Şimdi Ara

Counter-Strike Source Online Game (41. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.016
Cevap
0
Favori
117.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 38_ahmed_38

ya ben sormaktan bıktım sızler soylememekten bikmadınız ben sizden crack diyom sız yok emuleden indir yok 12 yaşinda kardeşim yaptın aslı arası crack dosyalarını vereceksiniz okadar laf soyluyene kadar verseydiniz şimdi işim hallolduydu

Alıntıları Göster
    Way bea millet cs yapiyor bizi cagiran yok

Source hariç digerlerine gelebilirim..

Bi server belirleyin bi cs yapalim 1.5 , 1.6 farketmez

• quote:

Orijinalden alıntı: JoS

Alıntıları Göster
    He bu arada cok güzel anlatmasiniz tebrik ederim sizi

• quote:

Alıntıları Göster
    iyi güzel O zaman ben sürekli 217.160.176.101 deyim oyuna girdinmi bakacan en çok ölen adam kim diye ordan anlayacan benim olduğumu yada yaz mucitmuzo ben geldim diye ben hemen cevap veririm source filan hikaye biz takılmaya devam 1.5 'e (kedi yetişemediği ciğere "ööğğh!! " dermiş ) Tmm?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mucitmuzo -- 11 Mayıs 2005, 11:28:54 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mucitmuzo

iyi güzel O zaman ben sürekli 217.160.176.101 deyim oyuna girdinmi bakacan en çok ölen adam kim diye ordan anlayacan benim olduğumu yada yaz mucitmuzo ben geldim diye ben hemen cevap veririm source filan hikaye biz takılmaya devam 1.5 'e (kedi yetişemediği ciğere "ööğğh!! " dermiş ) Tmm?

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar o kadar bu konu uzamış ki tüm sayfaları okuyamadım. Şimdi ben counter source oynamak istiyorum ama botlar ile.Server ile falan uğraşmayacağım.En baştaki sayfadaki bamkan ve webportalim arkadaşların gönderdikleri dosyaları indirip yapılması gereken şeyleri yaparsam amacıma ulaşır mıyım?

• quote:

ya ben sormaktan bıktım sızler soylememekten bikmadınız ben sizden crack diyom sız yok emuleden indir yok 12 yaşinda kardeşim yaptın aslı arası crack dosyalarını vereceksiniz okadar laf soyluyene kadar verseydiniz şimdi işim hallolduydu

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: 38_ahmed_38

Arkadaşım indirdiğin updatelerin içinde crack dosyaları var boşu boşuna isteyip durma..

5.Updatedeki "online play" dosyası ana klasöre (C:\Counter-Strike Source\)
    6. updatedeki "online play" dosyası ana klasöre (C:\Counter-Strike Source\)
    8.Updatedeki "online play" dosyası ana klasöre (C:\Counter-Strike Source\)
    9. updatedeki adı "crack" (ana dosyaya koyulacak C:\Counter-Strike source\ )
    10. updatenin crack dosyası C:\Counter-Strike Source\bin\
    11. updatede "fix" adlı dosyayı yine ana klasöre (C:\Counter-Strike Source\)

Önce güncellemeleri kuracaksın sonra cracklari. Örneğin 9. updateyi kurduktan sonra 9. updatenin crack dosyasını kuracaksın

*Crack dosyalarının adı değişebilir. Genellikle "fix" , "crackfix" , "online play" , "crack" adlı dosyalar vardır yüklediğin updatelerin içinde. Her update de yok 5-6-8-9-10-11 de crack var.

Eğer css final cd sinin üzerine kuruyorsan updateleri 5. updateden başlayacaksın.

Webportalım arkadaşımızın topiğin başında verdiği linkteki dosyaların üzerine kuruyorsan "update 9 missing files" den başla kurmaya 10-11-12-13-14-15 i kur.

YETERİNCE AÇIKLAYICI OLMUŞUMDUR UMARIM...

• quote:

Orijinalden alıntı: Grameradam

quote:

Arkadaşım indirdiğin updatelerin içinde crack dosyaları var boşu boşuna isteyip durma..

5.Updatedeki "online play" dosyası ana klasöre (C:\Counter-Strike Source\)
    6. updatedeki "online play" dosyası ana klasöre (C:\Counter-Strike Source\)
    8.Updatedeki "online play" dosyası ana klasöre (C:\Counter-Strike Source\)
    9. updatedeki adı "crack" (ana dosyaya koyulacak C:\Counter-Strike source\ )
    10. updatenin crack dosyası C:\Counter-Strike Source\bin\
    11. updatede "fix" adlı dosyayı yine ana klasöre (C:\Counter-Strike Source\)

Önce güncellemeleri kuracaksın sonra cracklari. Örneğin 9. updateyi kurduktan sonra 9. updatenin crack dosyasını kuracaksın

*Crack dosyalarının adı değişebilir. Genellikle "fix" , "crackfix" , "online play" , "crack" adlı dosyalar vardır yüklediğin updatelerin içinde. Her update de yok 5-6-8-9-10-11 de crack var.

