinde 8.9 L. bile görüyorum.)

Öyle yok 13 L. yakar, yok 14 L. yakar, yok 20-30 L. yakar, çatlar, patlar, kokar, bulaşır demekle olmuyor. Kimse bana altımdaki arabayı anlatmaya kalkmasın. Buyrun delileriyle, matematiğiyle, "bilimselliğiyle" her şey ortada. Aracın extradan az yakması için yaptığım hiçbir kasma durumu da yok. Tersine özellikle bu ay herşey sanki aracın fazla yakması için dizayn edildi. Normalde bundan daha az yakıyor ve daha çok yol yapıyor.

9 - 9.5 L. benzin yakan bu motor LPG takviyesi ile en fazla 11-12 L. LPG yaksa -ki daha az yakar - km. başına 33-36 kuruşa gezersiniz. Yukarıda LPG ile kullanan 2-3 arkadaş da benimle tamamen aynı rakamları söylüyorlar. Nedense kullanmayanlar bizlerden daha iyi biliyorlar.

İyi günler dilerim...

1.6 MPI MOTOR ŞEHİR İÇİ YAKIT TÜKETİMİ 2

Bu ayki yakıt tüketimim:

Yarın Hatay - Adana arası şehirler arası yol yapacağım için depoyu fulledim. Fotoğrafta gördüğünüz gibi benzin tam olarak bitmemişti fakat şehirler arası yol yapacağım için yakıt tüketim hesabı şaşmasın diye benzin aldım. Şimdiye kadarki tüketim tamamen şehir içi tüketimimdir. Hatta güzergah olarak %90 Huzurevleri - Barajyolu - Turgut Özal - Beriker Bulvarı civarında kullanılıyor.

Bu ay 42 litre benzinle 445 km. yol yaptım. Bir önceki ayı da yukarıda alıntı yaptım. Km. tutarlılığına dikkat edin. 1 ayda ancak 445 km. yapabildim. Bu bile şehir içi kullanıldığının %100 kanıtıdır. Aracım adeta bisiklet gibi şehir içi kısa mesafelerde işe gitmek ve ailemi bir yerden bir yere bırakmak için kullanılıyor.

Benzinin Litre Fiyatı: 5.08 TL.

Alınan Miktar: 42.15 L.

Toplam Ödenen Para: 214,12 TL.

Yapılan Yol: 445 KM.

214 / 445 = 0.48 TL. (Km. Başına Yakıt Tüketimi)

445 / 42,15 = 10,55 KM. (1 litre yakıt ile gidilen yol)

SONUÇ: 100 / 10,55 = 9,47 L. Tamamı şehir içi yoğun trafikte ortalama yakıt tüketimim.

İyi forumlar arkadaşlar...

Alıntıları Göster
    arabamın yapıldıktan sonraki hali
    sağ arka çamurluk boyandı
    alt marşpiyel boyandı
    kapılar boyasız halledildi ama kapılar dörtdörtlük olmadı hafif belli ama baştan söylemişlerdi
    boyasız düzeltebileceğimiz kadar düzeltiriz diye

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== ===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi drlaroxyl -- 10 Mart 2014; 9:55:38 >

• drlaroxyl D kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin...

arabamın yapıldıktan sonraki hali
    sağ arka çamurluk boyandı
    alt marşpiyel boyandı
    kapılar boyasız halledildi ama kapılar dörtdörtlük olmadı hafif belli ama baştan söylemişlerdi
    boyasız düzeltebileceğimiz kadar düzeltiriz diye

===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== ===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

Alıntıları Göster
    bu da arabamın çelik jant takıldıktan sonraki hali
     ===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== ===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== ===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== ===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED=== ===VW JETTA KULÜBÜ===DRIVERS WANTED===

• 
Sayfa: önceki 255256257258259
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.