Şimdi Ara

Saints Row 2 [PATCH ÇIKTI !] (36. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.253
Cevap
0
Favori
71.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar ss leri bekliyoruz ilk indiren koysun hemen benim %27de
  • ya beyler pm lere cevab verin lütfen tamam linki göndermişsiniz ama ***** böyle olmuş oranın adınıda ayırıp gönderemezmisiniz ?
  • Teşekkürler Millet Oyun iniyor Oyun Geliyor en az 1 ay pc ye bağlıycak bu oyun herkezi yeni bir devrim yeni bir oyun... VE BU GÜNÜ GTA'nın finish tarihi olarka ilan ediyorum 8 OCAK 2009...(O kadar para döktüm GTA 4 aldım o da ne kasıyor) neyse kapatalım bu konuyu birde Saints Row 3 GELECEKMİŞ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealPlayer09 -- 8 Ocak 2009; 13:05:59 >

• @Pro-Gamer
    GTA kasıyo diye sildin defterden bakalım bunda ne yapacan herkes en az GTA kadar kasıyor diyo da
  • Yok be okadar değildir merak etme
  • quote:

Orjinalden alıntı: Pro-Gamer

Yok be okadar değildir merak etme

inşallah o kadar değildir. 27-30fps alıyorum gta4 ten, 35in üstüne geçerse saints, kraldır gözümde
  • quote:

Orjinalden alıntı: profiteer

bugün sendit'e baktım 30 ocak yazıyordu
    millet şaşırmış harbiden :D oyun ne oldu ne bitti valla bi haber yani

sen sendite bakıp uyumaya devam et
  • Pro-Gamer şu başlığı da değiş artık 20 senedir geliyor
  • quote:

Teşekkürler Millet Oyun iniyor Oyun Geliyor en az 1 ay pc ye bağlıycak bu oyun herkezi yeni bir devrim yeni bir oyun... VE BU GÜNÜ GTA'nın finish tarihi olarka ilan ediyorum 8 OCAK 2009...(O kadar para döktüm GTA 4 aldım o da ne kasıyor) neyse kapatalım bu konuyu birde Saints Row 3 GELECEKMİŞ

İlan mı

• quote:

Teşekkürler Millet Oyun iniyor Oyun Geliyor en az 1 ay pc ye bağlıycak bu oyun herkezi yeni bir devrim yeni bir oyun... VE BU GÜNÜ GTA'nın finish tarihi olarka ilan ediyorum 8 OCAK 2009...(O kadar para döktüm GTA 4 aldım o da ne kasıyor) neyse kapatalım bu konuyu birde Saints Row 3 GELECEKMİŞ

Pm'den banada at linkleri.

• herkese hayırlı uğurlu olsun sömürün millet gece ss yağmuru başlar heralde
  • Yüklüyorum bakalm nasıl olmuş
  • yrna ss atabilirim hayırlı olsun
  • Helal Raz*r'a.

Ama oyun baya yavaş geliyor,acaba oyunu çeken arkadaşlar nerden indirdiğini pm'den paylaşırsa süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 8 Ocak 2009; 15:25:30 >
  • ben davetiye ile üye olunan torrent sitelerinin birinden indiriyom. sitenin kısaltması : tl

4 mbit bağlantı var ama başka pc ler kullandığından, hızı 150 kb/s ile sınırladım... şu an % 50 si indi.
  • Oyunu oynayabilen ve oynayacak arkadaşlar Ss ve oyun hakkında yorumlarınızı bekliyoruz
  • yaa siz ne aç gözlüsünüz ne diyim. GTA 4 ü bitirdim hala da ğlenceğine geziyorum mp3 dinliyorum şehirde çok zevkli..

Belki GTA4 den iyide olabilir ama gta beni 1 ay eve bağladı büyük keyif aldım 35-40 fprs arası da imzamdaki sistemle oynadım..

umarım bu oyunda iyidir onu da oynarız. GTA nın bitmesi size bişi kazandırmnaz aksine kaybettirir oynayamazsınız :) ne kadar çok çeşit oyun demek kalitenin artması eğlencenin artmas demek 2 si de olsun hep.. oynayalım keyfine varalım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tayff

Yüklüyorum bakalm nasıl olmuş

Oyunu indirdinmi ? helal ss leri alalım...
  • yükleyen ark. varsa bikaç ss fln alalım ona göre razor a başliiim
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.