Şimdi Ara

iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5.724
Cevap
9
Favori
624.519
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • touch ın ana ekranı hani installer,video,music vs. olduğu yer
  • Contacts a girip yeni contact eklemeyi seçiyorum isim yazmak için tıklıyorum ama klavye cıkmadan donuyo Ya benden başka kimse bu sorunu yaşamıyomu? Bide daha öncede aynı sorunu yaşıodum zaten oyuzden restore yaptm tekrar denedim ama sorun hala devam edio..
  • Arkadaşlar bu jb yaptıktan sonra anamenuye gelen zibris blog ikonu nasıl yok edilir.

2. sorum yüklediğim her şey ana ekrana gidiyor bunları klasor halınde saklayabılıyormuyuz.Oyunlar vs.vs.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kulspruta

Arkadaşlar bu jb yaptıktan sonra anamenuye gelen zibris blog ikonu nasıl yok edilir.

2. sorum yüklediğim her şey ana ekrana gidiyor bunları klasor halınde saklayabılıyormuyuz.Oyunlar vs.vs.

klasörleme için categories programını kur.
    zibrinin sayfasını silmek için ikona basılı tut.ikonlar titremeye başlayacak o zaman X e basarak silebilirsin
  • quote:

Orjinalden alıntı: XanderJR

quote:

Arkadaşlar bu jb yaptıktan sonra anamenuye gelen zibris blog ikonu nasıl yok edilir.

zibrinin sayfasını silmek için ikona basılı tut.ikonlar titremeye başlayacak o zaman X e basarak silebilirsin

Categoriesi installerdenmı yuklıycem hangı kategorıde?
  • Arkadaşlar, elimizdeki pdf kitapları touch ta okuma şansımız varmı veya excel ve word dosyalarını, mümkünse bunun için hangi programı nerden yüklüycez, tabi diyelim program var ve yükledik word dosyasını veya pdf dosyasını nasıl ve nereye yüklüycez touch a....
  • quote:

Orjinalden alıntı: Mixenon

Arkadaşlar, elimizdeki pdf kitapları touch ta okuma şansımız varmı veya excel ve word dosyalarını, mümkünse bunun için hangi programı nerden yüklüycez, tabi diyelim program var ve yükledik word dosyasını veya pdf dosyasını nasıl ve nereye yüklüycez touch a....

pdf dosyaları için pdf viewer ı yükleyebilirsin dosyaları nereye atacağını program söylüyor
  • quote:

quote:

quote:

hangi kategoride hatırlamıyorum ama kategorisini bilmediğiniz programları all packages listesinden bulabilirsiniz

• quote:

quote:

hangi kategoride hatırlamıyorum ama kategorisini bilmediğiniz programları all packages listesinden bulabilirsiniz

Cetegories app. -> System kategorisinin içinde

Bu arada en son eklenen 5 başlık
     iPod Touch JailBreak! Yüklemeler! Anlatımlar! Tavsiyeler!
    iPod Touch'ınızdaki Mp3leri email olarak göndermek!!!
    Artık şifrelerinizi kaybetmeyeceksiniz ;LockBox hizmetinizde!
    1.1.4 iPod İçindeki Dosyaları Görmek (Total Commander)
    MobileChat: iPod Touch ile MSN
    1.1.4 e Customize yüklemek!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sam0! -- 21 Mart 2008; 0:35:58 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

Systemdeymiş teşekkür ederim yardımınız için

• quote:

Orjinalden alıntı: tHaLha

Arkadşlar herkese selamlar bende iPod Touch aldım ve burda anlatılanlar sayesinde 1.1.4 versiyonlu iPodumu JB yaptm buraya kadar emeği geçen herkese teşekkürler.. Fakat birkaç problemle karşılaşıyorum.JB yaptıktan snra iPod donuyor. Özelliklede safaride site ismi yazarken veya sourceleri yüklemek için adresleri yazarken donuyor.. BU sorunun çözümünde yardımcı olabilirseniz çok makbule geçer şimdiden teşekkürler

aynısı bende de oldu. hatta senin mesajının biraz üstünde benimki duruyor
    tekrar JB yap. düzelir.

bu arada sık JB yapmanın bir zararı olur mu? 3 kere yaptım ben. anca düzgün oldu.

• ŞARKI SÖZÜ BULMAK - ILYRICS

Arkadaşlar güzel birşey buldum sonunda :) ispazio.net sorucesini kurmuşsanız uygulama installerda gözükecektir.
    Program dinlediğiniz şarkının sözlerini indiriyor ve kaydediyor, dinlerken okuyabiliyorsunuz. ScreetShot programını 1.1.4'de çalıştıramadım o yüzden resim koyamıyorum.

Denemenizi tavsiye ederim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skatyyyy -- 21 Mart 2008; 2:24:52 >
  • pepsiden kazandığım ıpod sanırım 1.1.4 geliyor msn de yardım edecek babayiğit var mı?
    ziphone - 1_1.1.4_4A102_Restore - ZiPhoneWin-2.6b

indirdim fakat yapmayı bilmiyor (jailbreak) işlemini.
  • quote:

quote:

Arkadaşlar, elimizdeki pdf kitapları touch ta okuma şansımız varmı veya excel ve word dosyalarını, mümkünse bunun için hangi programı nerden yüklüycez, tabi diyelim program var ve yükledik word dosyasını veya pdf dosyasını nasıl ve nereye yüklüycez touch a....

pdf dosyaları için pdf viewer ı yükleyebilirsin dosyaları nereye atacağını program söylüyor

Documents Reader var iSpazio source da .doc .xml .pdf okuyabildiğini yazıyor ben kurmayı başaramadım o yüzden teyid edemeyeceğim, istersen bir dene ve kurabilirsen bize de bilgi verirsen güzel olur.

• quote:

Orjinalden alıntı: octupusss

quote:

quote:

Documents Reader var iSpazio source da .doc .xml .pdf okuyabildiğini yazıyor ben kurmayı başaramadım o yüzden teyid edemeyeceğim, istersen bir dene ve kurabilirsen bize de bilgi verirsen güzel olur.

Tamam bende onu denedim zaten, onu kurmada bir sorun yaşamadım yani download yapıyor kuruyor hata falan vermeden ama program ikonu çıkmıyor.

• 1.1.2 sürümlü ipodu jailbreak yaptıktan sonra 1.1.4'e geçebilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: GebereJackson

1.1.2 sürümlü ipodu jailbreak yaptıktan sonra 1.1.4'e geçebilir miyim?

1.1.4 e geçtikten sonra yeniden JB yapman gerekecek
  • yani ipod da 1.1.2 yüklü. bunu 1.1.2 jailbreak yapmak istiyrum.
    1.1.1 e düşürmeden yapabilir miyim?
  • quote:

Orjinalden alıntı: foreverfatih

yani ipod da 1.1.2 yüklü. bunu 1.1.2 jailbreak yapmak istiyrum.
    1.1.1 e düşürmeden yapabilir miyim?

malesef yapamazsın.
  • bu kelime yazarken duzeltmeyi kaldiran sey nerde hangi source vs saolun
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.