Soruların cevabı zaten açık hiç tartışmaya bile gerekyok yani
Çok mükemmel bir oyun gibi duruyor GTA 4'ten daha çok meraklandırdı beni.
Oyuna çok ilginç ve güzel bir Co-op aktivitesi eklenmiş..Biliyorsunuzki Saints Row 2 yine bir ilke imza atıyor ve Campaing görevlerini Co-op olarak bitirmemize izin veriyor..Bir yenilik daha aktiviteler oyunda sayamayacak kadar çok aktivite var gerek multiplayer olsun gerek singleplayer..Şimdi gelelim asıl konuya Oyunu co-op olarka oynadığımızda bir arkadaşınız polis kıyafeti giyiyor ve sizde kameraman kılığına girip çekim yapıyorsunuz..Polis olan arkadaşınız yolda birini tutup dövmeye başlıyor sizde onu kameraya çekip satabiliyorsunuz muhteşem bir şey... Ya da yine arkadaşınızla birlikte bir paparazi arabası gördüğünüzde bir olay çıkartıp paparazinin ilgisini çekebiliyorsunuz..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 29 Ağustos 2008; 18:09:59 >
Wow onlar süper adamım birde bunlara bak
Oyundaki Özellikler:
-Şehir Oyunun 1.versiyonuna göre %45 genişletilmiş ve
-En güzel yeniliklerden biri bir araca 85 farklı şekilde binebiliyoruz.
-Oyunda ayrıca helikopter ve büyük uçaklarda mevcut
-Oyunda Satchel adı verilen bir bomba türü var düşman başına.Kalabalık düşmanlar arasına bu bombayı göndererek sahip olan ipiyle çekerek patlatıp,uzaktan arkamıza yaslanıp seyrediyoruz.İyi bir şölen yaşamak istiyorsak,bombaları araçlara doldurup uzaktan kontrol ederek müthiş sahneler ortaya çıkarabiliriz.Bu şekilde oyunda toplam 30’dan fazla oyun mevcut
-Çoklu oyuncu seçeneği ise oyuna tamamen entegreli ve co-op imkanı tanıyor.Tek olarak başladığımız oyunda bir görevi yapamadığımız zaman,online özelliği kullanarak yanımıza başka arkadaşımızı çağırıp o görevi bitirebiliyoruz.Çok güzel online seçenekleriyle oyun kendini tekrar aşıyor.Oyunda görev yaparken başka bir oyuncunun başka bir görevi yaparken görmek çok eğlenceli olacak.Co-opla ilgili tek sorun sadece online veya sistem bağlantısı ile gerçekleşiyor olması.
-Oyun çıktıktan sonrada indirilebilir içeriklerle daha zengin bir hale gelecek.
Oyun ön satışa sunuldu ve oldukçada cazip bir fiyatla...Sadece 39 dolar!! (Bune la pazarlamacı gibi konuştum)
Crysis Warhead vs Saints Row 2 şimdi acaba hangisine para versem diye düşünüyorum SR 2 multiplayerını oynayamazsam kopya ile herhalde Crysis Warhead elvada alamıycam gibi ...
quote:
Orjinalden alıntı: Pro-Gamer
Wow onlar süper adamım birde bunlara bak
Oyundaki Özellikler:
-Şehir Oyunun 1.versiyonuna göre %45 genişletilmiş ve
-En güzel yeniliklerden biri bir araca 85 farklı şekilde binebiliyoruz.
-Oyunda ayrıca helikopter ve büyük uçaklarda mevcut
-Oyunda Satchel adı verilen bir bomba türü var düşman başına.Kalabalık düşmanlar arasına bu bombayı göndererek sahip olan ipiyle çekerek patlatıp,uzaktan arkamıza yaslanıp seyrediyoruz.İyi bir şölen yaşamak istiyorsak,bombaları araçlara doldurup uzaktan kontrol ederek müthiş sahneler ortaya çıkarabiliriz.Bu şekilde oyunda toplam 30’dan fazla oyun mevcut
-Çoklu oyuncu seçeneği ise oyuna tamamen entegreli ve co-op imkanı tanıyor.Tek olarak başladığımız oyunda bir görevi yapamadığımız zaman,online özelliği kullanarak yanımıza başka arkadaşımızı çağırıp o görevi bitirebiliyoruz.Çok güzel online seçenekleriyle oyun kendini tekrar aşıyor.Oyunda görev yaparken başka bir oyuncunun başka bir görevi yaparken görmek çok eğlenceli olacak.Co-opla ilgili tek sorun sadece online veya sistem bağlantısı ile gerçekleşiyor olması.
-Oyun çıktıktan sonrada indirilebilir içeriklerle daha zengin bir hale gelecek.
Bu oyunu oynamam diyen insanlara artık dayaklık gözüyle bakıyorum.
"-En güzel yeniliklerden biri bir araca 85 farklı şekilde binebiliyoruz."Bu özelliğe bayıldım işte.
Bu arada @batuchan oyunda bir görevi yapamazsam online olarak seni yanımda istiyorum.Co-op sayesinde beraber güzel güzel oynarız.
en fazla kaç kişi destekliyor diğer görevleri banada bırakın
@Pro-Gamer
Vay be hocam bunları bilmiyordum iyi oldu sağol
@FadeToßlack
Konuyla ilgilenen yok zaten 3müz takılırız artık sen ben pro-gamerSüper olucak
14 ekime az kaldı...
2-3 hafta bu oyun oyalar beni... ondan sonra da GTA 4 gelir. değmeyin keyfimize...