Eğer css final cd sinin üzerine kuruyorsan updateleri 5. updateden başlayacaksın.

Webportalım arkadaşımızın topiğin başında verdiği linkteki dosyaların üzerine kuruyorsan "update 9 missing files" den başla kurmaya 10-11-12-13-14-15 i kur.

YETERİNCE AÇIKLAYICI OLMUŞUMDUR UMARIM...

Alıntıları Göster
    Webportalım kuracağın Counter-Strike Source sunucusuna "TÜRKÇE" bir isim verirsen çok sevinirim..

• quote:

Webportalım kuracağın Counter-Strike Source sunucusuna "TÜRKÇE" bir isim verirsen çok sevinirim..

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar bugün ilk defa denedim beta Cs Source'un üstüne 5. güncellemeden başlayarak 15. güncellemeye kadar kurarsanız yine oluyor. Yani Cs Source (Final) cd si bulmanıza gerek yok elinize geçen herhangibir. Cs source cd'sinin üzerine 5. güncellemeden başlayarak kurabilirsiniz.

Tek fark eğer Css (beta)'nın üzerine güncellemeleri kurarsanız "steam.dll" dosyasını silmeniz yada adını değiştirmeniz gerekiyor.
    Css (Final)'in üzerine güncelleştirmeleri kurduğumuzda "steam.dll" dosyasını silmemiz yada adını değiştirmemiz gerekmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Grameradam -- 11 Mayıs 2005, 13:11:02 >

• quote:

Alıntıları Göster
    abi bide "update 9 missing files" tam adresini verebilinmihttp://gameszone.ro/ dan bulamadım mumkunse

ben css webportalim verdiği linkden indirdim benkine ondan giremiyorum "update 9 missing files" olmadığı için

• quote:

abi bide "update 9 missing files" tam adresini verebilinmihttp://gameszone.ro/ dan bulamadım mumkunse

ben css webportalim verdiği linkden indirdim benkine ondan giremiyorum "update 9 missing files" olmadığı için

Alıntıları Göster
    http://www.gameszone.ro/download.php3?categ=1035

Yukarıdaki adreste tüm güncelleştirme paketlerini ve 9. güncelleştirmenin kayıp dosyalarını bulabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: webportalim

quote:

Orjinalden alıntı: pew

Sildim herşeyi en baştan yapıyorum

tebrik ediyorum.

azimli insanı hep sevmişimdir.

Alıntıları Göster
    artık cs source oynayamıyorum nedeni pc göçtü windows filan göçse bi format la hallederiz ama erkran kartı ve ya anakartta sorun ..bu nedenle evdeki celerona düştük buna bi source kuruyum dedim ermannın dediği gib setupladaım bütün updateleri baya bi uzun sürdü celeronla...
    crackleri sırayla uyguladım 5 6 8 9 10 11 sonra steamapp.cfg içine
    SteamAppId=92
    #SteamAppVersionId=0
    SteamInstallPath=C:\Program Files\Counter-Strike Source
    SteamAppUser=rivardo
    SteamUserPassphrase=72000

launcher.ini yede
    [Launcher]
    Games=HL2.EXE_HL2,HL2.EXE_HL2MP,HL2.EXE_CSTRIKE,HL2.EXE_HL1,HL2.EXE_RIVARDO
    BaseDir=/

[HL2.EXE_RIVARDO]
    Name=MODNAME
    Directory=MODDIRECTORY

yaptım oyuna girmek isteyince filesystem dll hatası verdi bende material patchi yükledim..update 9un ekini de yükledim
    serve menüsünden servera bağlan dediğimde connect diyo bi kaç saniye sonra server menüsüne dönüyo hi bir hatavermeden..acaba nerde yanlış yaptım....artık bu kdar soru yeter diyen arkadaşlardan da özür diliyorum...:(

• quote:

Orijinalden alıntı: rivardo

artık cs source oynayamıyorum nedeni pc göçtü windows filan göçse bi format la hallederiz ama erkran kartı ve ya anakartta sorun ..bu nedenle evdeki celerona düştük buna bi source kuruyum dedim ermannın dediği gib setupladaım bütün updateleri baya bi uzun sürdü celeronla...
    SteamAppId=92
    #SteamAppVersionId=0
    SteamAppUser=rivardo

launcher.ini yede
    [Launcher]
    BaseDir=/

[HL2.EXE_RIVARDO]
    Name=MODNAME
    Directory=MODDIRECTORY

yaptım oyuna girmek isteyince filesystem dll hatası verdi bende material patchi yükledim..update 9un ekini de yükledim
    serve menüsünden servera bağlan dediğimde connect diyo bi kaç saniye sonra server menüsüne dönüyo hi bir hatavermeden..acaba nerde yanlış yaptım....artık bu kdar soru yeter diyen arkadaşlardan da özür diliyorum...:(

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: rivardo

SteamAppId=92
    #SteamAppVersionId=0
    SteamAppUser=rivardo

launcher.ini yede
    [Launcher]
    BaseDir=/

[HL2.EXE_RIVARDO]
    Name=MODNAME
    Directory=MODDIRECTORY

Estağfurulllah Rivardo sen baş ağrıtacak seviyede soru sormuyorsun. Herkesin problemi çıkabiliyor. Bu forum soruların cevaplanması için değil mi zaten...

