Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soruların cevabı zaten açık hiç tartışmaya bile gerekyok yani
  • Çok mükemmel bir oyun gibi duruyor GTA 4'ten daha çok meraklandırdı beni.
  • Oyuna çok ilginç ve güzel bir Co-op aktivitesi eklenmiş..Biliyorsunuzki Saints Row 2 yine bir ilke imza atıyor ve Campaing görevlerini Co-op olarak bitirmemize izin veriyor..Bir yenilik daha aktiviteler oyunda sayamayacak kadar çok aktivite var gerek multiplayer olsun gerek singleplayer..Şimdi gelelim asıl konuya Oyunu co-op olarka oynadığımızda bir arkadaşınız polis kıyafeti giyiyor ve sizde kameraman kılığına girip çekim yapıyorsunuz..Polis olan arkadaşınız yolda birini tutup dövmeye başlıyor sizde onu kameraya çekip satabiliyorsunuz muhteşem bir şey... Ya da yine arkadaşınızla birlikte bir paparazi arabası gördüğünüzde bir olay çıkartıp paparazinin ilgisini çekebiliyorsunuz..

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batuchan -- 29 Ağustos 2008; 18:09:59 >

• Wow onlar süper adamım birde bunlara bak

Oyundaki Özellikler:

-Şehir Oyunun 1.versiyonuna göre %45 genişletilmiş ve

-En güzel yeniliklerden biri bir araca 85 farklı şekilde binebiliyoruz.

-Oyunda ayrıca helikopter ve büyük uçaklarda mevcut

-Oyunda Satchel adı verilen bir bomba türü var düşman başına.Kalabalık düşmanlar arasına bu bombayı göndererek sahip olan ipiyle çekerek patlatıp,uzaktan arkamıza yaslanıp seyrediyoruz.İyi bir şölen yaşamak istiyorsak,bombaları araçlara doldurup uzaktan kontrol ederek müthiş sahneler ortaya çıkarabiliriz.Bu şekilde oyunda toplam 30’dan fazla oyun mevcut

-Çoklu oyuncu seçeneği ise oyuna tamamen entegreli ve co-op imkanı tanıyor.Tek olarak başladığımız oyunda bir görevi yapamadığımız zaman,online özelliği kullanarak yanımıza başka arkadaşımızı çağırıp o görevi bitirebiliyoruz.Çok güzel online seçenekleriyle oyun kendini tekrar aşıyor.Oyunda görev yaparken başka bir oyuncunun başka bir görevi yaparken görmek çok eğlenceli olacak.Co-opla ilgili tek sorun sadece online veya sistem bağlantısı ile gerçekleşiyor olması.

-Oyun çıktıktan sonrada indirilebilir içeriklerle daha zengin bir hale gelecek.

• Oyun ön satışa sunuldu ve oldukçada cazip bir fiyatla...Sadece 39 dolar!! (Bune la pazarlamacı gibi konuştum)

http://www.amazon.com/Saints-Row-2-Pc/dp/B0016Q4UJE/ref=sr_1_5?ie=UTF8&s=videogames&qid=1220022679&sr=1-5
  • Crysis Warhead vs Saints Row 2 şimdi acaba hangisine para versem diye düşünüyorum SR 2 multiplayerını oynayamazsam kopya ile herhalde Crysis Warhead elvada alamıycam gibi ...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Wow onlar süper adamım birde bunlara bak

Oyundaki Özellikler:

-Şehir Oyunun 1.versiyonuna göre %45 genişletilmiş ve

-En güzel yeniliklerden biri bir araca 85 farklı şekilde binebiliyoruz.

-Oyunda ayrıca helikopter ve büyük uçaklarda mevcut

-Oyunda Satchel adı verilen bir bomba türü var düşman başına.Kalabalık düşmanlar arasına bu bombayı göndererek sahip olan ipiyle çekerek patlatıp,uzaktan arkamıza yaslanıp seyrediyoruz.İyi bir şölen yaşamak istiyorsak,bombaları araçlara doldurup uzaktan kontrol ederek müthiş sahneler ortaya çıkarabiliriz.Bu şekilde oyunda toplam 30’dan fazla oyun mevcut

-Çoklu oyuncu seçeneği ise oyuna tamamen entegreli ve co-op imkanı tanıyor.Tek olarak başladığımız oyunda bir görevi yapamadığımız zaman,online özelliği kullanarak yanımıza başka arkadaşımızı çağırıp o görevi bitirebiliyoruz.Çok güzel online seçenekleriyle oyun kendini tekrar aşıyor.Oyunda görev yaparken başka bir oyuncunun başka bir görevi yaparken görmek çok eğlenceli olacak.Co-opla ilgili tek sorun sadece online veya sistem bağlantısı ile gerçekleşiyor olması.

-Oyun çıktıktan sonrada indirilebilir içeriklerle daha zengin bir hale gelecek.

Bu oyunu oynamam diyen insanlara artık dayaklık gözüyle bakıyorum.

"-En güzel yeniliklerden biri bir araca 85 farklı şekilde binebiliyoruz."Bu özelliğe bayıldım işte.

Bu arada @batuchan oyunda bir görevi yapamazsam online olarak seni yanımda istiyorum.Co-op sayesinde beraber güzel güzel oynarız.

• en fazla kaç kişi destekliyor diğer görevleri banada bırakın
  • @Pro-Gamer

Vay be hocam bunları bilmiyordum iyi oldu sağol

@FadeToßlack

Konuyla ilgilenen yok zaten 3müz takılırız artık sen ben pro-gamerSüper olucak
  • 14 ekime az kaldı...

2-3 hafta bu oyun oyalar beni... ondan sonra da GTA 4 gelir. değmeyin keyfimize...
  • Oynayan şahıs berbat oynuyor... sanki hiç XBOX-360 oynamamış gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Oynayan şahıs berbat oynuyor... sanki hiç XBOX-360 oynamamış gibi

Evet odunun önde gideni
  • Oyunun yapımcısı Volition Inc. in diğer oyunları :

The Punisher (2005)

Summoner: A Goddess Reborn

Summoner 2

Summoner

Red Faction: Guerrilla (yapım aşamasında)

Red Faction II

Red Faction

FreeSpace 2

Görüldüğü üzere hepside çok kaliteli oyunlar

• bu coop olayı süpermiş ya..

mavishopa önsipariş gelirse bende sipariş vericem
  • Red Faction ve Punisher benim için bir baş yapıttır.Özellikle Punisher'ı çok iyi yapmışlar.Onca öldürme taktiğini hiç bir oyunda görmedim şuana kadar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FadeToßlack

Red Faction ve Punisher benim için bir baş yapıttır.Özellikle Punisher'ı çok iyi yapmışlar.Onca öldürme taktiğini hiç bir oyunda görmedim şuana kadar.

Summoner da güzel bir rpg oyunuydu..2001-2002 yılları arasında çıkmıştı..
  • Şu resme bakılırsa kendi gang grubumuzuda yapıcaz galiba..Muhteşem
  • Yeni Wallpaperlar...

Son resimdeki hatun Tera Patrick galiba

• quote:

Orjinalden alıntı: batuchan

Şu resme bakılırsa kendi gang grubumuzuda yapıcaz galiba..Muhteşem

Kızlar gerçekten güzel ve kaliteli ben takımı paso kız yaparım ya

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.