artık cs source oynayamıyorum nedeni pc göçtü windows filan göçse bi format la hallederiz ama erkran kartı ve ya anakartta sorun ..bu nedenle evdeki celerona düştük buna bi source kuruyum dedim ermannın dediği gib setupladaım bütün updateleri baya bi uzun sürdü celeronla... crackleri sırayla uyguladım 5 6 8 9 10 11 sonra steamapp.cfg içine SteamAppId=92 #SteamAppVersionId=0 SteamInstallPath=C:\Program Files\Counter-Strike Source SteamAppUser=rivardo SteamUserPassphrase=72000
yaptım oyuna girmek isteyince filesystem dll hatası verdi bende material patchi yükledim..update 9un ekini de yükledim serve menüsünden servera bağlan dediğimde connect diyo bi kaç saniye sonra server menüsüne dönüyo hi bir hatavermeden..acaba nerde yanlış yaptım....artık bu kdar soru yeter diyen arkadaşlardan da özür diliyorum...:(
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: rivardo
artık cs source oynayamıyorum nedeni pc göçtü windows filan göçse bi format la hallederiz ama erkran kartı ve ya anakartta sorun ..bu nedenle evdeki celerona düştük buna bi source kuruyum dedim ermannın dediği gib setupladaım bütün updateleri baya bi uzun sürdü celeronla... crackleri sırayla uyguladım 5 6 8 9 10 11 sonra steamapp.cfg içine SteamAppId=92 #SteamAppVersionId=0 SteamInstallPath=C:\Program Files\Counter-Strike Source SteamAppUser=rivardo SteamUserPassphrase=72000
yaptım oyuna girmek isteyince filesystem dll hatası verdi bende material patchi yükledim..update 9un ekini de yükledim serve menüsünden servera bağlan dediğimde connect diyo bi kaç saniye sonra server menüsüne dönüyo hi bir hatavermeden..acaba nerde yanlış yaptım....artık bu kdar soru yeter diyen arkadaşlardan da özür diliyorum...:(
dostum bunlarla uğraşmana veya karıştımana veya kurcalamana gerek yoktu. SteamAppId=92 #SteamAppVersionId=0 SteamInstallPath=C:\Program Files\Counter-Strike Source SteamAppUser=rivardo SteamUserPassphrase=72000
eğer partları indirdiysen. updateleri ve gerkli olan crakları yapman yeterliydi. ben onun içine oyunun kısa yolunu attım. sürücün farklıysa değişiklik yapman yetrliydi. çünkü ben oyun "D:\Program Files\Counter-Strike Source" oynayacak şekilde kurdum. sende sürücü farklıysa kısa yol ayarlarını senin sürücüne göre ayarlamalısın.
quote:
Orijinalden alıntı: webportalim
quote:
Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}
webportalim büyüksün walla...
Bu konuyu sen iyice aydınlattıktan sonra sticky olmasını talep ederiz yönetimden...
Ama Source i ayrı dewam ettirelim bu yeni deathmatch için ayrı bir topic açsanm daha güzel olur gibi...10küsür sayfalar uzadı we takip etmesi çok zor olacak arkadaşların
ok-tamam nasıl isterseniz öle olsun. sticky nedir_? konular takip etmem biraz güç olacak ama olsun. o ki bulaştık bu işe katlanacağız artık.
Pew arkadışıma çok teşekkür ederim ingilizce konusunda çok büyük yardımı oldu.
kendi başıma çözmüm çok daha uzun zaman olardı.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: webportalim
Önemli değil
quote:
Orijinalden alıntı: pew
quote:
Önemli değil
Alıntıları Göster
Bide Şu Deathmatch in yapımını bizle nezaman paylaşacan
quote:
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: pew
Pew o hata mesajlarını takip ettim ve oldu. biraz karışıktı ama yaptım. aslında çokta kolaymış.
yakında yayınlıyacağım ama bir sorun var. hallediyim kurulumu anlatacağım.
quote:
quote:
Pew o hata mesajlarını takip ettim ve oldu. biraz karışıktı ama yaptım. aslında çokta kolaymış.
Alıntıları Göster
quote:
quote:
ok sabırsızlıkla bekliyoruz
quote:
quote:
quote:
ok sabırsızlıkla bekliyoruz
Alıntıları Göster
Evet pme cwp werdim webportalim...
Bu arada sticky=üst konu..yani bilgiler en üste asılacak we 2. 3.sayfaya düşüp onları çıkarma zahmetinde bulunmayacağız...bknz:xulux un onlıne oyun anlatımları
quote:
Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}
Bu arada sticky=üst konu..yani bilgiler en üste asılacak we 2. 3.sayfaya düşüp onları çıkarma zahmetinde bulunmayacağız...bknz:xulux un onlıne oyun anlatımları
Alıntıları Göster
quote:
tamam yapalım.
hem bu konuyu hemde yeni açacağım konuyu sticky yapalım.
çünkü benim için gerçekten zahmetli olacak.
quote:
quote:
tamam yapalım.
Alıntıları Göster
webportalim eline sağlık, topic'in ilk mesajına yaptığın güncelleme hoş olmuş...
quote:
Orijinalden alıntı: BaMKaN
webportalim eline sağlık, topic'in ilk mesajına yaptığın güncelleme hoş olmuş...
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: bamkan
aslında pek fazla zaman ayıramıyorum. zamanınım yettiği kadarıyla anca bu kadar oluyor. gönül isterdiki daha fazla vaktim olsada dahada güzel olaylar imza atabilsem.
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: bamkan
aslında pek fazla zaman ayıramıyorum. zamanınım yettiği kadarıyla anca bu kadar oluyor. gönül isterdiki daha fazla vaktim olsada dahada güzel olaylar imza atabilsem.
Alıntıları Göster
Yakında orjinal oynayanlar crackli serverlarda oynayanlara özenir hale gelecek. Buradaki hava onlarda var mı acaba
quote:
quote:
tamam yapalım.
Alıntıları Göster
quote:
tamam yapalım.
Bunu biz yapamıyoruz..Modlardan weya adminlerden birinin bunu üst konu yapması lazım...
Diğer online oyun topiclerı(xuluxun açmış olduğu topıctekı farcry ws)üst konu oldu...bunun içinde modlara çağrı yapmak lazım...
quote:
Orijinalden alıntı: Grameradam
Yakında orjinal oynayanlar crackli serverlarda oynayanlara özenir hale gelecek. Buradaki hava onlarda var mı acaba
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: ermanTR
Merak etme orijinal oyun sahipleri crackli serverlara da girebiliyor
quote:
Orijinalden alıntı: BaMKaN
quote:
Orjinalden alıntı: ermanTR
Merak etme orijinal oyun sahipleri crackli serverlara da girebiliyor
Alıntıları Göster
konuyu yazdım konu yok nasıl oluyor. sildiler kesin.
quote:
konuyu yazdım konu yok nasıl oluyor. sildiler kesin.
Alıntıları Göster
neyseki kopyalamıştım. birdaha açmak zorunda kaldım. konuyu yazarken ön izleme yerine tamam dedim ama daha bitmemişti. biraz uzun oldu. kaç saattir onunla uğraşıyorum. sonunda bitti.