Şimdi Ara

Fireworks - Photoshop - Dreamweaver

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu iki program arasında fark var mı? bir yer de okudum ama tam tatmin olamadım. 2 program tam olarak aynı değil ama fazlasıyla aynı işi yapabiliyorlar diye okudum ne kadar doğrudur?. sormak istediğim bir diğer şey ise HTML bilgisi olmayan birinin Dreamweaver ile direk olaya girmesi sizce doğru mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thumbs -- 21 Nisan 2008; 14:49:17 >

Orjinalden alıntı: thumbs

bu iki program arasında fark var mı? bir yer de okudum ama tam tatmin olamadım. 2 program tam olarak aynı değil ama fazlasıyla aynı işi yapabiliyorlar diye okudum ne kadar doğrudur?. sormak istediğim bir diğer şey ise HTML bilgisi olmayan birinin Dreamweaver ile direk olaya girmesi sizce doğru mudur?

HTML bilgisi olmadan dreamweaver da istediğini tam olarak yapamassın...Photoshop öğrenmeye bak
  • Fireworks ve Photoshop teoride aynidir, ama bu isi profosyonel olarak yapanlar photoshop kullanir. Ben photoshopun kuskusuz daha gelismis oldugu inancindayim. Html bilmiyorsan mecburen Html editor (Frontpage, Dreamweaver vs.) kullanmak zorundasin, Dreamweaver la girersen daha iyi etmis olacaksin, bi yerden sonra Frontpage ve turevi programlar isteklerini karsilamayabilir. Ben Dreamweaver tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CTRL Tasarım -- 22 Nisan 2008; 0:00:35 >

O duvar,
    o duvarlarınız,
    vız gelir bize vız!
  • photoshop ile site tasarımını çok daha hızlı ve kolay yapabilirsinslice ile parçalara ayırarak
  • Kenidini grafik alanında geliştireceksen Photoshop u öneririm. Ps çok kapsamlı bir program. Fireworks web alanında photoshopa göre daha iyi. Fireworks ta Assets panelinde web alanında işine yarayacak birçok efekt,dolgu vs. bulunmakta. Web editörü olarak ta Dreamweaver öneririm.

ŞEREFinle oyna, HAKKInla kazan, SEBAt et.
  • bende nvu ile başla derim dreamweaver den bi eksiği yok ben nvu kullanıyorum hem türkçe yamasıda var benim bütün ihtiyaçlarımı karşılıyo.
    MacOS ile C# Visual Studio
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.