Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (97. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: dj necmi

Evet zaten wifi olmadığı zaman program kurmak istersen bunu kullanacaksın Nerde takıldığını söylersen yardımcı olurum.

hıçbir yerini anlayamadım valla kardeşim kusra bakma
  • Tamam boşver onu Hangi uygulamayı yüklemek istiyorsun sen onu söyle ben sana dosyayı verip, nereye koyman gerektiğini yazarım.
  • mesela türkçe ingilizce sözlük kurdum ama ne bir ikon ne de bir işaret var kurulduğuna dair
  • quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

mesela türkçe ingilizce sözlük kurdum ama ne bir ikon ne de bir işaret var kurulduğuna dair

weDict kurdun mu öncesinde?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Sam0

quote:

Orjinalden alıntı: vaynett

mesela türkçe ingilizce sözlük kurdum ama ne bir ikon ne de bir işaret var kurulduğuna dair

weDict kurdun mu öncesinde?

ya türkçe iphone başlığı altında değil mi bunu kurdum diyordum ama maalesef kurduğumu zannediyormuşum kurulmamış görünüyor

• bende wedict te kurulu ama bir kelime arıyorum bulamıyor hiçbir zaman.
  • hiçbir zaman mııı kalsın o zaman yawss ne yükleyelim arkadaşlar necmi hocam soruyor faydalı bişeyler söyleyin de yükleyelim manuel nasıl oluyor çok merak ediyorum yani öğrenmek açısından
  • adım necmi değil sadece nick o bana herhangi bir source ver ordan rastgele birşey seçip söylerim sana. öylesine deneme amaçlı kurarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: srkn_1

quote:

Orjinalden alıntı: srkn_1

arkadaşlar yardım jailbreak programını yüklerken ipod touch bozdum daha yeni almıştım ziphone yükledim 1.1.4 sürümü yüklüydü şimdi açtım ziphoneyi sonra jailbreak yükle dedim ve sonra ipodta yazılar çıktı şimdi hep şu yazı çıkıyor
    BSD root: md0 , major 2, winor 0
    böyle altalta çıkıyor usb yi takıp çıkarınca değişiyor şöyle diyor :
    apples5l8....:docorelnit waiting for AHB idle ama hiç itunes de gözükmüyor arkadaşlar çabuk yardım offfffff

arkadaşlar yardım offfffff

arkadaşlar yardım!help nasıl düzelteceğim bunu 2 saattir yukarıda yazdıklarım çıkıyor ve kapatıp açmaya çalışıyorum fayda yok herşeyi denedim yardım edin

• şimdi ben bunu garatiyede götüremem ziphone vardı içinde ??? garanti kapsamı dışında mı kalıcak offff
  • yazdım ya cevabını geçen sayfada
  • yaptım olmuyor!!
  • Bunun başka bir yolu yok.Cihazı DFU moda sokup restore yapmalısın.Dediklerimi yaparsan sorunun çözülür.Belki bir yerde bir hata yapmışsındır bir daha dene
  • arkadaşlar wallpapaer atcam bilgisayarım da gözükmüyo pc ye bağlayınca
    öyle atıcam dimi resmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodi-- -- 17 Nisan 2008; 21:56:13 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: dodi--

arkadaşlar wallpapaer atcam bilgisayarım da gözükmüyo pc ye bağlayınca
    öyle atıcam dimi resmi?

Itunes uzerinden atabilirsin. Ya da installerdan wallpaper adli programi yuklersen orda baska kisilerinde paylastiklari wallpaperlar var. Ordan kendi itouchina kayit edebiliyorsun.
  • Y!g!T peki itunes üzerinden nasıl atıcam dostum yani bende tema var nasıl atacağımı bilmiyorum mesela bu var/root/Library/Summerboard/Themes nereye nerden nasıl açıklarmısın dostum. veya bilen biri açıklarsa çok sevinirm vallaha anlamadım be yaw

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bay KospiR -- 17 Nisan 2008; 23:04:56 >
  • Bay KospiR
    Bilgisayarında herhangi bir yere, ipod'a atmak için bir resim klasörü oluştur, o klasörün içine kategori kategori klasörler oluştur, sonra iPod'u tak, itunes ten ipoda tikla ve photos dan seçtiğin klasörü seçip, istediklerini ekle, sonra general den wallpaper ayarlarından istediğin resmi wallpaper olarak atayabilirsin
  • Sam0 verdiğin bilgiler için teşekkürler peki temayı nasıl yüklücem aynı şekildemi
  • Temayi ayni sekilde yukleyemezsin. Itouch browseri indirip o program sayesinde atacaksin. Ondeki sayfalarda kendi upload ettigim linki vermisdim.

quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

quote:

Orjinalden alıntı: afd92

link verebilirmisin sana zahmet

Elimde download linki suan yok. Nerden indirdigimi de hatirlamiyorum. Istersen upload edebilirim.

Neyse buyur upload ettim.

Ipod Touch Browser

Link yine rapid-share ustundendir. Sadece korumalidir. Linke tikladikdan sonra rapid-share e yonlendirilmeyi bekle. Daha sonra normal olarak download edebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y!g!T -- 17 Nisan 2008; 23:56:02 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

bunları nerden buluruz yaa
    http://www.youtube.com/watch?v=A3MfQIswl3k&feature=related

ilk mesajı okuma zahmetinde bulunsan bulacaksın ama...kolayı varken kim okuyacak dimi

okudum arkadaşım!
    ben uygulama gibi düşündüm!
    video ymuş
    Allah Allah...

orda eğlence amaçlı videolar yazıyor ama sen uygulama gibi düşünüyorsunAllah Allah!..

• 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.