Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

http://community.saintsrow.com/main.php

EKİM 14 off off
  • Bu oyun nedense GTA IV kadar ilgi görmedi forumda..Halbuki GTA 'dan daha güzel olucak bu oyun budan eminim..Umarım PC'yede 14 ekimde çıkar ki ben bundan şüpheliyim..Kasım ayına atarlar onu bence..
  • Trailer sonlarında ve sitesinde PC ile ilgili hiç bir şey yok..Kafayı yiyicem..Sitesinde sadece xbox360 ve ps3 yazıyor sitesindede öyle..OFF çıkartmayacaklar diye çok tırsıyorum
  • Yeni Video Yayınlandı: Ronin Story Trailer

http://community.saintsrow.com/main.php
  • gta 4 varken çokda tın
  • kasıma kadar idare eder bizi
  • Şu oyunun GTA'dan daha güzel olduğunu bir türlü kabullenemediniz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

Şu oyunun GTA'dan daha güzel olduğunu bir türlü kabullenemediniz...

Adamlar nasıl kabul etsin.Bu oyun onlar için bir ilk olacak...GTA'nın bir efsane olduğunu düşünürsek arkadaşların gta'nın daha iyi olduğunu düşünmeleri normal.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

quote:

Şu oyunun GTA'dan daha güzel olduğunu bir türlü kabullenemediniz...

Adamlar nasıl kabul etsin.Bu oyun onlar için bir ilk olacak...GTA'nın bir efsane olduğunu düşünürsek arkadaşların gta'nın daha iyi olduğunu düşünmeleri normal.

Sen haklısın gerçi..Sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında

• quote:

Sen haklısın gerçi..Sen ne düşünüyorsun bu konu hakkında

Valla benim tam bir düşüncem yok ama "Ne oyun çıkarsa oynarım" diye bir felsefem olduğu için benlik bir sorun yok

Yeterki Aksiyon oyunu olsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 27 Ağustos 2008; 13:38:41 >

• Konu aşağılara düşmesin ya buda güzel oyun ya burayada come ya
  • Bu oyunun değerini bilmiyorlar hocam ne yapalım..Herkes GTA ya takmış kafayı..Şu oyun bir çıksın o zaman görüşecez
  • ama şuna emin olun GTA IV dan daha çok askiyon var bu oyunda ve bol çeşitlilik var buna kesin inanın...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

ama şuna emin olun GTA IV dan daha çok askiyon var bu oyunda ve bol çeşitlilik var buna kesin inanın...

Buna inanan bir kişinin olması ne güzel bu forumda..Hocam sen oyundan anlıyormuşsun nickindende belli zaten Pro gamer
  • güzele benziyor.

• Süper bi oyun bu ya
  • gta çıkana kadar idare ederiz.
  • Gerçekten de GTA IV e çok benziyo
  • Bu oyun efsane olacak...BU kadar ayrıntı hiç bir oyunda yokPaylaşım yapardım ama bu konuyla ilgilenen yok boşu boşu na kasmiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 28 Ağustos 2008; 16:26:16 >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.