Senin probleme gelince bence crack lerin hatalı kurulmasından kaynaklanıyor olabilir. İnstall Creatör programını kullandığını söylemişsin umarım crackleri de bu programla yapmamışsındır. Ayrıca sözünü ettiğin cfg dosyasında yaptığın işlemleri ben yapmıyorum. Bunlar gerekli değil.. Önce güncelleştirme paketini programla kur sonra crack dosyasını elinle

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: rivardo

SteamAppId=92
    #SteamAppVersionId=0
    SteamAppUser=rivardo

launcher.ini yede
    [Launcher]
    BaseDir=/

[HL2.EXE_RIVARDO]
    Name=MODNAME
    Directory=MODDIRECTORY

Estağfurulllah Rivardo sen baş ağrıtacak seviyede soru sormuyorsun. Herkesin problemi çıkabiliyor. Bu forum soruların cevaplanması için değil mi zaten...

Senin probleme gelince bence crack lerin hatalı kurulmasından kaynaklanıyor olabilir. İnstall Creatör programını kullandığını söylemişsin umarım crackleri de bu programla yapmamışsındır. Ayrıca sözünü ettiğin cfg dosyasında yaptığın işlemleri ben yapmıyorum. Bunlar gerekli değil.. Önce güncelleştirme paketini programla kur sonra crack dosyasını elinle

Alıntıları Göster
    Rivardo bi de yanılmıyorsan css nin minimum sistem gereksinimlerinde cd kapağında pentium işlemciden söz ediyordu..

• quote:

Orijinalden alıntı: leony

Arkadaşlar o kadar bu konu uzamış ki tüm sayfaları okuyamadım. Şimdi ben counter source oynamak istiyorum ama botlar ile.Server ile falan uğraşmayacağım.En baştaki sayfadaki bamkan ve webportalim arkadaşların gönderdikleri dosyaları indirip yapılması gereken şeyleri yaparsam amacıma ulaşır mıyım?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: leony

Evet botlara karşı oynayabilirsin. O linki indirerek ama unutma ki güncelleştirme paketleri sadece online oynamak için değil botların zeki olmasını da sağlıyor. Örneğin beta css de botlar el bombası yada flashbang kullanmıyor. 11. güncelleştirmeyle gelen bir sürü bot özelliği var. vb... Ama sayfa başındaki link 9. güncelleştirmeye kadar yapılmış. En azından botlar el bombası vb. kullanır..

• quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

webportalim büyüksün walla...

Bu konuyu sen iyice aydınlattıktan sonra sticky olmasını talep ederiz yönetimden...

Ama Source i ayrı dewam ettirelim bu yeni deathmatch için ayrı bir topic açsanm daha güzel olur gibi...10küsür sayfalar uzadı we takip etmesi çok zor olacak arkadaşların

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: {PeGaSuS}

webportalim büyüksün walla...

Bu konuyu sen iyice aydınlattıktan sonra sticky olmasını talep ederiz yönetimden...

Ama Source i ayrı dewam ettirelim bu yeni deathmatch için ayrı bir topic açsanm daha güzel olur gibi...10küsür sayfalar uzadı we takip etmesi çok zor olacak arkadaşların

ok-tamam nasıl isterseniz öle olsun.
    sticky nedir_?
    konular takip etmem biraz güç olacak ama olsun.
    o ki bulaştık bu işe katlanacağız artık.

Pew arkadışıma çok teşekkür ederim ingilizce konusunda çok büyük yardımı oldu.

kendi başıma çözmüm çok daha uzun zaman olardı.

• quote:

Eyvallah baba sen olmasan şu orjinal oyun alamayan fıkara yurdum insanı ne yapardı acaba

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mucitmuzo

Eyvallah baba sen olmasan şu orjinal oyun alamayan fıkara yurdum insanı ne yapardı acaba

işimiz bu

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: JoS

topiği takip et bak daha neler yapacağız.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: mucitmuzo

ara sıra nostalji yaşamak düşüncesiyle 1.5' girdiğim oluyor devamlı takıldığınız türk server larını yazarsanız belki paslaşırız.

bu arada source e de bekleriz.
    hl2 dm falan süper adamım.

• quote:

Orijinalden alıntı: leony

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: leony

bu topiğin en başında css cd olarak var onu indir botlarla oynayabilirsin.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ermanTR

dostum tabiki türk ismi olacak.

o önemli değil.

istişare yapar hep beraber bir isim belirleriz.

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

alakası yok o dosya grafik ile ilgili.

eğer sana söyleneni tam anlayıp yapsaydın olmaması için bir sebep kalmazdı.

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.