Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (61. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ReDDoX

@ wetin20

Bilgisayara reset at, farklı bir porttan USB'yi tak düzelir.

oda olmadı yaa off nasıl düzelcek buu
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Orjinalden alıntı: wetin20

arkadaşlar aleti update yapmaya çalışıyorum ama böyle bir hatayla karşılaşıyorum
    biri bana yardım etsin yaa

home ve power tuşlarına basılı tut kapanınca power tuşunu bırak bu arada kablo takılı olsun restore moda girecek sona firmware yükleyebilirsin

dediğini yaptım demin restore moda geçti ama yine aynı hatayı verdi ayrıca touch şuan açılmıo nedense

• olması lazım dostum başka yolu yok çünkü.ziphone ile dfu moda sokmayı dene
  • Arkadaşlar bilmem fark ettinizmi ipac3d adlı bir 3d oyunu var birtane daha vardı ama şu an hatırlayamadım
    Bu arada youtube videosu koyan arkadaşlar altınada linkini verselerde ipodtanda girebilsek
    ipodla yazılmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orion83 -- 5 Nisan 2008; 23:57:35 >
  • @wetin20

Ben de yaşamıştım o sorunu Apple'ın sitesinde o öneriliyordu, yaptım, oldu. Seninkinde farklı bir sorun var galiba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: orion83

Arkadaşlar bilmem fark ettinizmi ipac3d adlı bir 3d oyunu var birtane daha vardı ama şu an hatırlayamadım
    Bu arada youtube videosu koyan arkadaşlar altınada linkini verselerde ipodtanda girebilsek
    ipodla yazılmıştır

Yükledim dediğin oyunu güzelmiş, diğerinin de ismini hatırlarsan süper olur
    Bu alet için neden locoroco'yu yapmazlar hala anlamıyorum belki de vardır ben biraz araştıracam bulursam veririm burda

• arkadaşım teman çok güzelmiş.derleyip bizede yollarmısın ?
  • güzel hazırladığınız temalarınızı paylaşırsanız seviniriz
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahoonur

arkadaşım teman çok güzelmiş.derleyip bizede yollarmısın ?

Şuan iki tane yapabildim... Bu arada; tam olarak çalışmasını istiyorsanız "weather icon fix"i kurun sonra temayı yükleyin yoksa weatherda sorun var hangi temayı atarsan at ikonu değişmiyor.
    Not: Dosyanın içindeki icon kısmından ipodunuzdaki istediğiniz programa ikon atayabilirsiniz o programın adını doğru bir şekilde yazmak yeterli...

http://www.too-files.com/tr/oip/documents/rar/theme_97.html (-kaldırın)

• quake 3 de geliyor hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: KontG

quake 3 de geliyor hayırlı olsun

Hani nerdee
  • quote:

Orjinalden alıntı: ***blood***

quote:

Orjinalden alıntı: KontG

quake 3 de geliyor hayırlı olsun

Hani nerdee

@Sam0 az önce video gönderdi... Buyrun...

• Süper olmuş hamachi gibi ağ üzerinde online oynarız bi'de, tadından yenmez
    Ama hala locoroco yok
  • arkadaşlar birde şunu sorcaktım.iphone browser üzerinden ; wallpaper ile birlikte mısır patlatma ,bira dökülmesi gibi videolar var .bunları iphone browserda nereye atmalıyız?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mahoonur

arkadaşlar birde şunu sorcaktım.iphone browser üzerinden ; wallpaper ile birlikte mısır patlatma ,bira dökülmesi gibi videolar var .bunları iphone browserda nereye atmalıyız?

iTunes'dan yükle
  • temaları yüklemeyi iphone browserdan hallediyorum fakat wallpaper.. gibi uygulamaları itunestan beceremedim
  • dj necmi bu senin için docka dikkat

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!
  • Artık şu ziphone'u iliberty'yi yapan programcıların bu ipod'a wifi olmadan bilgisayardan direk uygulama/oyun kurabileceğimiz bir program yazmalarının vakti geldi de geçiyor bile.
    Wifi olmadan bir şey kuramıyoruz
  • kavusmus customize'a sonunda :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: PHI

Artık şu ziphone'u iliberty'yi yapan programcıların bu ipod'a wifi olmadan bilgisayardan direk uygulama/oyun kurabileceğimiz bir program yazmalarının vakti geldi de geçiyor bile.
    Wifi olmadan bir şey kuramıyoruz

coşmuş yine fi ne kurmak istion söle sen bana atıyım dosyasını
  • 
Sayfa: önceki 5960616263
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.